Д-р Енчев vs. Капчикова: Да не съм банка да осребрявам чекове?

Парите за онкоболна жена били малко, а операцията – сложна
2 фев 2017 13:16,
85
Д-р Енчев vs. Капчикова: Да не съм банка да осребрявам чекове?
Снимка: Facebook

Аз да не съм банка да осребрявам чекове? Това попита известният пластичен хирург д-р Ангел Енчев по повод критиките на плеймейтката Ася Капчикова. Тя го обвини в това, че не й е дал наградата, която спечелила, тъй като тя искала да я преотстъпи на онкоболна жена. Нещо повече: поискал й пари.

Още по темата
Ася Капчикова, която взе приза на конкурса "Мис Плеймейт" през 2016 г., спечели и чек за 10 000 лв. за интервенция в клиниката на д-р Енчев. По думите на хирурга обаче чекът не стига за цялата процедура и трябва да се доплатят още 4000 лв. Тогава той обяви, че това е чек, а не ваучер, и се дава персонално.

На самата церемония, когато Капчикова обяви намеренията си, всички я аплодираха. В това число и д-р Енчев, но не спомена, че наградата е персонална.

Самата операция при жените с онкологични заболявания, претърпели операция от карцином на млечната жлеза, е триетапна, а не едноетапна, обясни д-р Енчев пред 24 часа. Така по думите му консумативите не струват 1000 евро, а 4000 евро.

"Защото се слагат тъканни разтегатели, раздуват се и след 3 месеца се поставя постоянният имплант. След това се прави наново ареола, която най-вероятно я няма. Това отнема и време, и финанси, надхвърлящи много тези 10 000 лв.", обясни той.

Д-р Енчев обвини още Капчикова, че искала да прави конкурс, за да избере коя жена ще се възползва от интервенцията. "Как така ще избереш коя жена е по-болна и коя е по-достойна, за да ѝ подаря аз такова нещо. Още повече, че този тип операции се правят в държавните онкоболници и се поемат от здравната каса", посочи той.

По думите му двамата са говорили вече и не възнамерява да се занимава повече с Ася Капчикова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съм почитателка нито на Капчикова, нито на Енчев, но тя поне е искала да направи нещо добро, за някой в нужда, така че този път съм на нейна страна. А Енчев не го разбирам изобщо. Първо какво са за него 4 или 5 хил.? И второ рекламата, която щеше да си направи щеше да е безценна! А не като тия смешни билборди... "Енчев, д-р Енчев", които май се опитват да имитират Бонд, ама нещо не се е получило. А *** и с много пари все си остава глупав! А този е и алчен на всичкото отгоре!
14
0
 
40
 
! Отговори
смях преди 7 години
Хахахаха, тоя ми бил масон, прави ми някви чалга дворци фон, мон гулден нещо си , обаче недай си Боже, да извади 2 лв ( образно казано) от джоба си, все едно окото му вадиш. Позьор, бедняк и в същността си празен човек. А че кифлата е тъпa и е решила да си направи евтин ПР, също го намирам за много грозно.
13
24
 
13
 
! Отговори
М2 преди 7 години
абе като я гледам - направила си е джуки, ходи редовно на маникюр ифризьор, ами като е тооооолкова благодордна - що не ги събира тия пари - пък да дари?!?! А тръгнала да обвинява че доктора е *** щото не ще да й доплати татя да се прави да добро същество. Ай сиктир от долни ку*ви
12
29
 
9
 
! Отговори
123456 преди 7 години
много е лесно да скачаш от едно легло в друго та да се издържаш, а после да се правиш на благородна девица като обвиняваш човека който е учил медицина, хирургия че имал пари пък не й давал. Ако ще да има и милиард - изкарал си ги - учил е и то не в някой от новоразкритите колежи, работи, има си странностите, но е лекар. И накрая една п а р ц а л е с а да си прави пиар на чужд гръб
11
32
 
10
 
! Отговори
ММ преди 7 години
ако Енчев иска да дари - ще дари. Но разни прости миски известни само с това че са се е***ли с някой чичак паралия да му държи сметка е евтино, грозно и говори още повече за това колко е арогантна и нагла.
10
2
 
50
 
! Отговори
99 преди 7 години
Аз отдавна казвам,че Енчев е един капризен комплексар.... ама никой не слуша..... жалко ,че това е бъдещето...Пластичната хирургия е измислена да помага на хора който имат нужда, а не хора който им е скучен живота и си казват аааа имам нужда от още 15лг силикон.....
9
17
 
17
 
! Отговори
мда преди 7 години
не харесвам нито единия, нито другия, но според мен миската си прави евтин пиар. да организираш конкурс с нещастието на болна жена и да го излъчваш - извинете ме - но е гротеска. Ако е толкова благородна - да извади от нейния джоб и да дари - а не да търси сметка от доктора. Колкото и да ми е криво да го призная - но в случая доктора има право.
8
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докторе,нали промотираш,че красотата е симетрия,защо не помогнеш на жена в нужда да възстанови симетрията си,или ти рекламираш само високоплатената прости..ция с оня отвратителен билборд"Прекалено красива съм ,за да работя-благодаря Ви д-р Енчев"И за да те апострофирам ,ще питам с подобни на твоите думи"как така ще решиш ти,кой има нужда повече от импланти-една здрава жена,или една преборила болест,с нужда да се почувства"цяла "отново".Много си елементарен,като рекламните си бордове
7
1
 
34
 
! Отговори
1 преди 7 години
Този дали е *** или да. Тази не я знам каква е, но поне се е опитал да направи добро.
6
37
 
13
 
! Отговори
преди 7 години
Миската само иска да спечели популярност. Няма по-тъпо нещо от това конкурс коя е по-обезобразена, за да и даде ваучара, особено щом този тип операции се заплащат от здравната каса. Миската си прави ПР
5
3
 
54
 
! Отговори
крастата е мисия преди 7 години
Сития на гладния не вярва! Хората с ПАРИ в България, като мистър Алхемист са отлитнали толкова на високо, че дори стоят и над закона ... пък какво да говорим за човечност...ТОЛКОВА БИ БИЛО ХУБАВО, АКО ТЕЗИ С МНОГОТО ПАРИ ПРОСТО започнете ДА ПОМАГАТе НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ... ЕНЧЕВ, на мен ми става хубаво като помагам на хората,малки жестове, малко помощ, такива са ми възможностите., НО ДА ИМАШ 100 имота , да се снимаш с някви "червени кръстове на бял фон" и да се правиш за 10к . СмешенСИприческа
4
8
 
63
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Браво на Капчикова. Може да няма много ум, но пък за сметка на това е благородно това, което иска да направи. А за Доктора...хммм...
3
3
 
35
 
! Отговори
мммм преди 7 години
аз и казвам Капичкова.. по ме кефи.. :P :P
2
1
 
30
 
! Отговори
боян преди 7 години
името на хирурга е Невен Енчев, а не Ангел.Невенчев
1
7
 
114
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съм запозната с историята с подробности, но този Енчев е много нагъл е ***. Толкова ли много ще обеднее, ако помогне на някой в нужда...С онзи травестит, жена му, непрекъснато се фукат със скъпи почивки и демонстрират благосъстояние. Като са толкова много богати, да помогнат малко на някой.... ГАДНИ ПЪРВЕНЮТА !