Принц Албер обясни защо жена му Шарлийн не е в Монако

Завръщането на съпругата му продължава да се отлага
10 окт 2021 21:20, Дарена Найденова
16
Принц Албер обясни защо жена му Шарлийн не е в Монако
БГНЕС

Принц Албер споделя нова информация относно дългоочакваното завръщане на съпругата му принцеса Шарлийн в Монако.

Говорейки пред радио RMC, монархът заяви, че Шарлийн все още е в Южна Африка, но ще се върне съвсем скоро, след като премине през преглед след няколко дни. „Тя се чувства по-добре. Ситуацията беше трудна за нея, защото различни проблеми се появяваха изневиделица“, казва още той.

През последните няколко месеца Шарлийн остана в родната Южна Африка, за да се пребори с инфекция, получена след операция на Уши, нос и гърло. От двореца в Монако заявиха, че принцесата е постъпила в болница на първи септември, след като е припаднала в резултат от усложнения от сериозна УХТ инфекция, която е получила през май.

През уикенда 43-годишната Шарлийн сподели своя снимка, на която се усмихва широко, а пред нея стои отворена Библията. Това е първият кадър на принцесата от болницата в Южна Африка, в която постъпи преди месец. „Бог да благослови“, написа тя, което сериозно притесни феновете ѝ. Много от тях предположиха, че Шарлийн може да страда от по-сериозно заболяване, което да крие от обществеността. Засега обаче тези предположения не са потвърдени и от кралското семейство поддържат теорията за УХТ инфекция, която се лекува по най-добрия начин.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сюлейман паша-------------------------------И Шарлийн не е останала много назад.
12
1
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Генерал ли е принса кви пагони има :)))
11
2
 
5
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
Бедната Шарлийн,ако знаеше докато се лекува с колко жени спа нейния мьж,плейбоя на Европа с мазното лице-досега да е посетила отвьдното! Ами богатите и те са като другите,и те си имат сьщите проблеми-изневери,интриги,кавги...В Монако да не би да няма добри лекари?! Просто мамят народа,че болестта е причината...Истината е,че не могат да се понасят и в скоро време ще се разведат!
10
0
 
0
 
! Отговори
Много интересен факт преди 2 години
Са погребенията на Кубрат и Аспарух - особени са намерените предмети и анаграми. Трофейни копия, сребърен орел, който след пленяването и отнемането от врага е получил анаграма ЕСПОР, ИСПЕР , още по -интетесни са викингските обекти намерени в погребенията, толкова на изток и толкова далеч от севера , но не са трофейни ....или пък китайските, скитските, монголските - но не са трофейни , а са подаръци или съюзнически , а само византийските са превърнати в трофей ...
9
0
 
1
 
! Отговори
Още по-интересно преди 2 години
Е енергийното поле над държавата, което се слускаше от време на време над определени "комунисти" които някой е маркирал за смърт, както и разни странни инциденти с хората противостоящи на новия Сакскобурготски режим.И как така изведнъж Йоан Асен 2 бил донесъл Омуртаговия надпис - императора християнин, а не "езичника" Калоян. Това пренаписване на историята е характерно за завоевател искащ да изтрие участието си от реконкиста. Или Анна -куманката севернячка влюбена във Балдуин. Преписва от Хитлер
8
0
 
3
 
! Отговори
Разбирате ли? преди 2 години
Ние търсехме каквато и да е слабост в последното творение на Третия райх - Симеон 2 Сакскобурготски и открихме само една - той лъже за всичко, включително и за това кой е баща му и майка му. А те са Фердинант Сакскобурготски и Мери Белгийска. И единствения начин да бъде убит е тези лъжи да бъдат отречени и истината доказана, но ето най-големия номер на дявола - създал е условия гонещите го да нямат право да го гонят чрез съд, религия, оръжие ...
7
1
 
4
 
! Отговори
Разбирате ли? преди 2 години
Ако Симеон 2 Сакскобурготски беше покръстен досега да е умрял поне десет пъти. Всичко което знаете за него е лъжа от фотографите в стаята пълна с християнски символи, до това, че е учил еди къде си до факта, че не знае да чете български и не знае да пише на български! До това, че няма никакво участие в преврата в страната, до това, че някакво участие в приватизацията и образователните реформи и че били хората му не той!Не само че е той, но и е главатаря на 40 разбойници...
6
0
 
1
 
! Отговори
Моята гледна точка преди 2 години
През периода 1933 -1945 се появи явлението нацизъм , русата блондинка решила да воюва, че е най-красива. Той беше дивашки, варварски, брутален и също така *** и глупав нацизъм. И беше победен с груба сила.Този нацизъм приложен тук е интелигентен , садистичен, удряйки на много болезнени места, но по времето дето се усети щетата се оказва, че е катастрофална. Този извършил реформите и мародерствата е зъл гений и ще трябват много добри гении да му видят сметката!
5
1
 
4
 
! Отговори
Пледирам за: преди 2 години
Наказание на целия род Сакскобурготски и репарации на екипажа ми, който както разбрахте е от 15 000 души и това училище моето да му се отпусне S.T.E.M с лихвите!Тъй като държавния изменник Симеон 2 много твърди че лицемерно, че е източно православно вярващ, но не е кръстен. Както твърди, че не извършва държавна измяна съдейки държавата на която е бил министър председател и смятам, че този ужас трябва да бъде прекратен настоявам Хага да влязат в режим на извънредни правомощия!
4
0
 
1
 
! Отговори
Аз ли? преди 2 години
Убедил съм се в нещо за през целия ми живот: Северът мрази християнската религия и какво съвпадение аз също!И има причини за това: Тя е лицемерна. Лицемерно налагаща се над другите, лицемерно като ембаргото над Япония през 1939 не комуникира, не общува, ограничава другите, които не са като нея, християнството е ТОТАЛИТАРИСТ, обгърнал целия свят и не допускаш алтернатива, един ТОТАЛИТАРИСТ използван за извинение за зверства и мародерство , в която християнството е красивата блондинка на Джон Неш!
3
0
 
0
 
! Отговори
Не знам какво им е преди 2 години
На някой хора от аристократичен произход да се правят на изключително религиозно лицемерно вярващи в една 2000 годишна лъжа и в същото време вярвайки дълбоко в прошката и опрощаването на греховете им правят хиляди гадории и се обогатяват финансово от мизерията и бедността, която са създали.Какъвто е примера със Симеон 2. Това е едно лицемерие за пред хората на което Северът не помага и ненавижда.Пример изправете го пред Христос и слушайте: Аз създадох условия за смъртта на един милион комунисти!
2
2
 
12
 
! Отговори
Просто е преди 2 години
Просто една крехка , не щастлива в брака си жена, чието тяло боледува за да я спаси от близостта с човека , който я прави нещастна. Не е достатъчно силна за да му се опълчи и здравето и ще страда. Парите никога не са били всичко. Спомням си когато не можеше да сдържа сълзите си на сватбата, а той я гледаше студено.Кошмар!
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще я излекуват като покойната лейди Даяна.Мир на праха й!