Похитителят Цветан се е обесил с връзка на маратонка, случаят - сериозен инцидент

По случая освен разследване, тече и дисциплинарна проверка
Обновена: 6 окт 2023 13:54 | 6 окт 2023 13:01, Нели Христова
62
Похитителят Цветан се е обесил с връзка на маратонка, случаят - сериозен инцидент
Снимка: БГНЕС

Самоубийството на Цветан Цеков в ареста е сериозен инцидент, каза пред журналисти директорът на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" главен комисар Ивайло Йорданов. Той посочи, че по случая, освен разследване, тече и дисциплинарна проверка.

Йорданов допълни, че в ареста в Сандански има констатирани предишни нарушения, но те нямат връзка със случая.

Още по темата
41-годишният Цветелин Цеков, който бе в ареста в Благоевград, се е обесил с връзка от маратонка, завързана за решетката на прозореца. Това бе установено вчера в 15:40 часа, при извършване на рутинна проверка на помещението за задържане.

Във вторник мъжът, който е от Лом, пристигнал с такси пред къщата на бившата си изгора. След поредната разправия, ядосан, извадил незаконен пистолет и прострелял баща й.

Както "24 часа" вече писа, двамата имали конфликт от години. Той не затихнал дори и след като стрелецът се разделил с дъщерята на жертвата си. След като прострелял опонента си в ръката, Цветелин се барикадира в къщата заедно с бившата си приятелка, за да я принуди да влезе в жилището. Мъжът я заплашил с незаконния пистолет.

Двамата нямали деца, но жената има няколко от друг мъж и те са при него.

В продължение на няколко часа ломчанинът държеше като заложници бившата си приятелка и майка й на таванския етаж. Той излъчваше случващото се на живо в своя фейсбук профил. От видеото се виждаше, че освен двете жени, на втория етаж с белезници е закопчан и трети заложник. По думите на извършителя той бил техен съсед.

В сряда Окръжна прокуратура – Благоевград му повдигна обвинения за извършени четири престъпления – опит за умишлено убийство, лишаване от свобода в условията на домашно насилие, закана с убийство в условията на домашно насилие и за хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Сещам се и за един с белезници, който си отключи касата, докато го водят и се самоуби с изстрел в гърба ,два пъти.
31
2
 
13
 
! Отговори
Милиционер преди 7 месеца
Не им се занимавало с този. И ако нещо ги е издразнил или ядосал - Директно са го "самоубили". Още Сталин го е казал - "ИМА ЧОВЕК - ИМА ПРОБЛЕМ. НЯМА ЧОВЕК - НЯМА ПРОБЛЕМ". Освен това - не е някой известен. След няколко дни - ще се забрави всичко. Не са го "бавили" изобщо.......
30
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Да дават по една връзка на всички арестувани, дефектни в главата. Да им подскажат най- бързия изход към свободата и да ни отърват от присъствието си
29
1
 
18
 
! Отговори
МВР преди 7 месеца
Абе много се дърпа, ама накрая се самоуби
28
2
 
10
 
! Отговори
Евгени Дайнов преди 7 месеца
Усещам дългата ръка на Русия и Путин тук! Почти съм сигурен , че Путин има вина! Сега очаквам поканата от всички водещи медии - за да го кажа в Национален ефир!...
27
1
 
11
 
! Отговори
Качествени преди 7 месеца
маратонки, сигурно не са били китайски
26
1
 
15
 
! Отговори
н преди 7 месеца
Той ли се обеси, те ли му помогнахъ....!?
25
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И този го самоубиха. Няма човек, няма проблем.
24
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Като му гледах лицето на тоя и си мислех дали е способен да върже най-лесен вариант на "бесилка" - булин? После се чудих както другите коментари долу - дали връзка за обувка може да издържи 70 кг да речем тегло. Да приемем, че може и няма да се скъса. Добре де - това няма ли просто не да го обеси, ами да му отреже главата?!?
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Да не стане като оня самоубилия се от нови Искър ,който и той така беше взел заложници уж и там имаше ревност хахаахахах.После намериха разни тефтерчета с разни имена и се оказа че не е въобще това ,което се казва. И си беше свързано с разкритието на имена на едно големи хора,които са големи и до днес. Това мирише на същото. Ама ние помним
22
0
 
6
 
! Отговори
с конец ... преди 7 месеца
разплетен от чорапа ....
21
1
 
4
 
! Отговори
ГЕРЕН преди 7 месеца
И ТАКА ДЕ.. ПСИХИЧНО БОЛНИ НА СВОБОДА КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ НА СВОБОДА. НАЙ ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ НА ПРЕХОДА НА СВОБОДА (ВСЕКИ ЗНАЕ ЗА СЕБЕ СИ КОИ СА ТЕ.) И КО ОСТАНА : НАРОДА НИ Е В БЕДА. НЕ СМЕ СВОБОДНИ БРЕ, ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОСВОБОДИМ. И ЕГАТИ И EUTO ЩО ГИ ТРАЕ ТЕЗ МУШИКИ НАШИ.
20
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Абе тоя ако беше искал да си сложи край на живота щеше да го направи още в къщата край Сандански?
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нали с атестуването и оставането в ареста иземват всякакви предмети,принадлежности вещи с които може да се самообеси в това число и връзки за обувки,маратонки,даже чершафи за постилане и за одеяло,тъй че с какво може да се е обесил.
18
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Е на тая куцца лъжжа и дете няма да повярва.... В ареста ти взимат ВСИЧКО като се почва първо с колан и връзките, после телефон, портмоне, документи, а запалка и цигари като се прави опис на вещите и чак след това арестанта бива въведен в килията. И все пак да приемем че са *пропуснали* връзките... Къде ще ги върже за да се обеси - на лампата ли?!? То бива бива смях, ама тия направо за *** ни взеха. Утре ще кажат че някой се е закллал с нокторезачка...
17
1
 
2
 
! Отговори
скоро умря Зодиак преди 7 месеца
самоуби се . 40 години го търсят . Роднина го издава . Шантав сериен убиец .
16
1
 
0
 
! Отговори
всеки сам решава . преди 7 месеца
сложил е край на живота си . имам един съсед плилича на престъпника . Не е разбирал, какво му е престъплението . Рецидивист, наркоман , психиятрист . Нямало е да се откаже . И от 3-4 опит и си отива . Такъв е закона . Хващат някой . Затварят го . После го съдят . Невменяемия не осъзнава и не го осъждат . Съда ги оставя в психиятрия до последния ден . Не е искал там да ходи .
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
е тя едната връзка не мое да ми обхване врата бре - в затвора ли ги раздават тия дълги и здрави връзки - че сега так ги правят че са мани и връзките
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нищо сериозно не е станало. По-добре така, утре изперкалеца щяха да го пратят в психото за един месец, а после да излезе и гръмне седем-осем човека.
13
4
 
3
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 7 месеца
Според най-големия Исторически парк в света до Варна, това е много добра новина!

Спонсорирани публикации