Кремъл: НАТО е все по-замесена в конфликта в Украйна

Алиансът всеки ден демонстрирал своята враждебност към Русия
14 фев 2023 13:39, Елка Василева
463
Кремъл: НАТО е все по-замесена в конфликта в Украйна
Снимка: архив, БГНЕС

Кремъл заяви, че ръководеният от САЩ военен алианс НАТО всеки ден демонстрира своята враждебност към Русия и е все по-замесен в конфликта в Украйна, предаде Ройтерс.

Още по темата
"НАТО е организация, която е враждебно настроена към нас и която доказва тази враждебност всеки ден", заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков пред репортери. "Тя прави всичко възможно, за да направи участието си в конфликта около Украйна възможно най-ясно", добави Песков.

Москва заяви, че доставките на оръжия за Украйна от страните от НАТО ненужно удължават конфликта и увеличават възможността за по-нататъшна ескалация. Киев и Западът казват, че доставките на модерна военна техника са от решаващо значение за подпомагане на Украйна да се защити от настъплението на Русия.
(БТА, Пламен Йотински)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


463
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
324
1
 
6
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
Всъщност - има шанс, ако СПРЕ войната!
323
16
 
8
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
А какво да демонстрира НАТО към едни върли агресири,масови убийци и разрушители, ван дали и отявлени фашисти ?! Обич,уважение,радост,хвалебствени приветствия,да ви прег ръща и целува задниците ви ли ?! Пфу !!! Не очаквахме от Русия всичко това ! Вие надминахте по жестокост Хитлер дори и се държите по-зле от най-злите зверове !!!От врат сте от всякъде !!! За всички честни хора вие сте военолоюбците,които си играят с огъня и които чакате момента да " палнете " клечката на нова световна война !!!
322
14
 
10
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
РУСИЯ НЯМА ШАНС. И ПРИЧИНАТА Е НЕДАЛНОВИДНО, НЕПРАВИЛНО, НЕЕФЕКТИВНО ИКОНОМИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ. Оръжията Не са достатъчни, за да победиш. Трябва и Кауза. През ВСВ я имаха, но Сега - НЕ!
321
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАТО побърква Русия. Разказва и играта...
320
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 358 една и съща опорка от ЦИПСО не разбра ли,че никой не се връзва на нея.***.
319
6
 
9
 
! Отговори
Тръгнаха за Берлин преди 1 година
Минаха през Киев, Чернигов, Змийни, Херсон, Лиман, Харков и Камаза спука гуми в Донбас, БахмутЯмбол на 50км от Донецк, който е руски от 2014г хахаха По-велика армия от карлики, не е имало в историята. Когато си бомж и ровиш в контейнерите, няма как да нападнеш кортежа на милиардерС 50год танкове, камаз, москвич и дрипави мобики, богатия Запад, не мож го победи. Един път си победил във война- ВСВ защото ленд лиз и съюзници, факт!
318
6
 
8
 
! Отговори
em преди 1 година
Абе тия руснаци немош ги разбра. Заплашват НАТО и ЕС с ядрена война. Непрекъснато водят пропаганда върху населението си, че видете ли ,,,ние убиваме украинци,,,но водим война срещу Нато. И после пак пропаганда ..откриват топлата вода...Абе Нато са замесени във войната. ***...кво да чакаш от комунисти
317
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 353.Сравняваш несравними неща първо Китай разчита,на морска война не толкова на сухопътна.А за да имаш възможност трябва да имаш и заводи и машини да произвеждаш,а това струва пари и инвестиции.Ако не можеш да продаваш тая инвестиция не си заслужава.Е едно време СССР като хвърляше всичко в оръжие,какво постигна нищо,но се оказва,че сега пък си има от тогава.
316
4
 
5
 
! Отговори
До 351 преди 1 година
кръвни приятели с янките?? Те японците са военно окупирана, нео колония на САЩ!
315
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 350 Кой реве бе мърляч едни мърлячи си гледат интереса .Ония Столтенберг излиза и реве и Урсула и всички и на никой не му пука колко са загубите на тия дето подкрепят.Е стой си там където си и разчитай,че ще победиш Русия успех ти желая.
314
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Представям си при война на изтощение срещу Китай-какви ще са производствените капацитети на Нато в сравнение с Китай! То Нато срещу Русия няма шанс..
313
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 350 Е НАТО от колко държави е съставена бе.и защо Това НАТО реве,че една страна ,която не е членка на НАТО е нападната от Русия.Що идват тука украинците да търсят снаряди даром,а като те са и си забъркаха тая каша.
312
3
 
3
 
! Отговори
Чингиз Хан преди 1 година
И понеже японците дадоха стотици хиляди жертви след Хир.и Нагас.и стотици хиляди инвалиди и болни от левкемия сега виж как станаха кръвни приятели с янките.
311
3
 
2
 
! Отговори
Преди войната преди 1 година
Унищожаваха НАТО и Хамерика, а нападнаха 20 пъти по-слаб от НАТО и ревът като дечко с пълен памперсЩе смажа Усик, обаче се качвам на Ринга срещу 20 по слаб и като ми наби канчето:Мяяяяууу кремълски титан съм, ама не е честно, защото този игра с ръкавиците и шортите на Усик и Усик го съветваше хахаха.Дръж се мъжки вееее, ко ревеш като наранена девойка! Угледарската катастрофа хахаха
310
3
 
7
 
! Отговори
До 346 преди 1 година
Япония още е окупирана от САЩ и не е суверенна държава, никога вече длед бомбите ;)
309
1
 
1
 
! Отговори
Хамехриханец преди 1 година
То обикновения човечец все неразбрал. Най- прекият път към мир е да наливаш оръжия в конфликта, докато не остане само една страна оцеляла. А пък ако се избият взаимно двоен мир.
308
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 345.То е достатъчно и това което го има.Гаубици американски немски самоходни,полски,чешки ракетни установки.Нещата не опират само до танкове и самолети.
307
4
 
3
 
! Отговори
Do 339 преди 1 година
Да, питайте японците, как след двете бомби, хвърлени над Хирошима и Нагасаки не настъпи мълчание, а бурно икономическо развитие и Япония дръпна напред.
306
3
 
3
 
! Отговори
Ко речи? преди 1 година
Чи как тъй? Амчи вий вече 1 година тръбите че воювате с НАТО и едновременно с това, че помоща за Украйна затяга войната! Червени линии чертаете след всяка доставка на оръжие, а сега разбираме, че заради помоща НАТО са все по-замесени във войната. Аааааааа, кой не си пие хапчетата? Колко страни от НАТО обстрелват Русия и Русия по кои стреля? Няма такива. Къде са натовските танкове, самолети, далекоб8йни ракети, след като воювате с НАТО? Д-р Гълъбова, този е за вас!
305
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 336.Какви русофили бе заблуден.Не можеш да спечелиш такъв тип война и то срещу Русия.А ти си бълнувай и давай квалификации само щото си вярваш.

Спонсорирани публикации