Глас от турските автобуси: Не знам за какво гласуваме, ще ни кажат!

Пътници признаха, че не са плащали билет, организирали ги по списък
Обновена: 24 мар 2017 22:21 | 24 мар 2017 15:52,
178

Малко след 8 сутринта поредният турски автобус пристига на автогарата в Кърджали. Идва от Адапазаръ, но не е от редовните линии. Пътниците разказват, че транспортът е организиран.

Още по темата

Те твърдят, че не са платили билет, а пътуването било организирано по списък. Но въпреки стройната организация, пасажерите от Адапазаръ не са сигурни за какво ще гласуват.

"Не знам... те ще ни кажат. Ще научим, нали затова дойдохме тука", каза един от пътниците пред Bulgaria ON AIR.

А за да избягат от камерата ни, голяма част от пътниците в турския автобус предпочетоха да излъжат, че пристигат от близките населени места, а не от Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Не знам... те ще ни кажат. Ще научим, нали затова дойдохме тука", дпс и дост, за други не се сещам. Прокуратурата какво прави? Юрва се на накъде ама и те не знаят на къде и за какво. Накрая някой ще им каже за кой да гласуват. Един вид купуване на гласове. Всички казват едно и също - не знам кой е платил, те ще ни кажат за кой, не знаем за какво сме. Това ако не е манипулиране и контролиране на вота здраве му кажи.
33
1
 
21
 
! Отговори
факт преди 7 години
Овцете ходят на където ги подкарат кучетата !!!
32
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
<html><body><!--StartFragment--><div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">Това, което всеки от нас може да направи в момента, е да прати ИМЕЙЛИ ДО ВСЯКАКВИ ИНСТИТУЦИИ относно несъгласието си с допускането на купен, компрометиран вот, контролиран от Турция и недоволството си от турските партии. Сещам се за ЦИК, МВР, Омбудсман, Прокуратура, Президенство.Моля разпространете в Интернет и социалните мрежи.
31
0
 
11
 
! Отговори
ЦИК преди 7 години
До ясновидецто ясно се вижда на графиките колко, къде, за кого са гласували.предния път ги плашеха с отнемане на гражданството за ЕС, сега с други работи.
30
0
 
11
 
! Отговори
доктора преди 7 години
До Турчина:Комшу ако се гласува един закон например за премахване на двойното гражданство за страни извън ЕС не само че няма да се утрои но ще се и нулира.За да не се прави досега то това е защото не сме получили указания.такива обаче не е късно да бъдат получени. Според мен на Турция и кроят нещ и ще използват за пушечно месо *** от Балканите,и *** от Анадола.Юнкер вече предупреди че ако ЕС се разпадне ще има война на балканите. май големите ще си спретнат театро за наша сметка
29
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Томислав Дончев и съветника на ДОСТ Георги Коритаров бяха засечени онзи ден в столично заведение само двамата на една закътана маса.От ГЕРБ да обяснят за какво са си говорили двамата.
28
2
 
19
 
! Отговори
кой преди 7 години
Кой разреши турците, ЕС и САЩ да гласуват и да се мешат на България? ГЕРБ, БСП, ПФ, Атака, НФСБ, ДПС, РБ, ДСБ, СДС, НДСВ АБВ и т.н. Ето това са престъпниците.
27
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
<html><body><!--StartFragment-->Това, което всеки от нас може да направи в момента, е да прати ИМЕЙЛИ ДО ВСЯКАКВИ ИНСТИТУЦИИ относно несъгласието си с допускането на купен, компрометиран вот, контролиран от Турция и недоволството си от турските партии. Сещам се за ЦИК, МВР, Омбудсман, Прокуратура, Президенство.
26
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утре ще им кажат да се хвърлят в морето и ще го направят. Няма такива к*ух*и *** :) Пак може да се научи нещо от тези хора - да не бъдем тъй глупави и наивни като тях. Умният човек винаги се учи от грешките на другите.
25
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Герджика -- свикал е заседание, на което е наредил полиция и жандармерия да разчистят блокадата на границата, много държавническа постъпка на която ще берем плодовете следващите 4-5 годинки... А кой избра Герджи -> Радев, а кой издигна Радев? Ето вече знаете кой стои за всичко това... на 26ти мислете!!!
24
1
 
7
 
! Отговори
ясновидец преди 7 години
До Малкия Мукмного точно, братко. то е ясно какво ще правят - ще слагат ***
23
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Турчинапри всички случаи трябва да се упеторят автобусите, Ердоган заповяда на всяка турска гражданка да роди най-малко по пет деца през следващата петилетка до Холандия
22
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Маските паднаха.Сорошоидите в лицето на Ефенди Михайлов и Георги Коритаров показаха истинската си същност на съвременните Кириякстефчовци.Но това никога не е било тайна.Големият въпрос е за какво си гукаха тет а тет Томислав Дончев от ПП ГЕРБ и същия този енничарин Георги Коритаров.И защо"независимите"медии мълчат за тоя скандал.Смятайте ако там беше Корнелия какъв журналистически вой би настанал.
21
3
 
27
 
! Отговори
ясновидец преди 7 години
за сведение на всички бойкови фенчета във форума, на последните президентски избори лъсна истината - турските секции, подкрепиха кандидата на герб. сега няма да е по-различно
20
24
 
7
 
! Отговори
Малкия Мук преди 7 години
След като имат двойно гражданство какъв е проблема да гласуват за който си искат ? Така или иначе от години 500 000 гласа бяха за ДПС . Тази година ще намалеят , щото доста ще изберат Местан . Не виждам със какво бъркат тъй наречените ПАТРИОТИ .Щото ако продължаваме с евтин популизъм братята турци ша решат да влизат с нещо друго ,не с автобуси . Та в тази връзка питам .......тогава ко праим а ?????
19
0
 
17
 
! Отговори
доктора преди 7 години
Още нещо не се връзва-странната подкрепа за Турция от Гърция,мълчанието на Англия и САЩ,Визитата на Лю Пен във Русия.дали не се връщаме към конфигурацията от студената война.
18
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герджиков е свикал спешно заседание, на което е решено полицията и жандармерията да разчистят блокадата на границата, новината я вече има по другите сайтове.
17
1
 
31
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Много простичко, и лесно могат да бъдат решени нещата - всички турци, родени в Турция - не получават българско гражданство!Минаха 27 години от 89 досега - тези "възрожденците" лека, полека ще идат при 70те девственици ...ще ги търкулнат по дупките от чаршафа! Не казах по-горе "български турци" защото според мен - такива никога не е имало!
16
4
 
22
 
! Отговори
Мамамоо преди 7 години
Скоро турците ще ни шляпат. Усещам го за съжаление
15
9
 
17
 
! Отговори
БГ преди 7 години
НОМЕР 17 ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ ПОБЕДА ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!!!

Спонсорирани публикации