Новите SS-овци: Самозваните шерифи по улиците на Берлин

Ние сме хора, които обичат родината си, твърдят те
10 дек 2019 21:00,
113

Трима мъже от германската Националдемократична партия патрулират по улиците на столицата Берлин, предвождани от многократно осъждания екстремист Себастиан Шмитке.

"Определението десен екстремизъм винаги ми е звучало странно. Ние сме хора, които обичат родината си, които се застъпват за своя народ. Безразлично ми е как ще бъде наречено това", отсича самият Шмитке пред DW.

Изявите на самозваните граждански отряди много напомнят на нацистките прийоми. Случайност или не, дори името им на немски "Създайте защитени зони" - Shaft Schutzonen се съкращава на SS.

Патрулиращите бият на очи в центъра на Берлин. Някои минувачи ги приветстват за това, че бдят за сигурността, тъй като полицията не е достатъчно. Повечето граждани обаче са критично настроени към гражданския отряд на националдемократичната партия.

"Не приемам Националдемократичната партия, а от защитени зони нямаме нужда, тъй като имаме полиция, която си върши добре работата. Напълно излишно е да имаме хора, които да си играят на стражари и апаши", категоричен е един гражданин.

Цифрите също говорят против гражданските отряди. Защо обаче те стават все повече и повече в Германия?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
11
 
8
 
! Отговори
Факт! преди 4 години
Тъпата германофилска държава българия отича в канала както германия.На никой няма да му пука за липсата на тия
63
0
 
2
 
! Отговори
Питащ преди 4 години
Какво е писала тази Младенова - никъде не открих неин пост?
62
3
 
21
 
! Отговори
До Нацито Младенкова преди 4 години
Поляците те да си върнат на Германия подарените от СССР земиА иначе правителството на Меркел съсипва Германия и генерира крайни партии, да си припомним случаят Рощок 1992 - активно подкрепяни от Пративтелството.Фактът че немските медии прикриват под диктовката на САЩ престъпленията на имигрантите-араби ражда крайни настроения. Германия е окупирана държава, и според Сорос трябва да приеме още бежанци.Бай дъ уей Сорос е персона нон грата в Израел, едноклетъчните мозъци нямат информация ...
61
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само една техническа забележка към автора Б. Павлова: "Shaft Schutzonen" е написано с грешки. На немски е: Schaft Schutzzonen". Когато журналист пише нещо за широка публика, трябва и да си го проверява!
60
8
 
9
 
! Отговори
Факт! преди 4 години
Немците винаги намират решение да винаги ги бият.Уахахаха
59
2
 
16
 
! Отговори
шопендар преди 4 години
немците винаги са намирали решение,и сега ще се справят с *** пришълци които смятат немското търпение и толерантност за слабост.
58
21
 
3
 
! Отговори
Факт! преди 4 години
Поляците ще смажат немската пиянска армейска пасмина още преди да са пресекли границата а за Франция и Белгия да не говорим.Англия па съвсем а ако посегнат над евреите ще играе атомът над берлин.Ундер дер линден атомикус направо ще има.
57
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първите паравоенни отряди в Германия преди Хитлер не са били SS а SA - Щурм Абтайлунг. Хитлер ги е порязал в "Нощта на дългите ножове" защото са били конкуренция и са щели да го изместят - били са по-радикални от SS и са били неуправляеми на практика.
56
6
 
17
 
! Отговори
опетков преди 4 години
Днес в Германия, утре в цяла Европа. А ние отдавна си имаме такива в лицето на Динко и подобни. Защо спите, ве мишки!
55
1
 
12
 
! Отговори
sofeto преди 4 години
Когато се появят в кв. "Berlin-Neukölln" тогава ще повярвам на DW!
54
21
 
9
 
! Отговори
Црън преди 4 години
И кво имат немците.80 млн пенции нямат атомно оръжие ядрени подводноци нито самолетоносачи.Имат някакви смешни танкове ама годината не е 43-та един джавелин и са аут оф дъ гейм.Имат и пушки Хеклер ама то всички имат пушки дори децата в Африка а за цената на Хеклер ще направя 10 китайски калашника.Кво ше направат немците годината не е 33-та .Историята никога не се повтаря тя върви само напред.Немците са жалък сбирщайн от поляци руснаци турци българи и тн изживяващи носталгия по отминали времена.
53
21
 
5
 
! Отговори
Тия са карикатури. преди 4 години
И кво имат немците.80 млн пенции нямат атомно оръжие ядрени подводноци нито самолетоносачи.Имат някакви смешни танкове ама годината не е 43-та един джавелин и са аут оф дъ гейм.Имат и пушки Хеклер ама то всички имат пушки дори децата в Африка а за цената на Хеклер ще направя 10 китайски калашника.Кво ше направат немците годината не е 33-та .Историята никога не се повтаря тя върви само напред.Немците са жалък сбирщайн от поляци руснаци турци *** и тн изживяващи носталгия по отминали времена.
52
3
 
16
 
! Отговори
Почна се преди 4 години
Няма връщане.
51
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще стане тя една, каквато не е ставала, ама драскачите си драскат каквото си искат и още си ровят кpaтyнитe в пясъка.
50
0
 
54
 
! Отговори
Дерибей преди 4 години
"От защитени зони нямаме нужда, тъй като имаме полиция, която си върши добре работата."Туй го пробутвай на стотиците, ако не вече хиляди "културно обогатени" граждани за последните пет години. Като турим и комплекса за вина дето им се насажда на немците от седемдесе години, много ясно че в един момент ще изкипят и пак ще турят свастиките - и пробвай тогава да ги спреш, че тоя път не вярвам Русия да им попречи.
49
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха, ха, защо не написахте и мнението на другите 50 000 граждани, които са казали друго, смешници такива...
48
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези ли са самозванците? Или онези, удобно застанали зад бронирани автомобили и въоръжена охрана, които на десеторни доходи убеждават хората, че правят неща за тяхно добро?
47
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Берлин вилнее най голямата арабска мафия и е нормално да се появят СС отряди
46
0
 
54
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
"Защо обаче те стават все повече и повече в Германия?"Въпроса е екзистенциален,просто полицията изпълнява разпорежданията на "демократично"неолибералните правителства,като много често по-скоро прикриват престъпленията на "новите" европейци.Не беше много отдавна времето,когато полицията беше инструктирана да не съобщава сексуалните и физически престъпления на екзотичните европейци.Няма как да се отрече,че там се проявиха и български граждани с по особен манталитет
45
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Германия тепърва ще се увеличават тези отряди и ще нараства популярноста и численоста на националистическите движения - така наречените екстремисти ,!?!?!? Действието ражда противодействие ! Не може да вкарате в най развитата европейска държава едни хора, които да живеят да гърба на местните хора , да нападат жените и да искате да няма екстремисти .... Въпрос на време е в Германия и в така наречения европейски съюз да има гражданска война !

Спонсорирани публикации