Реал и Барселона с дежавю в Шампионската лига

Каталунците срещат Ман Сити, а "белите" Шалке в 1/8-финалите за ШЛ
Обновена: 15 дек 2014 16:08 | 15 дек 2014 13:36, Красимир Ангелов
10
Реал и Барселона с дежавю в Шампионската лига
Снимка: Reuters

Барселона срещу Манчестър Сити ще бъде най-интересният мач от осминафиналите на Шампионската Лига, отреди изтегленият жребий.

Така двата тима ще повторят осминафиналния си сблъсък от миналия сезон, когато каталунците елиминираха съперника след червения картон на Мартин Демикелис.

Интересното е, че и носителят на трофея Реал Мадрид ще повтори осминафиналния си двубой от миналия сезон, след като се падна срещу Шалке. През миналата година белите спечелиха и двата си мача с обща голова разлика 9:2.

Този път обаче жребият най-накрая размина Арсенал и Байерн Мюнхен. Баварците ще играят срещу Шахтьор Донецк, а Арсен Венгер най-сетне имаше късмет. Той ще се срещне с бившия си отбор Монако.

От другите интересни двубои вниманието е привлечено към Ювентус и Борусия Дортмунд.

Всички 1/8-финални срещи вижте в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
kkkkkkkkkk преди 9 години
teia kadeto gi pishesh za real che shte specheli zabravi barselona e sto procentov parvenec zapomnete go dobre
8
4
 
10
 
! Отговори
Ангел преди 9 години
дежа вюто е че и тази година Реал ще спечели ШЛ.Просто са с класи над всички други отбори
7
2
 
7
 
! Отговори
ПАК ДО КИРО ГЕЛА преди 9 години
Какво само ревете и от Борисовата. И от Подуене. Като болни *** за социални помощи? Влезте в групите на Лига Европа. Минете групите. Направете по един четвъртфинал. Нали сте големи "грандове"? После ще имате очи да атакувате и титлата и квалификациите за Шампионска Лига. А вие ми отпадате от супер елементарни отбори още в първия кръг и после ревете. Не става така никъде по Европа. Така ли вече НЕ ви увряха сините и червените тикви? Няма стари лаври. Играеш и се доказваш СЕГА и ВСЕКИ МАЧ!
6
2
 
6
 
! Отговори
ДО КИРО ГЕЛА преди 9 години
Незнам дали си от тия в Борисовата градина. Или от тия в Подуене. Какво подиграваш отбор , който поне достойно представя България в Европа и заради него все още имаме 3-*** представителя в квалификациите на Лига Европа и се качихме малко в ранглистата на УЕФА? Защо не си погледнеш каква разруха сте в Борисовата , и в Подуене? Да споменавам ли само - "Мура","Сараево","Иртиш","Зимбру"?!?! Като сте такива "Грандове" по София - ами докажете се в Европа , смешници! Никой вече не лежи на стари лаври!
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега ония аутисти Дерменджиев и Домусчиев ще ни спукат тъпанчетата как не било срамно да паднат от световния шампион.
4
9
 
7
 
! Отговори
Киро Гела преди 9 години
......... Така че , МНОГО МИЛИОННИ И ДОБРЕ ПЛАТЕНИ С КРЕНВИРШИ И ЛЮТЕНИЦА ФЕНОВЕ НА "КОЛОСА" ЛУДОГОРЕЦ ........ Молете се за нова наша "ТИТЛА"! Защото догодина пак ще има безплатни автобуси от село до София....... безплатни билети....... безплатни шалчета.... безплатни сандвичи с кренвирши и лютеница плюс няколко бирички за мачовете на "НАШИЯ ПРОЕКТ" в квалификациите и после в групите на Шампионска Лига!.... Всички знаем , че сме "ОТБОРА" с най много фенове.......... когато има кренвирши де! ;)!
3
7
 
6
 
! Отговори
Киро Гела преди 9 години
.... И аз имам "ДЕ ЖА ВЮ"!!!!........ 2015 година с "ЛЮБЕЗНОТО И ДОБРЕ ПЛАТЕНО СЪДЕЙСТВИЕ" на приятелчето ми Боби Перуката , БФС , БЪЛГАРСКАТА СЪДИЙСКА КОМИСИЯ И НЯКОЛКО ОТБОРА от така наречената ни "А" група пак ставаме Шампиони..... Влизаме отново в групите на Шампионска Лига.... Но няма да останем четвърти , както сега.... а ще излезем от тях и дори ще "атакуваме" финала през 2016 !!!!......... Само да не ми "СПРАТ КРАНЧЕТО" , че тогава "ВЕЛИКИЯТ МИ ПРОЕКТ" да не се озове във "В" група.... ;)
2
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е съвпадение, футболната мафия така си ги е нагласила. Не могат да допуснат Реал и Барса да се срещнат толкова рано и някой да отпадне, затова "съдбата" е ударила едно рамо при жребия.
1
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз имам дежа вю! Реал отново ще спечели ШЛ! Halla Madrid!

Спонсорирани публикации