Сватбите на открито с не повече от 10 души

Агенциите са поставени пред много проблеми
14 май 2020 16:25, Ния Христова
6
 
Всички планирани сватби преди обявяването на извънредното положение вече могат да се проведат на открито. Разрешава се присъствието на не повече от 10 души. 
 
От агенциите по морето са притеснени от многото неизвестни пред бизнеса им. Христина Секлемова, която е собственик на сватбена агенция, е организирала много морски сватби, но сега е притеснена. 
 
"Имаме доста сватби, които са в големи зали, които няма как да се преместят навън. Сватби от 200-300 човека искат шатра! Няма място на нашето Черноморие за шатри, поне на юг", сподели тя в ефира на Bulgaria ON AIR
 
Нашето Черноморие през последните години се превърна в желано място за провеждането на сватби от смесени бракове, както и за чужденци. Проблемът със задължителната карантина обаще си остава. 
 
Сватбените агенци твърдят, че и те са част от туристическия бизнес, защото са свързани и с местата за настаняване, и с ресторантите. Настояват за конкретни правила, така че да продължават да подаряват спомени от най-хубавия ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде по точно в заповедта го пише????? Тази статия е пълна лъжа!
4
0
 
0
 
! Отговори
фори преди 3 години
Хубава сватба,ама то живо погре...
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само булката и 9 от любовниците и. Другите артисват...
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това няма да важи за ромите само братята и сестрите на булката са 10+, пък и махалите им са непристъпни за органите на реда.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червени неудачници спите ли???