Майката на Симона Радева: Заплашват ни с убийство, изключително тъп народ

Тя отрича дъщеря й да е била в колата на Георги Семерджиев
10 юли 2022 15:20, Нели Христова
464
Майката на Симона Радева: Заплашват ни с убийство, изключително тъп народ
Снимка: Facebook

Майката на Симона Радева, за която се твърди, че е помогнала на Георги Семерджиев да се покрие след зверската катастрофа на бул. Черни връх, твърди че дъщеря й няма романтични отношения с него и не е била в колата в злощастната нощ.

Още по темата

"Заплашват ни с убийство! Опитах се да обясня истината, но ни наричат проститутки и искат да ни убият. Симона не е била в джипа на Георги Семерджиев и не е негова любовница, както се твърди. Всичко ще стане ясно скоро, но повече подробности ще мога да кажа, след като приключат следствените действия", заявява Бистра Радева пред "България днес".

Униформената служителка бе привикана на разпит в Националната следствена служба, след като вътрешният министър в оставка Бойко Рашков оповести на брифинг в МВР, че служителка на вътрешното ведомство, имаща отношения с татуирания Семерджиев, е била в джипа и тепърва ще се установяват нейните връзки.

Източници от силовото министерство твърдят, че младата полицайка е давала информация на Семерджиев за местоположението на патрулите в столицата, както и му е осигурявала полицейски атрибути. Радева била отведена принудително в столичното следствие, като помогнала по-рано на Семерджиев да се укрие. Това се е случило, като му е донесла стълба, с която да влезе в дома си през прозореца, а не през вратата.

"Опитах се да напиша във Фейсбук истината, но бях жестоко нападната. Може да проверите в нейното полицейско управление - тя е изключително съвестен и безупречен служител. Има задържания на водачи за наркотици и алкохол, сваля номера и е безкомпромисна. Нямам идея цялата тази помия откъде се изля. Не е нормално да я заплашват с убийство и какво ли още не. Чувства се застрашена, мен също ме заплашват да ме убият. Изключително тъп народ", каза още майката на полицейската служителка от столичния квартал "Надежда".

Тя категорично отхвърли слуховете за интимни отношения между дъщеря й и задържания Георги Семерджиев и твърденията, че тя е била до него във фаталната нощ на 5 юли, когато Семерджиев причини жестоката катастрофа и починаха две млади момичета.

"Симона има сериозен приятел от три години, няма как да има нещо с този човек. Като си свършат работата органите на реда, тогава ще може да се коментира", добавя още Радева.

"Няма как при този удар тя да няма дори синина по тялото си", коментира още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


464
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
322
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИМАМЕ СИ ЕДИН МНОГО ЗАВЕЯН ПРЕЗИДЕНТ!!! ЖАЛНА МУ МАЙКА!!!ПЛЕВНЕЛИЕВ беше много по стока от него!!!
321
1
 
15
 
! Отговори
АК-47 преди 1 година
Защо ми триете думата Т-Ъ-П, след като я цитирам, а я има и в статията. Това е адсурдно!
320
2
 
20
 
! Отговори
АК-47 преди 1 година
Да, май наистина ще излезнем "*** народ", щом сме допуснали като общество, такива екземплярки да работят в МВР.
319
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЗА ГРЕШКИТЕ НА НАЦИЯТА, ВИНОВЕН Е ПРЕЗИДЕНТЪТ!!!
318
4
 
5
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Що реагирала така майка и?Брей,брей,брей.Самите те са жертви,ама шефовете им не я харесват заради татусите,певчевските и умения може би и че ги опровергава,което не означава да напусне,тъй като скоро ще има други шефове,а и да няма така се калява стоманата.Камерите са иззети и са извън МВР и затова МВР е информирано колкото една медия например.А,тези при които са камерите не са и повдигнали обвинение.Защо ли?
317
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано, дърта проста чанта такава, не се налага ти да събираш отломки от детето си.Стига обижда народа,ам си грабвай изчадието и се махайте оттук. Чужбина да се пълни с *** като вас двете.Обществена тайна е,че си била к..рве дълги години в чужбина.Там ти е мястото
316
1
 
9
 
! Отговори
Снайперист преди 1 година
Що ги тормозят. Има много други начини да изчистим боклуука
315
1
 
