Докато хиляди се опитват да избягат, талибаните на лунапарк

Видеа показват и как се възползват от президентския фитнес
17 авг 2021 18:00, Нели Христова
96
Докато хиляди се опитват да избягат, талибаните на лунапарк
Снимка: БГНЕС

Целият свят бе потресен от зловещата картина в Кабул - хора, които панически бягат по самолетните писти, опитват се да се качат на препълнени самолети, вкопчват се отчаяно в излитащи самолети и такива, които загинаха, падайки от колесниците на излитащите машини.

През това време талибаните вилнееха в Кабул. А на фона на цялото това отчаяние, радикалите решиха да се позабавляват.

Клипове, публикувани в социалните мрежи, показват как въоръжени талибани се възползват максимално от развлеченията в увеселителен парк след победата им миналия уикенд.

Някои от тях се возят на блъскащи се колички, а други се забавляват на въртележка.

След нахлуването си в президентския дворец, част от талибаните пък решиха да се възползват от фитнеса в сградата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
15
 
! Отговори
Аа не преди 2 години
Нека да се готвят за инженери и хирурзи. Меркел няма чак такава нужда от фитнес инструктори.
48
6
 
10
 
! Отговори
До Анонимен 23 преди 2 години
"..значителна част от населението подкрепя талибаните" причината се корени в миналото - инвазията на руснаците! Те бомбандираха и разрушиха всичко каквото можаха. Тогава цялата афганска (основно персийска) интелигенция, средната и висша класа, се изнесе от тази страна завинаги! От към Пакистан надойдоха повече пащуни. Дойдоха и нови племена от съветските републики. А в днешни дни, на младежите им разправят колко е било лесно и хубаво по талибанско.. точно както на българчетата им говорят за хубостите на комунистическо.. и те вярват! Затова съпротивата е слаба. Нещо като очалгаряването в БГ
47
3
 
13
 
! Отговори
Джанъм преди 2 години
Карадая талибан ли е ?
46
1
 
25
 
! Отговори
Победителите...? преди 2 години
Щом това са п;обедителите, не искам да си представям какви са победените... нещо не е наред тука.
45
5
 
12
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Само така! Браво на талибаните изгониха слугите на джендарите и сега може си наложат шерят. Ще живеят отново в 15 век. Културни особености -религията на мира все пак.Все едно някой му дреме за там. На кой му пука какво става там,че даже и статии има за жените там. МУхахаха!
44
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия са пълни откача-ки.
43
4
 
7
 
! Отговори
Alex преди 2 години
Само да кажа - пише се Саддам. Имайте уважение към диктаторите! :) Неграмотни платени младежи! :)
42
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Талибани,елате в България.Наще Роми ще ви посрещнат и приютът.
41
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те реално са спрели в развитието си в първите 7 години.
40
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Талибаните са прецакани.САЩ им извлекаха през последните годинивсички видове полезни изкопаеми и сега си тръгват,какво да прават вече там.Желязо,мед кобалт,злато,литий.Богатство оценяващо се на един трилион долара.Преди тридесетина години при Наджибула руснаците им изнесоха залежите от Уран.
39
0
 
7
 
! Отговори
!: преди 2 години
За тия където блъскат хора по европейските градове си вини най-вече европейските ръководители. Първо, че си развъждат гета на 100 м от ЕП с малцинства, научени да живеят само от помощи и нямащи и идея да се социализират. Второ, вини пак палячовците от Европа за намесата им навсякъде в арабския свят и последвалия бум на терористични атаки. 90% от терористите са си второ поколение "европейци". И когато редица арабски страни бяха разсипани, то и доста араби се радикализираха.
38
0
 
12
 
! Отговори
До Асан преди 2 години
И кючек да поиграят, и след з дни празници да се сбият накрая двата рода. Що не идеш да им покажеш как се прави купон по вашите обичаи?
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като неандерталци са.
36
8
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Да ударят и по 2 бири за победата :)))
35
0
 
24
 
! Отговори
Днес се блъскат преди 2 години
с колички в лунапарка, утре ще блъскат с камиончета по улиците на европейските градове. Отсега ни предупреждават, ама ние се грижим за човешките им права.
34
0
 
6
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: номер 35 Абе човече, ти луд ли си или да?Или си просто умопобъркан???В главата ти е айрян бе!!! По тази логика, и башибозука, който е изклал българското население в Батак са ти приятели???!!!Като дойдат талибани и у нас ще ми се иска пак да разбера какво мислиш...
33
3
 
8
 
! Отговори
!: преди 2 години
А Щатите сещате ли се за какво нападнаха Ирак....Ами не, нямаше нищо общо с тероризма. Имаха информация за биологични оръжия и това им беше основателна причина. Разбирате ли, САЩ определя коя държава какви оръжия да притежава, колко....Така или иначе се оказа, че такъв арсенал не съществува, има десетки филми по темата. Но пък в Ирак се намираха сериозен брой петролни кладенци. Някой трябва да потърси отговорност на всички западни политици за разбитите животи на милиарди хора след 2001
32
1
 
8
 
! Отговори
До 21 Анализатор преди 2 години
Голем анализ, нема що. Глобалният проблем не е ислямът, а тези, които го поддържат и съдействат за разпространението му в християнските страни.
31
0
 
6
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Д. Ебили... Маймуни примитивни...
30
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Реално погледнато афганците могат да изтребят нашите противници като германия англия Сащ и тн.Което не е зле Враговете на нашите врагове са наши приятели