Алкохолни страсти развалили реда в националния отбор

Попов и компания сами решавали кога да тренират
Обновена: 19 ное 2014 14:05 | 19 ное 2014 09:47,
69
Алкохолни страсти развалили реда в националния отбор
Снимка: Reuters, архив

Пиянски скандал стои в основата на лошата атмосфера в националния отбор по футбол на България, информира вестник "Преса".

Откакто пое отбора през 2011 година селекционерът Любо Пенев се обяви за казармен ред, но постепенно е изпуснал юздите и е позволил на капитана Ивелин Попов и гравитиращите около него футболисти да развалят дисциплината.

Изданието разкрива, че след поражението на нашите с 1:2 в Норвегия, част от националите са си поръчвали алкохол в хотелските стои до 5 часа сутринта. Пенев бил наясно със скандала, който съвсем не бил прецедент в тригодишния му престой начело на отбора. Подобна случка имаше и по време на Лотар Матеус, който хвана седем играчи да пият бира в Минск.

Тогава от БФС глобиха провинилите се с по 1000 евро, но това не попречи на Станислав Манолев, Ивелин Попов, Николай Бодуров и Петър Занев само месец по-късно да си поръчат каса бира в хотела в навечерието на евроквалификацията с Англия.

Групичката около Попето била толкова силна, че дори определяла кога да се тренира и кога не, а самият Пенев се съобразявал с недисциплинираните си възпитаници. Поведението на Попов стигнало до ушите на бившия капитан на "лъвовете" Стилиян Петров, който се опитал да го вразуми, но безуспешно.

С поведението си по време и след мача с Малта, Попов сам си затръшна вратата на националния отбор. Почти сигурно сега предстои избор на нов капитан. Очаква се и Любо Пенев да бъде освободен. Единствено неустойката от 150 000 евро може да спре БФС от уволнението му.

Разкритието на вестник "Преса" за пиянския фарс в националния отбор съвпадна със снощното признание на Попов, че е изпил бутилка уиски след равенството с малтийците.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БЪЛГАРСКИТЕ ФУДБОЛИСТИ НЕ САМО ПИЯТ АЛКОХОЛ НО И СЕ ДРОГИРАТ БИЗДАРНИЦИ !!!
54
1
 
23
 
! Отговори
БГ преди 9 години
ПЕНАТА ГО ИНТЕРЕСУВА САМО ОТ ЗАПЛАТА И КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ЗАДЪРЖИ...И НЕУСТОИКАТА СЪОТВЕТНО.КАКТО И ВСИЯКИ ОСТАНАЛИ ПО ВЕГИГАТА...ЛЪЧЕЗАР ТАНЕВ..МЕНИДЖЪР НА ТОЯ КА.*** ПОПЕТО..СЛЕД ТОВА ПОПЕТО..ДО ГОЛЯМАТА ПЕРУКА...ВСИЧКО ТОВА САМО ПАРИ ГО ИНТЕРСУВА А НЕ БЪЛГАРСКАТА ЧЕСТ..САМО СЪС ШАМАРИ И ШУТОВТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГОНЯТ ИНАЧЕ НЯМА ДА СИ ТРЪГНАТ
53
0
 
17
 
! Отговори
От Светла преди 9 години
Коментарът ми беше към 49
52
0
 
17
 
! Отговори
Светла преди 9 години
До до 39От последното изречение нямаше нужда...Грозно е!
51
2
 
20
 
! Отговори
елементарно преди 9 години
Пенев трябва да си подаде оставката или ако не да го освободят.....безпредметно е оставането му,така или иначе,рано или късно ще го освободят ,когато договора му изтече,той е нагъл и няма да си тръгне заради парите....готов е на още провали само и само да си прибира паричките.Играчите го знаят и никой няма да се натяга толкова още повече ,че няма за какво да играят....жалките представления ще продължат....на това трябва да се сложи веднага край с нов треньор
50
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
играчите трябва да идват по вътрешно убеждение и нагласа в националния отбор....севернокорейските методи ,които се предлагат по-долу няма да свършат работа....няма ли култура и възпитание у играчите нищо няма да се получи.....жалкото че треньора не може да бъде за пример у играчите и те го разбират.....затова първо трябва да си отиде той
49
0
 
