Според зодията: Как да забогатеете по-лесно?

Някои трябва да разчитат на морални ценности
15 окт 2022 19:13, Теодора Драгоева
5
Според зодията: Как да забогатеете по-лесно?
IStockphoto

Всички искаме да привличаме към себе си само хубави неща – здраве, щастие, късмет, любов и пари.

Зодиакалният ни знак е пряко свързан с всичко, което се случва в живота ни. Не са случайни нито датата, нито часът на нашето раждане и всичко това е свързано с нашата съдба.
 
И затова има начини, по които можем да привлечем пари и богатство към себе си, в зависимост от коя зодия сме.
 
Ето и всички знаци и как да забогатеят по-лесно.
 
Овен
 
Привличането на парите и богатството при зодия Овен минава през това да бъдат прагматични и да оценяват материалните ресурси. Бъдете по-грижовни, практични, изградете стабилен подход към парите и ще увеличите техния размер в пъти.
 
Стремете се към постепенно трупане на богатства, а не търсете най-бързия и лесен начин. Лесно спечеленото лесно се и губи. Колкото по-независими сте, толкова повече ще привличате изобилието.
 
Телец
 
Представителите на зодия Телец трябва да имат няколко различни източника на доходи и да експериментират смело с различните идеи, с които да изкарват средства.
 
Бъдете смели и се отнесете към изкарването на пари като към игра – важното е да се забавлявате и ще печелите с лекота!
 
Насочете се към комуникации, медии или към handmade изделията – там е вашата сила!
 
Близнаци
 
Близнаците са надарени с изключителна интуиция, когато става въпрос за пари и трябва да я използват, за да започнат да ги привличат.
 
Ако живеете близо до вода, това ще ви направи по-съзнателни за богатството. Имайте спестявания за черни дни и се грижете за тяхното съхранение постоянно. В случай, че имате проблем с парите, първо се погрижете за емоциите си, балансирайте ги, а след това със сигурност ще привлечете повече идеи, с които ще изкарате богатство.
 
Рак
 
Почтеност и морал – това е ключът към вашето забогатяване. Поемайте постоянно инициативи в генерирането на финанси. Колкото по-щедри сте, толкова повече пари ще привличате. При вас поговорката „Дай, за да ти се даде“ важи с пълна сила.
 
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
Алена 2 преди 1 година
Като подкупите министър, зам. министър, кмет, партиен лидер от управляваща партия ( ГЕРБ, ДПС и др.) и получите държавна/обществена поръчка. Така ставате ,,успешен бизнесмен" и забогатявате. Но понеже парите идват от общия бюджет, други обедняват. След това искате разни помощи от държавата, за да не фалирате. Междувременно си купувате депутатско място и добивате имунитет. Не срещу вируси, разбира се ... Това се отнася за всички зодии, без изключение!
4
2
 
8
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 1 година
Първо, лесно забогатяване няма. Второ, има бързо забогатяване, но то си има цена която плащаш. И трето, богатството е доста многозначно понятие и парите не са най значимата му характеристика.
3
2
 
10
 
! Отговори
Лесно е! преди 1 година
Влизаш в партия Герпф,БКП,ПъПъ, ***, ДЪПЪСЪ и куп други!
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще забогатеете, ама друг път...
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютни простотии. Невероятни простотии. Изключителни простотии. Умопомрачителни простотии. Безподобни простотии. Стига вече простотии.

Спонсорирани публикации