Русия има паричните ресурси, за да овладее кризата!

Няма да се засегнат принципите на пазарната икономика, увери Медведев
Обновена: 17 дек 2014 14:13 | 17 дек 2014 13:35, Елка Василева
76
Русия има паричните ресурси, за да овладее кризата!
Дмитрий Медведев. Снимка: Reuters

Русия има необходимите парични ресурси, за да овладее кризата, причинена от историческия срив на рублата, без да засегне принципите на пазарната икономика, заяви руският премиер Дмитрий Медведев, цитиран от АФП.

Още по темата
16 дек 2014 15:23
895

"Страната разполага с необходимите парични ресурси, за да постигне икономическите си цели. Има и нужните пазарни инструменти, за да гарантира съответното търсене", подчерта премиерът на извънредна среща на правителството, предавана по телевизията.

Тя е с участието на министрите от икономическия сектор и шефовете на големите компании износителки.

Медведев отхвърли каквото и да било прекомерно стриктно регулиране на пазара, допълва АФП.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
2
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Ако статията е горе- долу вярна, аз започвам да се плаша за Русия. Дано да блъфира, но ако не, то Медведев е в голяма грешка, това е фатална грешка! Русия трябва час по- скоро да напусне тази игра и да прати пазарните принципи на янките дето сега ги пишат във ФЕД в кофата за ***. Срещу янките тръгнал да се прави на рицар, пфу! Медведев,срещу теб са най- изпечените мошеници, а с мошеници се играе мръсно, токати и бой по зъбите!
67
1
 
3
 
! Отговори
Вещера преди 9 години
До ВЕЩИЦАТА какво ни пука за матушка Рус - на Путин пукаше ли му като каза че Южен паток е нонсенс патамучто ние сме кофти
66
1
 
3
 
! Отговори
От коневръза преди 9 години
Съветофилите май заложиха на погрешния лошадь. Пардон то женско на рашн ленгуидж.
65
4
 
2
 
! Отговори
Tea_marian@yahoo преди 9 години
То й долара $ ,беше фалирал , но с помоща на Китайските пари , се поуправи !
64
4
 
7
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 9 години
ТЯ РУСИЯ ИМА ПАРИЧНИ РЕСУРСИ ДА ОВЛАДЕЕ КРИЗАТА, НО БЪЛГАРИЯ ИМАМЕ ЛИ ТАКИВА???А ВСИЧКИ ВИЕ ПО-НАДОЛУ ДРАСКАТЕ САМО ПРОСТОТИИ И БЪЛВОЧ . ЗАСРАМЕТЕ СЕ. ИМАЙТЕ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО. ПРИЛИЧАТЕ НА МАХЛЕНСКИ КЛЮКАРИ.
63
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно дали Путин ще доживее да прочете новогодишното приветствие в Русия?
62
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До @@@@@@@@@@@@@@@А май забравихте, че след Китай, Русия държи най-много валута и то в американски долари....Държи, като умрял свещ държи :) Рашата я пиши бегала.
61
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
по-малкото джудже се обадило от коневръза :) Кога ще се разкарате от Украйна?
60
7
 
6
 
! Отговори
Прах в очите!матрьош преди 9 години
Да сте я овладели!Явно не можете!! :D
59
7
 
9
 
! Отговори
.. преди 9 години
Отчаяние на Медведев - Путин вече се дистанцира и казва че икономиката била от компетенцията на правителството, а не на президента. Все едно Медведев може да отиде до тоалетна без Путин да го пусне :) Иначе е ясно колко им вярват на великите руски лидери - хората панически си обменят рублите в долари. А после с претенциите за световна сила - тия ще фалират за 1 ден, тръгнали акъл да дават световните работи да оправят. Нека се освестят малко, белким и нашите рубладжии малко се кротнат.
58
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия има паричните ресурси, за да овладее кризата!Само че руското на ръководство му липсва ресурса акъл за да направи това.
57
18
 
10
 
! Отговори
помнещ преди 9 години
Хипер инфлация е положението в Русия .България го изживя по времето на Жан Виденовата зима 96-97 год.Този филм го гледахме и тези които помнят знаят какво е и какво следва.Защитниците на тезата че нищо лошо не се е случило в Русия ,просто да погледнат историята.Само за сведение да кажа че пенсията беше 3 долара,а заплатата 5-6 долара.Сутрин като купиш 1 хляб ,следобед с тези пари купуваш половин хляб.Така е сега и в Русия,затова магазините затварят и спират работа,да могат да оцелеят .
56
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
в последно време съм забелязъл, че след всяко изказване на този, следва ден на "рекорди" за рублата
55
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Прави сте, на запад ни мразят, но вече и на изток... И си оставаме в нашия ***.."Една поправка - на запад ни презират, а на изток вече ни мразят ...Ставаме център. Ама центъра на кръговото движение . Цитирам Р.Овч., но ми хареса.
54
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До XAN BALGARINНе съм виждал рубли , но ако има такава с лика на Путин , може да я увеличиш и да си я налепиш , да те гледа втренчено от стената кат един Биг Брадър и да те стряска в съня ти :)Майтап, бе. Не го вземай на сериозно. Иначе идеята си струва !
53
15
 
10
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
Медведев ептен е изБЛЯДнял.Преди не му обръщах внимание на приказките, но сега както е модерно, и аз започнах да се втренчам в него и джуджето.Медведевите приказките са му все като на Станишев. И оня и тоя все говорят ,какво щяло да се случи в ДАЛЕЧНОТО бъдеще.Ако Путин и Медведев не са наясно защо се стигна до тая катастрофална ситуация ,ще им припомня старара БЪЛГАРСКА поговорка : "Ако би мирно седело, не би чуди видяло" !
52
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Егати и маитапа,Русия иска6е да запросим и да и паднем на колене да и се молим дани оправи,а то кво стана Русия трябва сега дасе моли на запада даи отмени санкциите.Путин трябва дасе моли сега на Боико да му садеиства едно пътуване до ЕС И Обамата.Боико е човек за всичко и за всеки.Боико 6те преобърне политиката в целият свят.За това голяма дума не думаи.
51
8
 
18
 
! Отговори
Шано преди 9 години
Прави сте, на запад ни мразят, но вече и на изток... И си оставаме в нашия ***...
50
15
 
11
 
! Отговори
Сашо преди 9 години
"Страната разполага с необходимите парични ресурси, за да постигне икономическите си цели. Има и нужните пазарни инструменти, за да гарантира съответното търсене. Как само звучат от устата на един объркана разведка тези термини, ами давайте пускайте ги тези ресурси, тия инструменти, та да видите какво ни причини едно ваше червено другарче през 1997 година, 3000 ПРОЦЕНТА ИНФЛАЦИЯ И 5 ДОЛАРА ПЕНСИЯ, ЗАПЛАТА 20 ДОЛАРА, ПОНИМАЕШ ТАВАРИЩ.
49
7
 
7
 
! Отговори
XAN BALGARIN преди 9 години
DO ANOMIMENНЕ, СЛЕД МАЛКО ША ПРАВА РЕМОНТ ТУКА В НАС, ДАЙ ПРЕПОРЪКА КЪВ ЦВЕТ РУБЛИ ДА ЛЕПА НА СТЕНИТЕ. ПЪК И С ГЛАВНИ ПОВЕЧЕ СЕ ВИЖДА ИСТИНАТА.

Спонсорирани публикации