Борисов се е предал, състезанието не е интересно, рече Нинова

Соцлидерката заяви, че след БСП всички партии търсят генерали
458
Борисов се е предал, състезанието не е интересно, рече Нинова
Снимка: БТА

От август миналата година БСП задава тона на политическия живот в България и всички се равняват по нея, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на откриването на предизборната кампания на левицата. 

Ние сме автентичната социална и лява партия. Тръгваме срещу паралелната държава и ще свършим с модела "Кой". Първи посочихме водачите си, направихме промяната и започна подражанието имитацията, отбеляза Нинова, цитирана от БТА.
Още по темата
По думите й БСП е отворила врати за хората от науката, земеделието, културата, за лекари и юристи. Първи изработихме своя Национален план за България и издигнахме военен за кандидат-президент. После и другите партии започнаха да търсят генерали, посочи лидерът на левицата.
 
Според нея десните - ГЕРБ и Реформаторите, са направили фатална грешка - влезли са на терена на БСП като са започнали да говорят за увеличаване на доходи. Как някой може да повярва на това, попита Нинова. 
 
Според нея няма да е лесна предизборната битка. "Ще ни нападат, ще манипулират общественото мнение, ще лъжат за нас". Но не се огъвайте, призова тя съидейниците си. Колкото по-трудно е, толкова по-ясно е, че сме на прав път. Защото това е последната съпротива срещу статуквото за промяната, каза Нинова. 
 
Тя каза, че вчера е чула своя основен опонент Борисов да казва, че БСП ще купи и манипулира изборите. Жалко, този човек се е предал и търси оправдание за лошия си резултат. Жалко, защото когато отиваш на състезание с опонент, който е приел, че вече губи, състезанието вече не е интересно.
 
Никога, по думите на Нинова, не е добра атестация да говориш за себе си и не бих го направила, ако чрез мен не се опитват да поставят петно върху БСП. Бях наречена г-жа Лъжа и това няма никакво значение произнесено от ГЕРБ, подчерта Нинова. Бяхме посочени за лъжци, когато казахме, че ще спрат Оперативната програма за образование и наука, когато казахме, че строят магистрали, давайки ги на приближени фирми. Днес това е факт. Посочваха ни с пръст, когато казвахме, че пръстовите отпечатъци и реформата в здравеопазването са геноцид. Идете при хората и им кажете истината. Според Нинова всички предупреждения на БСП са се оказали истина. 
 
Корнелия Нинова представи листите на "БСП за България" за предстоящите избори за 44-то Народно събрание.
 
ГЕРБ ще открие официално кампанията си утре следобед, като представи кандидат-депутатите в София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


458
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
16
 
12
 
! Отговори
ГОООЛЕМА ГРЕШКА ,БЕ. преди 7 години
КАК ШЕ Е "ДЖУДЖЕ" НИНОВИЦАТА.....като в задницата е , ЯКА като СЪВЕТСКА АРТИЛЕРИЙСКА КОБИЛА....!? Я , НЕ Я ОБИЖДАЙТЕ ТАКА!!!!!!
210
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова, не сте пили минерална бутилирана вода, че да забравяме какво усмихнато ръкопляска когато Оре*шарски посочи за шеф на д*а"н+с П,е,е,в,с,к,и. Популистка, всъщност на такъв им казваха формалистка в славното комсомолско минало. Прецакана си.
209
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РадевСамо комунистическите наглеци като *** могат да вдигат шум за нищо!--сигурен ли си, че втората дума в изречението ти е адекватна ?
208
24
 
15
 
! Отговори
Радев преди 7 години
Това джудже,Нинова,непрекъснато джавка и се вре между краката на великана Борисов .Как да я види като тя е никой в сравнение с него! Само комунистическите наглеци като *** могат да вдигат шум за нищо! Много и се иска да я забележат,но за това си требе мозък, а не фалшиво самочувствие.
207
20
 
8
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Ние сме автентичната социална и лява партия.--:)))) начело с гергов, нали ? :)))Тръгваме срещу паралелната държава и ще свършим с модела "Кой".-Ба, по беловодски път може да тръгнете, ако ви извикат на килимчето...Според нея десните - ГЕРБ и Реформаторите, са направили фатална грешка - влезли са на терена на БСП--за кого фатална? :)) БСП е аналог на Републиканците в САЩ, т.е. десните. ДСБ са аналог на Демократите, т.е. левите, според капиталистическото разбиране за "ляво"
206
21
 