20
 
! Отговори
Анализатор преди 1 година
Каквато майката, такава и дъщерята. Аман от кухи *** с претенции че са нещо повече от долнопробен биологичен ***
314
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
366 тея върви да ги обясняваш на родителите и близките на двете загинали момичета бе ***! Имаме 2 безвъзвратно изгубени човешки живота щото някой си е въртял трътката около изявен наркоман и рецидивист. Иначе ходела с някакъв балък дето сега й е удобен за алиби. Тея кифли едно съболезнование не могат да напишат от кумова срама, тръгнали да се жалват, че им пишели лоши работи в фейсбук!
313
12
 
2
 
! Отговори
Наистина преди 1 година
Да заплашват или тормозят нейните родители е голяма тъпотия !
312
2
 
5
 
! Отговори
рибока преди 1 година
А да що почти винаги единият отпред е застигнат от моментална смърт ли - физика и анатомия - при над сто км за единия следва камшичен удар - счупване на шийните прешлени,а кой ще е "късметлията" зависи от центробежните сили,а не от изкривените калници.
311
7
 
4
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Все пак е необичайно това разполовяване на колата,но автотехническата експертиза ще го обясни,но е станало след удара и няма да отърве наказанието.И при такъв удар щом шофьорът е жив до него е мъртъв или обратното,така че до този е нямало никой най-вероятно.
310
2
 
3
 
! Отговори
рибока преди 1 година
А бе всичко е в делото,нито МВР знае нещо,нито медиите,а само следователите и прокурорите,но последните още няма какво да кажат,защото поне две седмици се прави автотехническа експертиза,а следователите пък не могат да говорят без разрешение от тях.Ако има някой който не си е свършил работата в миналото и той ще го отнесе,макар и да няма нищо общо с този дребен бабаит,но законът е такъв -с давност до 10 години и се отнася до шефове,ако има пропуснати срокове за издаване на наказателни постановл
309
0
 
1
 
! Отговори
До 357 преди 1 година
Принципно, неканени гости не приемам. Това, което исках да кажа е, че тези двете ***, реват как имат лична охрана да ги пази, а всъщност не е така. Както сам/сама каза това си е полицейско присъствие. Не съм превал форумите, че и аз имам такава, при положение, че не е така. А хората, просто си патрулират. Сега, дано си разбрал(а).
308
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като й е толкова чиста съвестта за кво бърже, бърже си чупи ръцете да трие профилите си и да маха снимки в социалните мрежи!? Тея обвинения към на мама ангелчето не са се появили ей така от нищото. Вярно че сме *** народ все пак избраха Кирчо и Кокорчо да ни управляват ама и не ядем доматите с колците! Само от клипчетата й в тикток може да се види колко й е умственият багаж. Тая госпожа ако си беше контролирала детето нямаше сега да я сърба тая попара!
307
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това се прави при нападение, имало е такова, не си чул, не си разбрал. Като минаваш покрай тях им казвай добър ден, добър вечер... бъди сериозно момче. За съжаление има престъпност в България. Пожелавам ти да станеш един добър полицай! Бъди здрав!
306
0
 
16
 
! Отговори
До 355 преди 1 година
Важното не е това, просто тези двете безсрамни кокошки са се взели твърде насериозно. Не са ценни, та да ги пазят. Нищо, че си мислят, че са.
305
0
 
1
 
! Отговори
До 355 преди 1 година
Никой не е бил нападан, ограбван до този момент. Каквито са разглезени, щяха да ореват частната група на блока във Фейсбук. Не е богаташки комплекс, но се води луксозна сграда. Просто си седят. Минават от време на време.
304
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще ти кажа аз на теб куките висят пред нашия луксозен блок, само да ти разбера адреса. Хората висят там за да предотвратят престъпление, да си чувал за полицейско присъствие?
303
0
 
15
 
! Отговори
ехааа преди 1 година
Сега и охрана ще им плащаме на двете паррцалеси и кво излиза.. че плащаме на едни полицаи да пазят една друга полицайка дето е помагала на мутри, а пък на трети полицаи плащаме да бият студенти, старци и майки по протестите...Бягство от местопрестъплението вече е престъпление,а помощта е съучастничество.Нека я пазят ама в затвора...10годинки безплатна охрана.

Спонсорирани публикации