Борисов се е предал, състезанието не е интересно, рече Нинова

Соцлидерката заяви, че след БСП всички партии търсят генерали
458
Борисов се е предал, състезанието не е интересно, рече Нинова
Снимка: БТА

От август миналата година БСП задава тона на политическия живот в България и всички се равняват по нея, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на откриването на предизборната кампания на левицата. 

Ние сме автентичната социална и лява партия. Тръгваме срещу паралелната държава и ще свършим с модела "Кой". Първи посочихме водачите си, направихме промяната и започна подражанието имитацията, отбеляза Нинова, цитирана от БТА.
Още по темата
По думите й БСП е отворила врати за хората от науката, земеделието, културата, за лекари и юристи. Първи изработихме своя Национален план за България и издигнахме военен за кандидат-президент. После и другите партии започнаха да търсят генерали, посочи лидерът на левицата.
 
Според нея десните - ГЕРБ и Реформаторите, са направили фатална грешка - влезли са на терена на БСП като са започнали да говорят за увеличаване на доходи. Как някой може да повярва на това, попита Нинова. 
 
Според нея няма да е лесна предизборната битка. "Ще ни нападат, ще манипулират общественото мнение, ще лъжат за нас". Но не се огъвайте, призова тя съидейниците си. Колкото по-трудно е, толкова по-ясно е, че сме на прав път. Защото това е последната съпротива срещу статуквото за промяната, каза Нинова. 
 
Тя каза, че вчера е чула своя основен опонент Борисов да казва, че БСП ще купи и манипулира изборите. Жалко, този човек се е предал и търси оправдание за лошия си резултат. Жалко, защото когато отиваш на състезание с опонент, който е приел, че вече губи, състезанието вече не е интересно.
 
Никога, по думите на Нинова, не е добра атестация да говориш за себе си и не бих го направила, ако чрез мен не се опитват да поставят петно върху БСП. Бях наречена г-жа Лъжа и това няма никакво значение произнесено от ГЕРБ, подчерта Нинова. Бяхме посочени за лъжци, когато казахме, че ще спрат Оперативната програма за образование и наука, когато казахме, че строят магистрали, давайки ги на приближени фирми. Днес това е факт. Посочваха ни с пръст, когато казвахме, че пръстовите отпечатъци и реформата в здравеопазването са геноцид. Идете при хората и им кажете истината. Според Нинова всички предупреждения на БСП са се оказали истина. 
 
Корнелия Нинова представи листите на "БСП за България" за предстоящите избори за 44-то Народно събрание.
 
ГЕРБ ще открие официално кампанията си утре следобед, като представи кандидат-депутатите в София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


458
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
1
 
4
 
! Отговори
ейц преди 7 години
"Как и бате нещо,а?Ела се вие, превивааааааа."Аман.Писна ми!От всичките ми писна!Да минава 26 март,че да почва след изборния цирк.
190
10
 
22
 
! Отговори
Стойчо преди 7 години
С огромен интерес се запознах с политическата и служебната кариера на другарката Корнелия Петрова Нинова. Какво да коментирам...Измамница, поставила личния се интерес над всичко. Можеш да лъжеш един човек дълго време, да лъжеш много хора за кратко време, но да лъжеш народа / макар и български/ дълго време, това е невъзможно!!!
189
5
 
20
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
До няма такава наглостДр. Кирчо Добрев го задържаха на времето/по грешка/ с едни 800 000 $ в куфарче на Калотина. Паричките бяха от сиина на Милошевич за контрабанда на цигари. "Случая" потъна като подводница Курск. Ни ума- ни дума. И ся...........Кирцата ша бори мафиата!! Ххааааааааааааааааааааааааааааааахахахахахахахахааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!
188
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НИНОВА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ
187
7
 
32
 
! Отговори
няма такава наглост преди 7 години
Как Нинова и БСП, който сложиха Пеевски за шеф на ДАНС, същите хора,които гласуваха за него, сега ще "свършват" с модела "КОЙ". Нинова младата приватизаторка и Кирчо Добрев, един от най-близките до мафията и Пеевски ще борят модела КОЙ - ха-ха-ха-ха. Няма такава наглост.
186
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма бяла птица е тази (не лебед де!) :)
185
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПРОМЯНАТА НИКОГА НЯМА ДА ДОЙДЕ НИТО ОТ БСП НИТО ОТ ГЕРБ- ТЕ СА АЛЧНИ И НАГЛИ КОМУНИСТИ И ГОЛЕМИТЕ ИМ УСТИ НЯМАТ НАПЪЛВАНЕ. НЕ СЕ ПЪНЕТЕ ДА НИ УБЕЖДАВАТЕ КОЙ Е ПО-ДОБЪР ЗАЩОТО МЕЖДУ ТЯХ ИМА ЗНАК ЗА РАВЕНСТВО ПО ОТНОШЕНИЕ НА МАНТАЛИТЕТ И АЛЧНОСТ. ВИДЯХМЕ ГИ ! 27 Г. СТИГАТ ! ГЛАСУВАЙТЕ С 4 ! ВРЕМЕ Е ДА ГИ ВКАРАМЕ В ЗАТВОРИТЕ ! ТАМ ИМ Е МЯСТОТО И ТАМ ДА СПОРЯТ КОЙ ПО-ВЕЧЕ Е КРАЛ !
184
7
 
