Американските музикални награди - от костюми с шипове до ресни и пайети

Вижте с какво се появиха звездите на червения килим
22 ное 2022 22:12, Десислава Попова
7
Американските музикални награди - от костюми с шипове до ресни и пайети
Getty Images

Едва ли има музикант, който е по-провокативен на червения килим от Machine Gun Kelly. Рапърът, чието истинско име е Колсън Бейкър, често избира нестандартни тоалети, с които показва, че не се подчинява на половите или модните правила, като допълва визията си с цветен маникюр и прическа, променящи се за всяко едно събитие.

Този път, за разлика от повечето си появи, Бейкър беше без по-добрата си половинка Меган Фокс, но отново успя да привлече погледите. Тоалетът му буквално можеше да избоде очите ви, като може би това е било причината актрисата да не придружава годеника си на тазгодишните Американски музикални награди.
 
За събитието в Лос Анджелис рапърът облече изцяло лилав костюм от Dolce & Gabbana, по чиято цяла повърхност бяха зашити остри шипове. Тоалетът бе допълнен от сребърно колие, по което също имаше шипове, няколко пръстена и черни кубинки с шипове. Този път косата на Kelly не беше в нестандартен цвят, за да не отнема внимание от костюма, и беше боядисана в русо, като бретонът закриваше очите му.
 
Бейкър успя да спечели не само вниманието, но и наградата за любим рок изпълнител. В речта си той се пошегува с тоалета, казвайки, че му е доста некомфортно да ходи до тоалетната.
 
„Говорейки за неудобство, имаше няколко души в рок индустрията, които ме нарекоха турист, но грешаха. Аз съм рокетмен“, допълни победителят. По думите му, последните му два рок албума са го изстреляли до Луната, където започва неговото приключение в този музикален жанр.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Навитак преди 1 година
Какъв е тоя розово-лилав таралеж, не и ли боцка на Мегито?
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Като няма с какво да изпъкнеш и започваш да си завираш, какво ли не, къде ли не, само и само да те снимат и да те напишат по медиите." - конкретно тоя - важи.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като няма с какво да изпъкнеш и започваш да си завираш, какво ли не, къде ли не, само и само да те снимат и да те напишат по медиите. На тоя Машин една песен не съм му чувала но че обича да се облича в розови дрехи го знам.
2
3
 
9
 
! Отговори
Азис преди 1 година
Тия луди за връзване като ги гледам. Това са американски чалгари.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бaccи и мeнaжepиятa, eraccи...

Спонсорирани публикации