Глас от турските автобуси: Не знам за какво гласуваме, ще ни кажат!

Пътници признаха, че не са плащали билет, организирали ги по списък
Обновена: 24 мар 2017 22:21 | 24 мар 2017 15:52,
178

Малко след 8 сутринта поредният турски автобус пристига на автогарата в Кърджали. Идва от Адапазаръ, но не е от редовните линии. Пътниците разказват, че транспортът е организиран.

Още по темата

Те твърдят, че не са платили билет, а пътуването било организирано по списък. Но въпреки стройната организация, пасажерите от Адапазаръ не са сигурни за какво ще гласуват.

"Не знам... те ще ни кажат. Ще научим, нали затова дойдохме тука", каза един от пътниците пред Bulgaria ON AIR.

А за да избягат от камерата ни, голяма част от пътниците в турския автобус предпочетоха да излъжат, че пристигат от близките населени места, а не от Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
31
 
! Отговори
Ропър преди 7 години
До luckyman Американците са ни такива приятели, че бомбардираха София и разрушиха градаСтига с това навеждане. САЩ не се интересуват от нас, а от местното ни на балканитеИнтересува ги Русия, мнозинството от тях дори не са чували за нас
53
0
 
9
 
! Отговори
a преди 7 години
не може ли просто *** р3зани *** да се агитират и прикоткат от нашите мутренски партии и да се реши проблема. да направим псевдо муслиманска партия и да прикоткаме тези зомбита. след това онези храненици с 8есове ще изчезнат... тия хора не мислят, нямат държава и идеология, те викат за тези които им хвърлят кебапчета... да унищожим врага с неговите похвати:)) Левски не се е борил за тези призраци!
52
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам за какво гласуваме, ще ни кажат! -от днес.бг
51
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мразя тези хора! Жал ми е, смятам, че злоупотребяват с добротата и примирението им. Държат ги в невежество, за да ги употребяват! Недостойно!Образовайте се, хора, не мислете, че най-важното е да раждате по пет деца и да правите каквото ви нареждат.Човек има глава да мисли и това е най-важното.Защо не разбират, колко важно е образованието!?Не може да се живее по първични инстинкти!
50
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страхливци тръгваме от бурса чакайте ни още малко ще видите какво ще следва
49
1
 
30
 
! Отговори
123 преди 7 години
Тези хора са тук безплатно , по списък, не знаят за какво идват и чакат НЯКОЙ да им каже!?! А иначе на всеки плакат пише: "Купуването и продаването на гласове е престъпления". Къде е онзи заспал *** Цацаров?!
48
3
 
21
 
! Отговори
ясновидец преди 7 години
И ЕДИН ВЪПРОС КЪМ БОЙКОВИТЕ ФЕНОВЕ: НЕ БЕШЕ ЛИ ВАШИЯ ГУРУ ТОЗИ, КОЙТО ПРЕДИ СЕДМИЦА КАЗА, ЧЕ ДПС ДАВА ЗАЯВКА ЗА ПАТРИОТИЧНА ПАРТИЯ, А ГЕРБ СА ОТВОРЕНИ ЗА ВСИЧКИ ПАТРИОТИ??? ХА ХА ХА
47
4
 
28
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 7 години
КОЙТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ЕДНА ГОДИНА НЕ Е ЖИВЯЛ(ПОСТОЯННО) В БЪЛГАРИЯ ДА НЯМА ПРАВО ДА ГЛАСУВА
46
1
 
7
 
! Отговори
-28я35х8 преди 7 години
До от сидни Аав$тралияГласувай , защо да не гласуваш
45
4
 
3
 
! Отговори
фф преди 7 години
Тези патриотаре са ***.1. ДОСТ не може да влезне в парламента.2. Техните гласове ще се разделят, между партийте, които ще влезнат, включително и при така наречените патриотаре с ватенки и потури.3. Протестът бил разрешен - КОй *** го разреши?4. Единственият печеливш от спирането на изборният туризъм е ДПС, понеже това са техни бивши гласове, които индиректно ще се влеят в другитите партии.5. Ако Валко парцуцата е прав то 1000 автобуса по 50 човека са 50000, да добавим и 40 000, от Бг
44
12
 
3
 
! Отговори
luckyman преди 7 години
маайте ги платени псевдо-патриоти марионетки на Кремъл, така е докато от кремъл ни източват кръвта за да хранят алчното джудже че за него спирачната течност и одеколона не са част от диетата за разлика от населението ***. САЩ винаги е бил и ще е наш приятел. Разберете ние не пием одеколон и спирачна течност, не оскотяваме по блатата и не искаме да сме Сомалия дрънчаща на ракети.
43
3
 
6
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
Ще стане като всеки път. Едните ще гласуват за руските си господари, други за американските, трети за турските. Тези, които ще гласуваме в интерес на нашата държава ще сме 100 000 - 200 000 души.
42
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия неграмотни оФце ли ще решават кой да управлява България?
41
0
 
1
 
! Отговори
доктора преди 7 години
До Прогноза избори 2017:да това е другата възможност,просто нямаме и няма да имаме достатъчно информация.Ще поживеем и ще видим
40
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май ще се сбъдне предсказанието на Севрюкова.България ще тръгне нагоре към края на 2017 г. по времето на двадесетия премиер,който ще е жена.Но преди това ще загуби част от Родопите.Герджиков в момента е седемнадесетия,считано от Георги Атанасов,който беше първият на 10-ти ноември.Сега следва патова ситуация и някаква временна власт,която да обере срама от Кърджали.След 203 месеца оставка,нов служебен кабинет,нови избори и към края на годината Корнелия Нинова ще поведе държавата към по-добро.
39
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За майка си ще гласуваме простаци
38
2
 
21
 
! Отговори
varg преди 7 години
Вън от България !!!
37
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати простата преса пътищата са е дупки нямате хляб народа е безработен това гледайте
36
3
 
24
 
! Отговори
ПРОГНОЗА ИЗБОРИ 2017 преди 7 години
ГЕРБ ПЕЧЕЛИ СЪС ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА "БЪЛГАРИТИТЕ" ОТ ЮГОПАЗАПДНАТА НИ СЪСЕДКА, ПРАВИ КОАЛИЦИЯ С МАГАРЕШКИ - ЦАРЯ НА КОНТРАБАНДНОТО ГОРИВО И псевдоПАТРИОТИТЕ. ЩЕ ГИ ГЛЕДАМЕ 2 ГОДИНИ КАК СЕ ДЖАВКАТ С НИНОВА И РАДАН, А СЛЕД 2 ГОДИНИ, ТИКВАТА ПО СТАР ОБИЧАЙ ПАК ЩЕ СИ ДАДЕ ОСТАВКАТА
35
1
 
26
 
! Отговори
5438-90 преди 7 години
""Не знам за какво гласуваме, ще ни кажат!"""----------------------------- На феновете им, стана ли им ясно , защо не искаме да биват допускани да гласуват ??????

Спонсорирани публикации