11
 
! Отговори
ЗНАЕМЕ , ЗНАЕМЕ .... преди 7 години
ВЕЧЕ ЗНАЕМЕ ПРЕКРАСНО , С КАКВО И... С КОГО ИСКА ДА СЕ "БОРИ" КУРВЕЛЧЕТО .....НЕ СМЕ ТОЛКОВА ЗАДРЪСТЕНИ , ТА ДА НЕ ПОЗНОВОМЕ ПСИХОЛОГИЯТА НА ЗАСТАРЯВАЩИТЕ ДРУГАРКИ.....ХА,ХА,ХАААААААААААААА....НЕ НАМ ...НЕ НАМ......ВЕЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМЕ , ЗА "ГОРЕЩИТЕ ВЪЛНИ"... НА ДРУГАРКАТА НИНОВА, КАТО СТАНЕ ВЪПРОС ЗА "БОРБА"...!
205
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
боко е страхлива тиква .като му се опъне някой губи има и дума
204
25
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корвелчето се изказва досущ като пияна казачка!
203
28
 
24
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
С право се кахъриш,Нинче- Борисов няма да си мръдне пръста заради червей като теб,но на изборите пак ще те размаже!
202
23
 
19
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
Всъщност като майка др. Нинова е права. Всяка майка иска най-доброто за сина си. Как да го прати в Русия като в класацията на университетите ПЪРВИЯ РУСКИ/ПЕТРБУРГ/ е на "престижното" 96-то място! Хихихи! Московския-128-мо! хихихи!
201
19
 
11
 
! Отговори
Гладна кокошка преди 7 години
Куркундряк! Куркундряк!Днеска снесох, утре пак!Днеска снесох, утре пак!
200
25
 
13
 
! Отговори
Бай Хей преди 7 години
Ха-ха-ха, Боко се бил предал и състезанието не било интересно. Не му се занимава с п..тки. Ами хайде спечелете го, де. Ама ако не стане, после много лесно, нали - оставчица и толкова. И пост в социнтерна. Толкова са плоски и жалки комунделите.
199
24
 
21
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 7 години
Мале, мале, щели да се борят с паралелната държава - ами тя в редиците на БСП, бе птицо домашна. Около теб ли са Гергов, Кирчо Добрев, Овчаров, Бригадир Аспарухов и др. другари-богаташи и мошеници. Няма такава наглост.
198
25
 
21
 
! Отговори
изнервен преди 7 години
***, твоите многобройни лъжи са си лъжи. Това, че сте уцелили 2-3 неща от 100, не означава, че ще ти махнем прякора. А ако мислиш, че с крясъци, комсомолски патос и лозунги ще спечелиш много, няма да стане - ще си останете с традиционните зомбирани симпатизанти.
197
22
 
22
 
! Отговори
Дедо Цар преди 7 години
Както казва Герджиков,И ДА ВИКА И ДА КРЯКА КАКА *** ПАК ЩЕ СЕ НААКА ....
196
16
 
33
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
Един простичък въпрос. Съвсем прстичък:-"Вие, др. Нинова ръкопляскахте ли "на крака" когато Ореха предложи Пеевски???? Само не казвайте "Не" защото го има документирано в телевизиите!!!!И втори въпрос /пак простичък/ -"Вие ли др. Нинова ще борите "паралелната държава" след като ръкопляскахте на Пеевски???.........нямам повече въпроси:))
195
15
 
10
 
! Отговори
шопето преди 7 години
То наш баче Бойче се е покрил здраво, само мрънкане се чува.
194
3
 
18
 
! Отговори
Дедо Цар преди 7 години
Споко изборите няма да ги бъде.Великия фърчоплан и неговото правителство не намериха машиниза гласуване.Итака изборите ще бъдат оспорени.И да се пъне и да се дуе *** Лъжата ще духа супата.
193
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименАбе ***, народа помни, от комунистите по голямо зло няма
192
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боцето отдавна е глътнал вода и потъва ли потъва. Ко са ерчи, пътник си е. Окраде ни здраво, разпиля всичко, навсякъде разруха, кражби, випиюща корупция, отчаяние и бедност, Герберска бедност. Ще му гласуват тези на които плати. Но пак няма да успее. Заминава си в нищото или в затвора ако има мъже с топки у нас.

Спонсорирани публикации