24
 
! Отговори
гонете ги преди 9 години
Голямо геройство е направил чалгарина.И както се пее "Бутилки суши и цигари пуши, ой ла ла лаааа"
48
0
 
19
 
! Отговори
акула преди 9 години
само не разбрах как с 2-3 аулина някой може да пие алкохол,щото аз веднъж пробвах и на другия ден щях да умра,за спортист това ще е в пъти по ударно...лъже май нещо
47
1
 
21
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
наздраве и от мен !
46
0
 
47
 
! Отговори
чвор преди 9 години
Капитанът на националния отбор изпил една бутилка (!!!) уиски! Спортист човек!
45
0
 
44
 
! Отговори
футнац преди 9 години
Ми, то да не ни е лесно, бе. Трябва да се мисли за толкова много неща. Кое да направиш по-напред? Това прическата с гел ли да бъде или не, брадата на два, три или на четири дни ще ми стои по-добре, дали ще се вижда достатъчно за да я забележат новата ми татуировка, фланелката отвън или в гащите ще ми стои по-добре, след мача кога и къде ще се отрежем и т.н. все натоварващи психиката ни въпроси. Айде, и вие поживейте този наш тежък живот и елате след това да си говорим.
44
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е до алкохола нито до цигарите а е до възможности,чисто футболни възможности,като прибавим и интриганта капитан Ивелин Попов който нарочно пропусна дузпата и заговорничи за да се уволни треньора,Попов Манолев И Бодуров трябва незабавно да бъдат изритани от отбора защото днес е Любо Пенев утре на друг треньор ще правят заговор.Пенев трябва да остане
43
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То и златното поколение пиеше и пушеше, ама явно не алкохола е причината за резила на сегашните. Просто футбола не им се отдава.
42
0
 
22
 
! Отговори
Gerhard преди 9 години
LOL.. игнорирайте коментара ми по-долу - постнах го за друга статия и незнайно защо ми зареди футболната статия... Извинявам се на читателите.
41
0
 
27
 
! Отговори
Gerhard преди 9 години
А колко полезни за тази страна неща могат да се свършат с 48 млн лева... От друга страна може и да се изядат и изпият за Коледа. Въпрос на висш пилотаж в политиката...
40
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
единственото спасение е, кубрат пулев да го пуснат да побяга из футболното игрище, за да понамали приказките и подобри издържливостта си, а футболните 'национали' да изкарат някой и друг рунд с Кличко, че да им почеше празните тикви.
39
6
 
35
 
! Отговори
до 39 преди 9 години
Няма да позволи друг път!Любака взима 30 бона на месец и щрака с пръсти в чалга-вертепите!С първата си заплата Любо Тъпуту си купи джип,като типичен мутренски булгаристанец!Върви ли заплатката едномъд?
38
2
 
23
 
! Отговори
От 28-ми преди 9 години
До vladyМоже би си прав, но трябва да се измисли нещо за да се прекрати натиска и външното въздействие върху треньорите. Ако треньора се чувства сигурен за мястото си, няма да допуска външни влияния. Как иначе ще си позволи да изгони някой ако го заплашат с уволнение? Може да си тръгне, но това няма да реши въпросът и нещата ще продължат и с новия треньор. Най-добре не много висока заплата, 4 годишен договор с висока неустойка, да могат да я платят, висока премия при класиране и треньор с топки
37
0
 
26
 
! Отговори
дълбок анализ преди 9 години
Националния отбор има и псхически проблеми и физически. Виждат се спадове в играта, при силна игра и загуба следващия мач са несигурни и без желание. Според мене и доброто представяне на Лудогорец в ШП пречи макар и не пряко. Не сме германци можем само на един фронт да се бием.
36
1
 
45
 
! Отговори
шоп преди 9 години
*** чалгари. За нищо не стават. Е затова няма и раждаемост в БГ. Защото мъжете ни са п....и като тези в националния отбор.

Спонсорирани публикации