Похитителят Цветан се е обесил с връзка на маратонка, случаят - сериозен инцидент

По случая освен разследване, тече и дисциплинарна проверка
Обновена: 6 окт 2023 13:54 | 6 окт 2023 13:01, Нели Христова
62
Похитителят Цветан се е обесил с връзка на маратонка, случаят - сериозен инцидент
Снимка: БГНЕС

Самоубийството на Цветан Цеков в ареста е сериозен инцидент, каза пред журналисти директорът на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" главен комисар Ивайло Йорданов. Той посочи, че по случая, освен разследване, тече и дисциплинарна проверка.

Йорданов допълни, че в ареста в Сандански има констатирани предишни нарушения, но те нямат връзка със случая.

Още по темата
41-годишният Цветелин Цеков, който бе в ареста в Благоевград, се е обесил с връзка от маратонка, завързана за решетката на прозореца. Това бе установено вчера в 15:40 часа, при извършване на рутинна проверка на помещението за задържане.

Във вторник мъжът, който е от Лом, пристигнал с такси пред къщата на бившата си изгора. След поредната разправия, ядосан, извадил незаконен пистолет и прострелял баща й.

Както "24 часа" вече писа, двамата имали конфликт от години. Той не затихнал дори и след като стрелецът се разделил с дъщерята на жертвата си. След като прострелял опонента си в ръката, Цветелин се барикадира в къщата заедно с бившата си приятелка, за да я принуди да влезе в жилището. Мъжът я заплашил с незаконния пистолет.

Двамата нямали деца, но жената има няколко от друг мъж и те са при него.

В продължение на няколко часа ломчанинът държеше като заложници бившата си приятелка и майка й на таванския етаж. Той излъчваше случващото се на живо в своя фейсбук профил. От видеото се виждаше, че освен двете жени, на втория етаж с белезници е закопчан и трети заложник. По думите на извършителя той бил техен съсед.

В сряда Окръжна прокуратура – Благоевград му повдигна обвинения за извършени четири престъпления – опит за умишлено убийство, лишаване от свобода в условията на домашно насилие, закана с убийство в условията на домашно насилие и за хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
toti преди 6 месеца
Обречения на смърт сам сакратил процедурата *** мъчението.....
51
0
 
2
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 6 месеца
Евах тая връзка аз , да не е била стоманена ... хахахах
50
0
 
0
 
! Отговори
през 2010 преди 6 месеца
в ареста на В. Търново по същия начин уж се обеси жената на голям земеделец - Анелия Милкова. Твърди се, че е заради интереси на Б. Б. и Цв. Бориславова в земеделието.
49
0
 
2
 
! Отговори
България днес преди 6 месеца
Когато законите защитават частната собственост и семейното предприемачество, а бандитите работят в затворите, за да си плащат издръжката, ТОГАВА МОЖЕ ДА ПРИКАЗВАМЕ ЗА ПРОМЯНА ! ПРИ СЕГАШНИЯ БАНДИТИЗЪМ КАКВОТО СЕ ПРОИЗВЕДЕ, ИДВАТ БАНДИТИ И ГО ОГРАБВАТ БЕЗНАКАЗАНО, ЗАЩОТО ПОДКУПВАТ КЪДЕ ЛИ НЕ ! БЪЛГАРИТЕ ОТИВАТ НА ЗАПАД, КЪДЕТО ИМА ПОЛИЦИЯ, СЪД И ЗАТВОРИ ЗА БАНДИТИТЕ ! В УЧИЛИЩЕ ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА НАУЧАТ, ЧЕ НИСКА ПРЕСТЪПНОСТ ОЗНАЧАВА БОГАТ НАРОД !
48
0
 
2
 
! Отговори
Помним все още преди 6 месеца
Как Росен Ангелов,шесторния убиец от Нови Искър се беше застрелял по погрешка със другата си ръка.Ама тия дето са го гръмнали,от къде да знаят в коя ръка да му слижат пищова.То тогава бяха едни циркове ...мани-мани.И от тогава нито дума за случая.Голяма издънка беше помня.Хората искаха да знаят,а медиите мълчаха,а за министри и висши офицери да не говорим.
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
За да се обесиш на връзка за обувка сигурно обувките са му поне номер 140,иначе няма да му се получи...
46
0
 
4
 
! Отговори
gogo преди 6 месеца
какъв инцидент? какви 5 лева? оттървал е обществото от още 1н престъпник ;)
45
1
 
