Ким отново яхна бял кон, идват ли кардинални промени?

Лидерът на КНДР посети местата на бойна слава
Обновена: 4 дек 2019 11:09 | 4 дек 2019 11:04, Елка Василева
67

Снимка: БТА

Снимки на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, който язди бял кон в снега на планина, смятана от севернокорейците за свещено място, бяха разпространени от севернокорейските медии. На кадрите освен Ким се виждат и група ездачи, сред които и съпругата на севернокорейския лидер И Сол Джу.

Специалисти по севернокорейските въпроси твърдят, че понякога след визитите на Ким на планината Пекту, севернокорейският лидер прави важни политически съобщения или кардинални политически промени.

Разпространението на кадрите става в момент, в който преговорите със САЩ по севернокорейската ядрена програма са в задънена улица. Пхенян даде на Вашингтон срок до края на годината, за да направи отстъпки в разговорите.

Ким посещава планината Пекту обикновено по два пъти на година. През ноември 2013 г. след посещение там той направи чистка сред приближените си, която засегна и негов влиятелен чичо. През декември 2017 г. Ким се качи отново на планината Пекту и след това бе обявена историческата му среща на върха с Доналд Тръмп, състояла се през юни 2018 г. в Сингапур.

Още по темата
Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун посети местата на бойна слава в подножието на свещената планина Пектусан, съобщи Централната телеграфна агенция на Корея КЦТА.

По тези места по време на Втората световна война са се намирали лагерите на партизаните, действали срещу японската армия. 

По време на своя поход севернокорейският лидер призова младежта да бъде възпитавана в духа на революционните традиции на Пекту, така че населението на страната да притежава несломимия дух и да преодолява трудностите.

"В момента цялата партия, цялата армия и целият народ въпреки безпрецедентната блокада и натиск от страна на империалистите, с цялата си енергия строят могъщата и процъфтяваща социалистическа Родина с непреклонна душевна сила с опора в собствените си сили“, заяви Ким Чен Ун.

Припомняме, че през октомври севернокорейският лидер се изкачи на най-високия връх на Корейския полуостров. В местните медии това беше определено като "велико събитие, имащо огромно значение в историята на корейската революция".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
1
 
! Отговори
От коневръза преди 4 години
Този юрод трябва да го съдят за гавра с кон.
43
2
 
2
 
! Отговори
Ами преди 4 години
Кюфте на кон който не е виждал, може да се наслаждава на "рядката" гледка.
42
3
 
6
 
! Отговори
Бо Велики преди 4 години
Тлъст Лидер, Гладен Народ!
41
5
 
9
 
! Отговори
хах преди 4 години
Голем народ, голем лидер, голем глад.
40
1
 
4
 
! Отговори
Не трийте, плющя преди 4 години
Вятър го вее на бял кон.
39
2
 
5
 
! Отговори
За ПУТИН преди 4 години
сигурно не е трудно, но за ТИКВАТА да се задържи на седлото ще е голям проблем. Виж кака КОРНИ ще яхне от раз
38
5
 
7
 
! Отговори
Ким Велики преди 4 години
Единственият Световен Лидер, от който и САЩ трепери!
37
1
 
5
 
! Отговори
СТРАХОТНИ КОНЕ преди 4 години
Изключителни животни.
36
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За промени незнам но за коня идва ревматизъм със сигурност
35
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 33 това е сестра му бе червен тpoл .Впрочем по добре нея или направо коня ако алтернативата е оная плоската и с мустаци Корнелия ....
34
3
 
13
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До НаблюдателАко се катурне сигурно ще разстреля 100-200 генерала на стадиона
33
7
 
8
 
! Отговори
000045... преди 4 години
БГ феновете на този другар са ни известни-баби и дядовци.....Отчасти и техните синове, дъщери, внуци.Сладури,но не отиват там , а пращат отрочетата си да живеят в САЩ, Н. Зеландия, Австралия, Канада, Австрия , Германия, Швейцария.Лондон, Париж,Осло,Токио..... Няма Москва, няма Колубия,нитоБоливия,Венецуела...
32
2
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Тоя ако се катурне и падне от коня, та се търкулне такава голяма снежна топка ще стане, че може и да събори някой хотел!
31
3
 
6
 
! Отговори
Тони преди 4 години
Да живее ВОЖДА ! Най-великият държавник на всички времена !
30
4
 
7
 
! Отговори
huhu преди 4 години
е те това, ако не е тотален капитализъм - за благото на един човек да работи цяла държава от 22 млн. калпака :-)
29
3
 
6
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До 15Това да не си го чел в Работническо делоСК съществува в този си вид само и единствено благодарение на Китай.Ако и те им ударят ембарго Прасчо е пътник до месец.Това е истината.Всички други писания са от техните новини по тв
28
6
 
7
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Товарищ путин също язди кон и също би могъл да присъства в тази зимна призка, само че с Кимчо ще им е трудно да определят кой е по-по-най ... а и могат да скарат за Снежанка, която Гурхчо едва ли ще иска да дели с другите жуженца ... !!!
27
10
 
20
 
! Отговори
\m/ преди 4 години
Бре, бре, тука пълно с фенове на Ким и Северно Корейския режим! Наистина ли ви харесва или ей тъй, щото не ви е в къщата?
26
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименПодобна визия на ръководител на държавата е подходяща само за Монголия. За Ким е подходяща как бере ориз, а за нашия как си брои последните парички....Това го кажи на европейците,особено богатите европейци и дори английската кралица си отглеждат коне.Коня е едно от най-прекрасните животни,които ни е дала природата.
25
1
 
2
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До Анонимен 7 Бъзикаш се , нали ?

Спонсорирани публикации