ЦСКА с нова издънка, стигна само до равенство срещу Славия

След това равенство ЦСКА има 5 точки в актива си, докато "белите" са с точка по-малко
Обновена: 6 авг 2023 21:23 | 6 авг 2023 21:00, Йоана Цонева
44
ЦСКА с нова издънка, стигна само до равенство срещу Славия
Снимка: БГНЕС

ЦСКА записа поредна издънка, след като стигна само до равенството 1:1 срещу Славия на стадион "Българска армия".

"Белите" поведоха с гол на Галин Иванов в 76-ата минута, а Лазар Туфегджич донесе точката на "армейците" след попадение с глава в 82-ата минута, пише Gol.bg.

"Червените" започнаха по-активно срещата и вратарят Николай Кръстев се намеси решително след удари на Жираир Шагоян в третата, както и на Дюкенс Назон в седмата минута. "Белите" отвърнаха с опасен шут на Галин Иванов в 20-ата минута. Опитът за гол беше отразен от Густаво Бусато.

След малко повече от половин час игра Ертан Томбак центрира в наказателното поле на домакините и Галин Иванов и Йон Бакеро последователно не успяха да засекат топката във вратата.

В 36-ата минута защитата на Славия не успя да изчисти добре топката при статично положение и Джонатан Линдсет нанесе опасен удар, който срещна напречната греда зад Кръстев.

Минута преди края на първата част Бусато се намеси решително след удар от фаул на капитана Галин Иванов.

След почивката двубоят стана значително по-динамичен. Шест минути след подновяване на играта Браян Кордоба засече топката с глава след центриране от корнер, но кълбото се отби в тялото на Ертан Томбак.

В 67-ата минута Томбак беше изведен на скорост в наказателното поле, но диагоналният му удар мина покрай целта.

В 73-ата минута Лазар Туфегджич отправи опасен изстрел с глава. Николай Кръстев успя да спаси, но последва добавка, а стражът на "белите" хвана топката на голлинията.

Четвърт час преди изтичане на редовното време Людовик Соарес центрира към Галин Иванов, който от няколко метра даде аванс в полза на Славия.

В 80-ата минута при бърза контра направилият официален дебют Сибири Кейта подаде за Емил Стоев, но топката беше избита пред голлинията от Иван Турицов.

Две минути след това "армейците" изравниха чрез Туфегджич, който засече с глава топката в мрежата след асистенция на Тобиас Хайнц.

В последните секунди на редовното време Дюкенс Назон центрира в наказателното поле, където Тобиас Хайнц засече от въздуха, а топката премина съвсем близо до левия страничен стълб на вратата на Славия.

След това равенство ЦСКА има 5 точки в актива си, докато "белите" са с точка по-малко.

ЦСКА - Славия 1:1

Голмайстори:

0:1 Галин Иванов 75

1:1 Лазар Туфегджич 82

ЦСКА: Густаво Бусато, Асен Дончев (69-Иван Турицов), Мено Кох, Браян Кордоба, Тибо Вион (86-Сейни Сенянг), Станислав Шопов (70-Лазар Туфегджич), Джонатан Линдсет, Тобиас Хайнц, Жиарир Шагоян (59-Данило Асприля), Матиас Фаетон, Дюкенс Назон

Славия: Николай Кръстев, Ертан Томбак, Емил Мартинов, Виктор Генев, Венцислав Керчев, Людовик Соарес, Ерол Дост (62-Емил Стоев), Кристиян Стоянов (61-Сибири Кейта), Иван Минчев, Галин Иванов (89-Тони Тасев), Йон Бакеро (83-Владимир Николов)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сепси е носител на купата и суперкупата на Румъния. А се очакваше, едва ли не , че български отбор трябвало да ги отстрани. И на какво основание, че Румъния са много по добре във футбула от нас имат модерни стадиони, националите им са доста по-добре от нашите и са 3 пъти по-голяма от нас държава.
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ЦСКА, че се изложи, се изложи, ама и журналистиката ни е една. Навсякъде тръби за това, как се изложили, а в същото време възхвали и оди за Левски, които от три мача в първенството имат 2 загуби, ама няма проблеми, много по зле е да са като ЦСКА с два равни.
23
0
 
1
 
! Отговори
Армеец преди 8 месеца
До Хан АспарухДе да бяха само тези двамата проблема а Бусато и Кох защо играят като са в трагична форма. Няма кой да пусне млади момчета като Антонов и Папазов да играят щото Назон е в трагична форма и няма нищо общо с предния Назон.За Гарсеш съм напълно съгласен че трябваше да го задържим в отбора. Но когато шефовете са решили да затриват отбора така е с Оловото ще ни водят куците коне.
22
1
 
2
 
! Отговори
Хан Аспарух преди 8 месеца
Чудя се как и Илич и Ел Маестро не могат да преценят от 1-2 мача, че Шегоян, Шопов и Назон нямат качества за ЦСКА. Дадоха толкова пари за Фаетон, а изпуснаха Гарсес? Поне десния фланг работеше миналата година. И не разбраха ли че Хайнц е готов за ПЛЕЙМЕЙКЪР! Номер 10. А пък подготовката в Австрия са дадени пари на вятъра!
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
без добра школа и с тия недоказани чужденци толкова с трици маймуни
20
2
 
3
 
! Отговори
ЦСКА-тата за смях... преди 8 месеца
Румънските треньори на Сепси и ФКСБ , които размазаха от бой двете ЦСКА-та, спорели помежду си, кой е победил истинското ЦСКА. Радио Ереван отговорило: И двете са ментета...
19
1
 
6
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 8 месеца
Какъвто маестрото, такъв и оркестъра. След 0:6 от последните два мача, това равенство със Славия е своеобразен успех
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Те куци коне, Маестрото им бил виновен.
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Както обича да казва И.А.: това е марката ЦСКА...
16
3
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 8 месеца
Ще има ли нов треньор или вече няма желаещи за тази дупка?
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
По-добре да бяхте сменили Илич с Ленин!
14
2
 
9
 
! Отговори
Ел Маестро преди 8 месеца
Добро сме играли, мало късмет сме немали
13
3
 
1
 
! Отговори
Цветно тото преди 8 месеца
Локо Пловдив играят за точен резултат ;)
12
3
 
10
 
! Отговори
Само Левски преди 8 месеца
Евробойци...Мухахахахахахаха
11
2
 
2
 
! Отговори
ко? преди 8 месеца
то и Лудогорец се срина с Крумовград и в ШЛ ама..... вкарват по 5 на мач.
10
2
 
4
 
! Отговори
ЦСКА преди 8 месеца
Заглавието е манипулативно.Отбора след провала за титлата е свалил гарда.Новите още не са в час.Ако до 3 кръга играят така ще иманов треньор.Но основната причинА е слаба подготовка и психологически срив.Цесекари не унивайте нормално е да има и спадове.Футбола много се промени в последните години и няма как да си винаги на върха.
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Следващия кръг (на ада) ще е интересен. Маестрото (на резила) гостува на Домуса. С колко ли на нула ще се завърне в София този "гении"?
8
1
 
7
 
! Отговори
фен преди 8 месеца
Доста бързо стана ясно кой е купувал мачовете миналото първенство.
7
2
 
3
 
! Отговори
Цесекар преди 8 месеца
Този виц се отнасяше за Левски, когато големия треньор постигна нещо запомнящо се - 11 мача без победа.
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тоя Ел Маестро е международен мошеник и въздух под налягане. Обаче в Територията такива много вървят. Не случайно банкянският *** и крадец беше 3 мандата премиер.