1
 
! Отговори
взима в ръце и преди 6 месеца
слага на врата на възел , изпуска въздух и затяга колкото може, връзва още един или два пъти . едва ли . той знае . как е прекарал 3 човека . един гръмнат, двама държани . като е искал да умре е щял да се гръмне . ама се е обесил
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 44 Ами имало е случаи да се обесят с връзки на обувки. То не случайно и затова ти казват преди да те вкарат в ареста да си свалиш връзките на обувките, маратонките. Две връзки на двете маратонки може да стане метър и половина дължина. Като нищо може да се обесиш.
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 44 Задължително ако те вкарват в килията си махаш връзките на обувките, ако те имат връзки и си махаш и колана ако има колан. Това е наредбата. Аз съм влизал в ареста един единсвен път заради сбиване и знаех че ще ме пуснат до 2-3 часа. Така ми каза едно ченге. Обаче преди да вляза в килията ми каза друго ченге че трябва да си махна връзките на обувките. Викам му: Е, аз влизам тук за няколко часа, за кво ми е да се самоубивам? Той: Такава е процедурата. Тоя как са го пуснали с връзки се чудя
42
1
 
8
 
! Отговори
... преди 6 месеца
това е много интересно как се е получило!? връзка за маратонка 70 санта! Как е успял да я върже някъде па и да си я увие около врата па и да скочи да се обеси!!?? Дайте некоя снимка нещо! Щото нещо некак си.. Па и тая връзка явно издържа над 90-100 кила тежест явно! Брях брях!
41
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
В същото време надзирателите имат наглостта да протестират.
40
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не ги знам какви са тия връзки в ареста. Като хитър програмист със 100к месечен доход, но лошо момче, съм лежал 2-3 пъти в ареста (все викат милиционерите, че такъв там не са виждали и ме третират като цар). Не за друго- понабия тоя, оня бачкер, дето се прави на интересен. Та, мисълта ми е- връзките ти ги махат. Мангoтоо Джери са го самоубили. Прекрасна новина.
39
3
 
1
 
! Отговори
болен човек преди 6 месеца
шия на гълъб , връзка 70 см . Имал е време за размисъл и прошка . Голяма килия в карцера - за двама . втория и той гангстер . Омотава си вратлето и на възел . остава само да стегне хубаво и да се отпусне . емили тротонетката така се беси преди да отиде за вагинаа . та закача се за високо и се дръпва надолу , връзка за обувка издържа 100-120 кг . как не са хванали пистолетите и патроните . незаконно е . в сърбия хлапе пуца пуца - опасно е
38
9
 
6
 
! Отговори
Некадърници преди 6 месеца
Вижте началника си Путин бе!Мобилизираш неудобните и обявяваш война на комшиите.Ама да не вземете и патрони да им дадете,че ще има жертви и от МВР.
37
2
 
10
 
! Отговори
..... преди 6 месеца
Не е голяма загуба,такива индивиди с нищо не са полезни за обществото.Какво /този/ данъци ли ще плаща,възрастни хора ли ще гледа,деца ли ще гледа? Безполезна твар и за себе си не е полезен!
36
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Има нещо гнило в Дания...
35
1
 
21
 
! Отговори
Рационално преди 6 месеца
Време еа да раздадем такива връзки от маратонки на всички дупетати в Парламента! И също може да им занесем по един клон , на който да завържат връзката. Ако коловете са изсечени, може Минакян и Хаджикян да построят бесилки пред Парламента - ще трябват 240 , и 240 връзки за маратонки!
34
1
 
10
 
! Отговори
Експерт преди 6 месеца
Опитах да направя примка и да я закрепя някъде , за да мога евентуално да се обеся , ако силно ми се прииска. Не можах да завържа никъде връзката на маратонката - къса е ! Този мух.льо как е успял да се обеси , не е ясно. Винаги има такива самообесили се - те си го заслужават ! Даже и с по-къси връзки за обувки.
33
3
 
12
 
! Отговори
До Е на тая куцца преди 6 месеца
Точно така е както си го описал.Преди години едно приятелче пафка тревица в парка а аз пиех някакво кенче-абе ***:)Хванаха го двама ушeBи,а понеже взех да се разправям с тях, покрай него и мен ме прибрах за една 24ка,та след писане за причината за арест на всеки по отделно съставиха приемно предавателен протокол с вещите,даже парите ги описаха банкнота по Банкнота.А на другия ден ни пуснаха нарочно отвън да си връзваме връзките, та да ни се смеят хората от улицата.Явно и тоя са го самообесили

Спонсорирани публикации