Новите SS-овци: Самозваните шерифи по улиците на Берлин

Ние сме хора, които обичат родината си, твърдят те
10 дек 2019 21:00,
113

Трима мъже от германската Националдемократична партия патрулират по улиците на столицата Берлин, предвождани от многократно осъждания екстремист Себастиан Шмитке.

"Определението десен екстремизъм винаги ми е звучало странно. Ние сме хора, които обичат родината си, които се застъпват за своя народ. Безразлично ми е как ще бъде наречено това", отсича самият Шмитке пред DW.

Изявите на самозваните граждански отряди много напомнят на нацистките прийоми. Случайност или не, дори името им на немски "Създайте защитени зони" - Shaft Schutzonen се съкращава на SS.

Патрулиращите бият на очи в центъра на Берлин. Някои минувачи ги приветстват за това, че бдят за сигурността, тъй като полицията не е достатъчно. Повечето граждани обаче са критично настроени към гражданския отряд на националдемократичната партия.

"Не приемам Националдемократичната партия, а от защитени зони нямаме нужда, тъй като имаме полиция, която си върши добре работата. Напълно излишно е да имаме хора, които да си играят на стражари и апаши", категоричен е един гражданин.

Цифрите също говорят против гражданските отряди. Защо обаче те стават все повече и повече в Германия?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
44
 
! Отговори
waffen преди 4 години
Те ще стават все повече а Германия ще спре да живее с лъжат създадена от еврейте след втората световна. Страшната истина ще излезе на яве и тогава ще се отприщи страшен гняв.
43
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези поне не крият намеренията си, за разлика от гостите на Меркел, които при всеки удобен случай се изкарват жертва.
42
2
 
13
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Явно има Бог, иначе как знаем какво е добро, за разлика от еврейското - изгодно? И Бог за да допусне дявола Яхве да положи в ръцете на това мъртво - без души племе, парите, правителствата и армиите на света, не може да не го прави за добрите. Еврейския тумор е за да отблъсква от отвращение в обратна посока, нагоре, в живота, оставайки вечно тук за свидетелство на смъртта.
41
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Германия е отдавна окупирана от евреи и белите хора са подложени на какви ли не форми на тормоз и издевателства. А вече и на "заместване" с низши същества от Африка и Азия, които неясно защо се наричат хора. При това положение е напълно изненадващо, че още няма бунтове, метежи и погроми. Явно германците са се предали и са решили да умрат тихо и да предадат цялата си собственост на евреите. Което беше и целта.
40
0
 
30
 
! Отговори
Ива преди 4 години
До бай *** 46 Някои фирми се подведоха по Меркел и след това се изпатиха със "специалистите" на Меркел. Че всички има добри и лоши - никой не спори...Проблема иде когато средният от едната група е равен на най-лошият от другата група..Средната интелигентност в модерната икономика показва натуралните разлики между етноси и раси и култури. Китайците са пример за "интеграция", а африканците и арабите пример за Проблеми - Германия, Франция, Швеция, Холанидя-същата истроия. и фирмите го гознаят
39
15
 
6
 
! Отговори
Стаматаврий преди 4 години
И на мен да ми плащат минимална немска заплата, и аз бих се разхождал по мирните берлински тротоарчета, ако трябва по цел ден
38
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не правят нищо противозаконно. След като властта се шляе по улиците, хората си въвеждат реда.
37
6
 
6
 
! Отговори
Реалофил преди 4 години
То посред бял ден на центъра и бабите ще викнат полиция,нощем да се разхождат ако искат да пазят населението от мръднали социопати или просто искат да са в новините и да ги повишът в партията за безплатния ПР.
36
2
 
12
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Всичко това се прави от евреите за да се отвлича вниманието от тях и прехвърля върху диваците. Те се докарват от пясъците от евреите, сами не биха могли да се дотътрят до Германия. След I Световна война Германия е била залята от американски негърски войски, с бойната задача да развалят гена на Германците, след като огромно част от младите германци са биле избити. Хитлер за това и почти не говори - всичкото зло е свеждал до евреите! Без това, най важното, сегашната им съпротива е като българска.
35
2
 
15
 
! Отговори
muha na med преди 4 години
друго са си халал шериа патрулите на много места в германия, англия, швэция, франциуя, белгия. помагат на бабите да пресичат улиците, събират *** хвърлени от белите пролети и показват на малките оммиченца как да си връзват забрадките. а тея дойчистанци тръгнали да пазят ханъмите си барем не родят некое дете дори да не е по собствено желание. ако забременеят от изнасилване така е трябвало да стане, алах гледа и на този свят случайни неща нема. да живят мама мути и танте панца уши.
34
13
 
5
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
До Работещ в Германияточно така внапредналите страни правят разликата не по цвят религия етнос и т.н.. а правят разликата на индивидуална основаот всяка раса и етнос има и лоши и добри работливи и мързеливи бедни и богати и именно поради това те не могат да нарекат сочейки с пръст конкретно нация и оределяйки всички такива като само лоши или само добри след като има и от дветеа ти правиш ли разлика между тези у нас които идват от по бедни страни? и за теб те са един дол дренки нали?
33
11
 
19
 
! Отговори
Работещ в Германия преди 4 години
Германците не правят разлика между арабин, българин, *** и румънец. Сами си вадете изводи.
32
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смешните "Дойче" Веле не случайно не са си отговорили на елементарният въпрос в края на статията. Стават повече, защото очевидно има нужда, защото паплачтта в Германия (и Европа) е минала всякакви граници като количество и държание. В Западна Европа вече не знаеш на кой ъгъл ще те наръгат, оберат, взривят и тн. И всичко това е резултат от политиката на подобните либерастични "дойчевелевци".
31
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
заразата мултикултурализъм може да предизвика имунен отговор националсоциализъм от белите кръвни телца защитаващи организма,и това е напълно логичен и здравословен отговор на заболяването
30
1
 
12
 
! Отговори
Ташунка Витко преди 4 години
Братя по оружие
29
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой местен, ако се измъкне от ятагана ще ги ловят шерифите.
28
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Германия по улиците има и гринговци майка плаче ром свири.
27
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Освен шерифи има халифи по немските улици.
26
2
 
31
 
! Отговори
Ива преди 4 години
Австрия новините: 43 атаки с нож в Германия през уикендИмайки предвид множеството престъпления само за един уикенд, това е пълна подигравкаако медиите за поза разпространяват съобщението,Германия ще стане по-сигурна година след година.Най-добрата Германия, която някога сме имали (цитат: Йоахим Гаук)потъва все повече и повече всеки ден в най-бруталното насилие с нож.Допълнение - Първоначално съобщавахме за 26 случая, включително две убийства.
25
1
 
10
 
! Отговори
Вито Корлеоне преди 4 години
И кюрдите също,и италиянците египтяните тоже

Спонсорирани публикации