Захари Бахаров застана зад Вергов и призова за цвете за майка му

Актьорът застана зад своя колега
15 мар 2023 10:25, Нели Христова
61
Захари Бахаров застана зад Вергов и призова за цвете за майка му
Снимка: БГНЕС

След като Юлиян Вергов изпрати своята позиция до медиите относно казуса с Диана Димитрова, зад него застана и колегата му Захари Бахаров.

Още по темата

"Юли е казал всичко необходимо. Аз се чудя ще се намери ли някоя неправителствена организация да поднесе едно цвете на майка му. Жена, която от половин година живее с цялата тая помия, която се изсипа върху момчето й", написа актьорът във Facebook профила си и също публикува позицията на Вергов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
до 19 преди 1 година
Да се сравняваме сами със себе си--- аз пък съм най-добрия певец,художник, културист, учен --и т.н. в село Горно надолнище с 1 жител официално. Нека тези добри актьори покажат какво могат в света на киното---не по нашенската телеклизмия. Истинските добрите актьори са ценени по света.....
11
2
 
2
 
! Отговори
смея се на рекламите преди 1 година
Пич, не го гледам защото знам истинската история на Византия.Веднага след като влиза в Охрид Василий сам дава на българите архипископия и налага текстовете да минат от глаголицата на Кирил и Методии на кирилицата, която пак е гръцко унциално писмо.Налага на български монаси- вече ромеи да я отнесат и във Руските княжества, защото има договор с тях и взема сума войски от киевчаните.Историята е друга, но днес ние сме като макетата- те вземат нашата история, а ние тая на ВИзантия.Матрицата е Визант
10
1
 
1
 
! Отговори
До 19 преди 1 година
Васил Михайлов
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Освен всичко друго цар Петър е най -удобният и желан цар за Византия.Нещо като днешният Бойко.Религиозен и не искащ война.Виждам някакви бойни сцени във филма.Абе кога Петър е водил войни?Знаем само за маджарски нашествия, но с Византия той не воюва.Накрая му пращат киевците и слагат край на измисленото ПБЦ.Цимислий влиза в Преслав, но Петър вече не е жив, става монах, какъвто е бил цял живот даже като цар.
8
3
 
6
 
! Отговори
морал преди 1 година
Като видиш приятелите си , занеш какво педставляваш и ти самият. Братът на Бахарон - невинен наркодилър, самият Бахаров- измислено актьорче с циничен език и държане. Както казва народът---лика прилика...
7
4
 
1
 
! Отговори
Нищо Ново преди 1 година
ЦРУ пък застанало зад Новият САЩ милиардер Васил Божков
6
2
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ДНЕС БГ НЕ Е ЖЪЛТ ВЕСТНИК - МНОГО СТЕ ЗЛЕ!
5
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напушва ме смях само и като видя рекламата на филма войната на безумците.В общи лннии е поставен на една фалшива основа.България внася наготово и глаголицата и кирилицата- двете са гръцки графични системи.Но сериала всякаш показва днешна България, която с гол тумбак иска да е водач на нещо си.И тогава сме винаги зависими и са ни дърпали на каишка.Особено след като Византия ни подарява и графична система.Е, религия, писменост.Ама ние май сме Византия, бе братя.Асимилирали са ни.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бахаров ,много високо мнение имаш за "тези организации",та те са същите като "потърпевшата "
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мноо ясно. Всичките са един дол дренки. Друг е въпроса, че съответното деяние към днешна дата е недоказуемо.
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълен разпад на ценности има в България.Да обвиняваме само запада вече не става, все пак сме с акъла си.Искахме парите да определят света, ето това са парите- вземат ви душите.В България вече няма нито мъже на място камо ли жени.Всеки се е отделил в собственият си свят и се спасява както си знае.
1
4
 
11
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Този вече е "ЧЕРНА *****" в очите на феминистките НПО - та. Като нищо ще му скалъпят нещо.

Спонсорирани публикации