Пияна рускиня вилня в асеновградски магазин, псува и души клиенти и касиерки

Била стресирана и изнервена от войната
Обновена: 17 дек 2023 14:41 | 17 дек 2023 14:41, Петър Бойчев
252
Пияна рускиня вилня в асеновградски магазин, псува и души клиенти и касиерки
Снимка: БГНЕС

Пияна рускиня вилня в асеновградски супермаркет. Тя псувала клиентите и служители, хванала за врата касиерка и се опитала да я души.

Нарушителката е 66-годишна, но от 49 г. живее в България. Тя не е признала вина пред магистратите. Обяснила, че се чувства зле от "лъжите, които се тиражират всеки ден за войната и от факта, че половината й близки живеят в Украйна и са заплашени от смърт ежедневно". От стреса била нестабилна и емоционално натоварена, затова ежедневно употребявала диазепам, примесен с алкохол. Тя получи наказание 100 лв. глоба по Указа за борба с дребното хулиганство от Районния съд.

Около 10 ч. на 11 декември жената посетила близкия до дома ѝ магазин. Била с махмурлук и си купила бутилка водка. Час и половина по-късно се върнала в силно нетрезво състояние, залитала и едва стояла на краката си. Започнала да се разправя с всички в супермаркета.

От персонала познавали жената, тъй като често се случвало да идва пияна в магазина. Този път обаче не успели да се справят с нея по дипломатичен път и две касиерки пробвали да я изведат навън. Рускинята посегнала и хванала едната за гушата, а на другата хвърлила 5 лв. в лицето. На мястото пристигнала полиция и я откарали в Районното управление.

При определяне на наказанието магистратите са отчели, че нарушителката е болна и се лекува. Приели са, че живее с постоянен стрес заради враждебността, която среща заради националността си. "Пенсията ѝ е ниска и тя не може да се премести да живее на територията на държава, в която условията на социума са доста по-цивилизовани и добронамерени спрямо Русия, поради което и утолява емоционалните си проблеми с алкохол, който нарушава задръжките и изкарва наяве проблемите, натрупани от проблемните хора и държавата, в която пребивава", посочва още Районният съд в Асеновград. Заради ниските й доходи й е наложена минималната глоба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
чемодан, вокзал, масква!аре у лево!!
151
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
По техните азиатски ширини това поведение е ежедневие. Ама дори и тая колхозничка неще да си оди при нейните индивиди в Мордора а седи в ЕС
150
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да не е била украинка , че те са едни и същи ?
149
3
 
5
 
! Отговори
Фитьо преди 5 месеца
Да бе на 26 щях да пия с нея.
148
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
*** за водка има няма за глоби да ходи при Радев и копейкин да се оплаква . Живеейки толкова години в България вече трябва да знае и да спазва законите или ако не и харесва да се върне от където е дошла ,там със сигурност имат нужда от непокорният и характер.
147
28
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ПЕТЪР БОИЧЕВ СЕ ИЗВИНЯВА, НЕ БИЛА РУСКИНЯ А УКРАИНКА
146
30
 
7
 
! Отговори
ТТомов преди 5 месеца
Пияна украинка кажете и е трябвало очевидците да и изкарат гръкляна щом посяга.
145
34
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бре ква "новина" -рускиняяя олеле - А 150 000 укри на Безплатен олинклузив вече 2 години !!! -въртят дрога ,*** ,нелегални мигранти , А ? Бедния Бг Народ плаща заемите на окрайна А ? пари ,оръжие за окрайна А ?
144
19
 
5
 
! Отговори
хе хе хе преди 5 месеца
до Сата НАТО. Наборе, ти нали още преди година време щеше да тръгваш за Украйна? Да се биеш на страната на Байдън. Що щеш пак из коментарите? Шубето ли те хвана:)
143
26
 
17
 
! Отговори
ъ преди 5 месеца
А сигурно ли е, че е рускиня, понеже профилът повече отговаря на украинка. Те трудно се различават, понеже са едни и същи, само украинците са по-нагли. И половината й роднини били в Украйна... Пък това с "враждебната среда" към руснаците може да е вярно за медийните студия, но не и за кварталния магазин. Българите не са настроени враждебно към руснаците, към украинците също, впрочем. Та сигурно ли е, че почерпената пенсионерка не е украинка, а?
142
3
 
17
 
! Отговори
Знаещ преди 5 месеца
За това в Щатите алкохол могат да продават само лицензирани лица,които ако продадът алкохол на видимо пиян,носят веднага наказателна отговорност!
141
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Срамен български съд. Каква враждебност като половината българи са русофили, а Русия ни е обявила за врагове???? Какво точно не й харесва на тази?
140
26
 
16
 
! Отговори
от БАН преди 5 месеца
На първа страница новина, ти да видиш. Резнахме главата, сега ще ги забалямосаме и с тая пияната. Само да не се окаже, *** не била пияна, а друсана, и не рускиня ами украинка, и не била на 64, ами правила 69 за пари.
139
32
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
1974 г не е имало държава Украйна - ученето не нещо лошо
138
30
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тая поне си е платила, украинките освен че вдигат скандали и се държат нагло даже не си плащат,обаче още не сме чули украинец да е осъден.
137
23
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Рускиня пък половината и близки живеят в Украйна. Споре зелето там всички са украинци.
136
34
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Май е украинка .....и сега пишат че е рускиня )
135
1
 
14
 
! Отговори
Елементарно преди 5 месеца
До Гиб МелсънПитай Сталин - той ги населва, той ги разселва...
134
7
 
25
 
! Отговори
Съдебните мотиви.... преди 5 месеца
Като не и е комфортно в България - да се обади на Митрофанова и да й съдействат да се прибере в Русия. Колко българи напускат страната - най-вече младите, за да търсят по-добър живот? На тях лесно ли им е да се адаптират в друга държава?
133
4
 
24
 
! Отговори
Лъжа преди 5 месеца
Рускините от една бутилка не се напиват!

Спонсорирани публикации