Прозрачни дрехи - с какво да ги съчетаете?

Ето кои парчета да носите под тях според модните експерти
27 авг 2022 23:20, Дарена Найденова
40
Прозрачни дрехи - с какво да ги съчетаете?
IStockphoto

Дори и да сте готови за приключенски моден момент с изрязани дрехи, подобно на Дуа Липа, и високи цепки до бедрата, не всеки се чувства удобно да излезе сред хора, носейки прозрачно облекло. Но за щастие, живеем във време, в което разголените тоалети не са непременно рисковани – те могат да бъдат забавни и закачливи, като в същото време да вдъхват увереност без проблем. Всичко се свежда до това да знаете какво да носите под прозрачното облекло, което може да ви помогне да изглеждате и да се чувствате добре.

 
Както казва стилистът Данюл Браун, с правилното облекло и основни комбинации, прозрачните дрехи могат да имат място във всеки гардероб – дори и в този на хората, които клонят повече към скромните тоалети.
 
Според Браун, чиято клиентела включва Парис Джексън, Джон Леджънд, Бебе Рекса, Лоти Мос и Джо Джонас, това, което носите под прозрачното облекло, ще зависи от две неща – повода, за който се обличате, и вида на прозрачните дрехи, които сте избрали.
 
Какво да носим под прозрачни дрехи?
 
Под прозрачни блузи
 
Обикновено вталените потници или бельо (като дантелен или спортен сутиен) са най-добрият избор за прозрачна риза.
 
Основното облекло под прозрачните горнища наистина може да варира в зависимост от атмосферата, към която сте се насочили и дали блузата ви има множество детайли. Ако тя е детайлна, Браун предлага да се придържате към основното бельо – бежови или нюд сутиени и потници. По този начин ресните, панделките или пайетите, които обличате, ще могат да изпъкнат. Ако горнището обаче е прозрачно без детайли, облечете ярко бельо, което да придаде малко разнообразие към тоалета.

Под прозрачни панталони
 
Когато решите да излизате с прозрачни долнища, Браун казва, че изтънчеността е ключова. Слипове с висока талия са изборът на стилиста, тъй като така се гарантира, че коремът и интимните части са напълно покрити. Носенето на правилно бельо е от изключителна важност тук, така че не подценявайте тази част от облеклото.

Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
С акъл, преди 1 година
ако изобщо ви се намира в кухата лейка!
23
2
 
1
 
! Отговори
Класическият модел преди 1 година
Варианти са описани по-долу, но накратко казано, първо се облича рокля от плътна коприна или от ламе, а върху нея се облича още една рокля, ушита от воал или от прозрачна дантела.
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Интересно, /17/ Ако има адекватни закони и те се спазват, няма нужда да се чудим какво мислят арабеските. Те ще трябва да си опичат акъла и да съобразяват, че на никого извън техния свят не му пука какво мислят, но ако предприемат нещо без да мислят, рискуват да им се случат определени видове случки. При мекокитковските закони обаче се налага ние, в собствената си държава, да се съобразяваме с нечии ФлинтСтоунски представи и чувства.
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прозрачни дрехи - с какво да ги съчетаете? .... Ами с прозрачно бельо, разбира се ..... особено предпочитано от дами които не се срамуват от тялото си ... наподобяващо 250 килограмов морж . Въпреки споменаването на килограмите, всъщност имах предвид мустаците като основна прилика с моржа .....
20
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На снимката е украинка. Само те се обличат толкова безвкусно важното е да покаже какво има
19
0
 
5
 
! Отговори
Бъг преди 1 година
това даже и за комарник не става. През тези големи дупки така ще я нажилят комарите че много бързо ще се откаже от тези дрешки.
18
1
 
5
 
! Отговори
бушмен назиров преди 1 година
Не!Твърдо не!
17
2
 
4
 
! Отговори
Та около 2010 год. преди 1 година
Се запознах с една много хубава 18/19 годишна варненчанка, жертва на "новата по онова време мода на голия кръст". Та това много хубаво момиче си бе докарало хроничен цистит и притичкваше до тоалетната на всеки 5-10 мин.
16
1
 
1
 
! Отговори
Интересно, преди 1 година
арабеските какво мислят по този повод? После да няма разни емоции с обарвания и с изнасилвания? Ако ги нямаше арабеските, щеше да е по-различно!
15
0
 
6
 
! Отговори
Разбирач преди 1 година
Прозрачни дрехи се съчетават най-добре с хубаво тяло !!!
14
2
 
4
 
! Отговори
Да ви подсетя преди 1 година
В миналото са били ушивани рокли от материи като тази, от която е направена блузата на момичето от снимката. Обличали са прозрачната рокля върху друга рокля - в същия цвят и без ръкави, но от плътен плат, която е изпълнявала ролята на подплата. Който има градска прабаба, живяла преди Втората св. война, може би е виждал нейна рокля от мъниста - нещо като дантела, направена от нишки, върху които плътно са нанизани красиви лъскави черни мъниста. Облича се върху друга рокля от плътна черна коприна.
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прозрачното облекло не топли, не закрива нищо и освен това е прекалено тънко, за да може да опази тялото от наранявания. Значи прозрачната дреха не може да изпълни функциите на облеклото изобщо. Тогава каква друга функция му остава? Декоративна.
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Основният въпрос е защо изобщо трябва да се носи прозрачно облекло? За да правим по-голям алъш-вериш на търговците на платове ли? Нали функцията на облеклото е да покрива тялото, като го пази от наранявания и простуди? С течение на времето е била изградена и представата, че моралът изисква някои части от човешкото тяло да бъдат покрити.
11
2
 
6
 
! Отговори
как с какво преди 1 година
с прозрачно бельо !
10
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С други по прозрачни т.е. въздушни, които не се виждат! Нямате ли мъже в редакцията или са от меките китки, та ви трябват голи тела! Егати разврата в тази редакция!
9
5
 
5
 
! Отговори
Комуновирус преди 1 година
С пица с кристали
8
9
 
9
 
! Отговори
Ааа неее преди 1 година
Като видях снимката и заглавието, си помислих за момент че това е Зеленски. Но после се сетих че той направо си слага прашките на голо, когато носи дамски токчета. Виждал съм видето в уоутюб
7
7
 
18
 
! Отговори
Джоржио Армани преди 1 година
Прозрачните дрехи винаги трябва да бъдат съчетавани с големи силиконови цицци и лъскави избръснати топки - това е новата либерална джендърска директива френдс :)))
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С висока цена.
5
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С яки напращели естествени цици!

Спонсорирани публикации