Социални разни: Владимир Путин vs. Дензъл Уошингтън

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
22 ное 2015 19:30,
8

 Завършваме с добра новина за всички в Берлин. Концертът на годината, скъпи сънародници! Организаторите за всеки случай са го написали на латиница, за да ни разбират чужденците. Снимка: Facebook

Що е хибридна война, вече и баба знае. Само че едно е да знаеш какво е хибридна война, съвсем друго е да разпознаваш проявите й. А дали си жертва, е съвсем отделна тема.  

Повод за горното е нещо твърде очевидно, заляло социалните мрежи през последните дни. Хората споделяха ли споделяха колаж на руския президент Владимир Путин с негов цитат. "Бог може са им прости на терористите, но моята задача е да ги пратя при него".
 
В Twitter колажът беше споделен хиляди пъти, като американците цъкаха с език и се молиха да видят и те такъв решителен президент в Белия дом. Истината обаче се оказа твърде прозрачна за онези, които искат да я видят. Цитатът принадлежал на Дензъл Уошингтън. Нищо, де, вероятно и Путин си е мислил някога нещо такова: 

Така или иначе сме на православно славянска тема, нека продължим и така. Въпреки че сезонът на сватбите мина, споменът за тях ще остане. Какъвто и да е той. Доказателство от Сърбия: 

Idemo... :)

Posted by Zarko Ristic on Tuesday, June 23, 2015
 
Продължаваме с нещо, което ни зарадва истински. Става въпрос за трейлъра на един анимационен филм, който очакваме с нетърпение. Става въпрос за "Златната ябълка" по мотиви от българския фолклор. Ако не сте го видели или пък споделили с приятели във Facebook, действайте, ето и видеото:

 
Завършваме с нещо, от което ни писна. Става въпрос за певицата Adele и нейната песен Hello. Ето и как се чувстваме всеки път, когато я чуем: 

THERE'S NO ESCAPING THIS SONG!!! #adele #hello

Posted by Curtis Lepore on Saturday, November 14, 2015

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
webcafe.bg/id_241633 преди 8 години
Що е хибридна война и баба знае, но баба не знае кои са страните воюващи хибридно на бойното поле на българските медии, моля прочетете, голям смях ще паднеwww точка webcafe точка bg/id_241633771
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма нищо срамно, всички харесваме Дензъл Уашингтон , путин да не живее на друга планета че да не е гледал филми с него ?
5
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Американците се молели да видят такъв решителен президент в Белия Дом ? Ало това от кой руски сайт го преписахате ???
4
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кагебиста фа не почне като бяла златка да обикаля по разни академии?
3
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тежко ни на всички в този свят ако американците наистина искаха да видят маниак като пу+кин в белия дом, слава бога това че американците искаха да имат някой като пу÷кин в беля дом е пълна лъжа, да не мислите че американците искат да паднат до нивото на Русия? Или американските съюзници да паднат до нивото на руските съюзници Югославия Ирак Сирия Либия Украйна...въобще на кой му е дошла тази налудничаво идея и да я публикува тук? Случайно ли е? Ако е нарочно за съжаление президента ни е прав!
2
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Dnes.ru molia ne ocapvaite densel Washington s obidnata dyma pytin
1
0
 
4
 
! Отговори
д преди 8 години
Писна ми от Путин и борбата му с терористите, кажете нещо за Бойко, какво стана с акациите и футболния му отбор?