Пуснаха лъжица за селфита, в САЩ я разграбиха набързо

Решавала дилемата "хранене или снимки"
Обновена: 22 сеп 2015 18:31 | 22 сеп 2015 18:23,
27
Пуснаха лъжица за селфита, в САЩ я разграбиха набързо
Снимка: Twitter

Американска марка за зърнени закуски представи селфи-лъжица - пръчка за селфита с лъжица в единия край и приспособление за закрепване на джаджи на другия, съобщи сп."Тайм".

Създателите твърдят, че устройството е необходимо за решаването на вълнуващ гражданите на развитите страни проблем: кое да изберат - да се хранят или да се снимат. "Мина времето, когато вие се хранихте, а приятелите ви не знаеха нищо за това" - се казва в рекламата на новия продукт.

Дължината на селфи-лъжицата в разгърнат вид достига 76 сантиметра. Тя позволява на собственика си да се храни и едновременно с това да си прави снимки. В комплекта се предлага също специален пулт, с който на смарфтфона, закрепен на другия край на пръчката, може да бъде подадена команда да снима.

Селфи-лъжицата се предлага напълно безплатно, достатъчно е само да се плати за доставката. А интересът към новия продукт е толкова голям, че малко след пускането на информацията всички наличности са били разграбени.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
1
 
! Отговори
Химика преди 8 години
Здравословен белтък
9
1
 
5
 
! Отговори
ър преди 8 години
Страхотно маркетинг попадение, което ще направи пари. Съчетание на нещо масово като селфито и първичния инстинкт храненето (всички хора ги правят тези неща),гениално,пиленцата ще кълвът :-).
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хаха, да, селфи ***.
7
3
 
8
 
! Отговори
Apokalipsis преди 8 години
Бургерите са много откачени.
6
2
 
6
 
! Отговори
някой преди 8 години
До: номер 11Това май го беше казал Айнщайн. Между другото, аз съм и номер 13.Американците са деградирали тотално. Навремето почти всички фотоапарати имаха самоснимачка - просто механично устройство.Сега при тия технологии, колко му е да се направи един софтуерен таймер на всеки смартфон? Дето се вика, малко акъл ама навреме да ти дойде!Що ли не взема пък да патентовам нещо такова в Щатите? Може и да стана милионер?
5
2
 
7
 
! Отговори
БИХ преди 8 години
Простотията Човешка!!!!пспДокато има балъци ще има и тарикати!!
4
2
 
6
 
! Отговори
fuck you nigga преди 8 години
*** не ми триите коментарите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
1
 
10
 
! Отговори
EU sitizen преди 8 години
Супер ексклозивно е човек да се храни и едновременно с това да си прави снимки. А и рекламата е страхотна - "Мина времето, когато вие се хранихте, а приятелите ви не знаеха нищо за това"
2
6
 
18
 
! Отговори
reptile257 преди 8 години
*** !!
1
5
 
28
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Аз пък ще си взема, когато пуснат презервативи с такава функционалност.

Спонсорирани публикации