21
 
! Отговори
Серьожа преди 7 години
До АнонименТролове сте вие платените комунистически чебурашки.Гладни комунисти богата държава!!!!!!!!!!!!!!
183
3
 
23
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
Преди време почти се разплаках, като гледах как др. нинова подарява вълнени чорапи на бабките. И бабките се радват!! Сал ако знаеха , че САМО ЕДНО от марковите и костюмчета струва няколко хиляди вълнени чорапи.........
182
10
 
20
 
! Отговори
Серьожа преди 7 години
До АнонименТака е -цоцоманка е !Обича много да цоца!Виж каква буца е!От Лъжа ще се пръсне
181
9
 
25
 
! Отговори
до 206 преди 7 години
Ами в щатите учи и синът на тъъпата стругарка. Защо не коментираш и този факт? Дали милата му мама си дели от залъка за издръжка. Или гепи от партийната каса.
180
25
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много геребастки *** се е събрал тука.Много милиарди отграднаха Тиквата и Физкултурника за 2 мандата.
179
7
 
29
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
Другарката Нинова наистина обича "промените". Първо си промени партийната принадлежностПосле промени собствеността на едни държавни предприятия в нейна ползаСлед това "промени" и университета на синчето си. Тя, милата, много"искаше" в Москва да учи ама.................... го прати в тази гадна държава САЩ. Сега ще трябва и по 35 000 $ на семестър да плаща. То това малка работа , ами колетите!!! до САЩ са скъпи!! Само българска луканка и руски пелмени , че там всико е ГМО:)) Милата тя........
178
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога глас за пожарогасителя от Банкя! Защото е празен като главата му.
177
9
 
19
 
! Отговори
Станишко преди 7 години
До БАБА КУНАТо па този дето го избраха за президент един генерал,няма що.Командорат го разни фльорци и това ми било Български генерал.Чист ***.Затова генерал е Деса Простъкеса!
176
3
 
17
 
! Отговори
край преди 7 години
Не мога да дишам разпасания дерибей от Банкя и сега ми се предлага "алтернатива" Корнелия, Гергов, Киро Добрев и Румен Гечев - чисто нови лица. Всички ги е страх от мажоритарни избори като микроби от тоалетно пате.
175
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя - Корнелия.Нейният син - Рафаел.Все имена, характерни за село Крушовица. Или за румънеещите се цоцомани? Тогава е логично да изберат такива имена.Който не знае що е това цоцоман (етническо обозначение), нека да потърси информация в Гугъл - формулирана е кратко и ясно.За Корнелия се твърди, че произхожда от цоцоманската махала в Крушовица.
174
15
 
13
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
Все още не мога да коментирам Нинова, но съм сигурен, че за пожарникарската тиква Винету не бих гласувал, както и мисля, че никой нормален не би гласувсл за него. Марешки и т. н. патриоти също са гола вода...
173
9
 
8
 
! Отговори
Няма ли кой преди 7 години
да обясни на тази женичка, че нахалството е отблъскващо качество?Или ГЕРБ и БСП са се договорили - Нинова да прави всичко възможно, за да отврати хората от БСП, та Герберите пак да вземат властта?Ако има такова споразумение, то е било подплатено с нещо. Кой какво ли ще нагуши?
172
12
 
13
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ГЕРБ ОЩЕ ПРИ СЪЗДАВАНЕТО СИ СЕ СПРЯХА НА ГЕНЕРАЛ, НО ФАЛШИВ. ТОВА Е НИСКОИНТЕЛИГЕНТНИЯ БОКО С МУТРИНСКО МИНАЛО. ФАКТИЧЕСКИ СИ ГО ИЗБРА МАФИЯТА, А ДОГАН ГО НАПРАВИ ГЕНЕРАЛ.

Спонсорирани публикации