Наградите "Оскар" започват след броени часове

Подготовката за церемонията ангажира хиляди хора
10 мар 2024 23:00, Нели Христова
32
Наградите "Оскар" започват след броени часове
Снимка: БГНЕС

Започна обратното броене до раздаването на най-престижните награди във филмовата индустрия – ''Оскар''. 96-тата церемония ще се проведе в прочутия "Долби Тиътър" в Лос Анджелис.

Червеният килим, по който ще минат звездите на Холивуд тази година, е най-дългият и широкият досега. Подготовката за церемонията ангажира хиляди хора.

"Тази година зоната с червения килим е по-традиционна. Подготовката ни отнема със седмица повече, отколкото наградите "Грами", коментира главният готвач Волфганг Пък.

Тази година, за първи път от 15 години, петима предишни носители на "Оскар" ще представят номинираните в съответната категория. Това ще е и 30-тата поредната година, в която австрийският готвач Волфганг Пък и неговият екип ще обслужат близо 1600 гости със звездно меню.

"Единственото, което се е променило през тези 30 години, е, че ми е побеляла косата", каза продуцентът Джо Люис.

Поради големия поток от хора и мерки за сигурност, няколко улици около "Долби Тиатър" са забранени за коли. Церемонията по връчването на "Оскарите" ще започне в 19 ч. в Калифорния, което е 4 часа българско време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
3
 
! Отговори
Californication преди 1 месец
До 25 остани си с чалгата и недей коментира кино. Джамати и Давине Джой бяха невероятни! Какво ти разбира на теб главата от кино, чалгар?
18
2
 
4
 
! Отговори
А-Я преди 1 месец
Единственият истински заслужен Оскар е този който беше присъден на Марлон Брандо,но той вместо да се яви на събитието,даде интервю на което направи киноиндустрията на Холивуд за срам и позор.Всички останали намазани и гелосани са само едни кинаджийски шутове,готови да говорят всичко което им се каже.
17
4
 
1
 
! Отговори
Ъ преди 1 месец
И наградата за най добра мъжка роля е за "Доналд Тръмп". А за най лоша на Бай Дън !
16
1
 
8
 
! Отговори
HeHoPMaJlHuK преди 1 месец
До 17 и 18 в Холивуд не знаят кои са тези путин и медведев.... на запад от Сърбия Божинов е по-известен от тях
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да им пуснем нашите оскари от Партийния дом.
14
3
 
5
 
! Отговори
Коста Мутрофанов преди 1 месец
А на Путин за ролята на лошият дребен наркобарон.
13
3
 
4
 
! Отговори
Коста Мутрофанов преди 1 месец
И на Медведев да дадат нещо за ролята на вечно жъден алкохолик.
12
4
 
9
 
! Отговори
Мухаха преди 1 месец
Евровизия = ОскароВизия . Пак ще има квоти за ччеррни, инванлиди и третополови . И пак за истинско кино няма да има време. Още преди няколко години организаторите на Оскарите обявиха че ако във филма няма поне един ччеррен в главна роля , то този филм няма да бъде номиниран за "най-добър филм", без значение колко талантливи актьори участват и колко оригинален е сценария . Няма ччеррно - няма награди. Толерастия без граници.... Само г3йове и техните интимни приятели останаха до го гледат това .
11
4
 
5
 
! Отговори
Оскар за клоунада преди 1 месец
До Дон Кикот ... Лавров, надали ... ама Зеленски е професионален КОМИК . А и последните няколко години през няколко месеца е в САЩ да ги забавлява. Като нищо може да му дадат един Оскар за цялостно творчество. Например на теб ти препоръчвам прдставленията му където врещеше високо и ясно че "КРИМ Е РУСКИ" .. и как Украйна щяла да изчезне от картата . А пък кючеците му биха засрамили и професионална турска кючекчиика..... Истински професионалист. ВЕЛИК..... Няма да можеш да спреш да се кикотиш.
10
4
 
6
 
! Отговори
Дон Кикот преди 1 месец
Лавров няма ли да вземе нещо за ролята на Франкенщайн?
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Благодаря за ранното предупреждение. Утре ще избягвам всички видове медии докато отмине шума.
8
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Оскари има, но филми няма. Тези гротески, които ни се представят не стават за нищо, само Тарантино прави кино все още. Останалите с такива ужасяващи сценарии, Холивуд се изчерпи.
7
7
 
17
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
Ако напиша следният сценарий-Чернокож гей еврейн е нападнат от група пияни руснаци докато разлепва флаери за помощ в украйна.След нападението чернокожият гей еврейн е дълбоко травмиран и решава да си смени пола и следва ново нападения.От облечени в потури сърби и българи .Еврейна се радикализира и влиза в борбата за свободен израел.от палестинската ***.Ще спечеля оскар.Гарантирам .
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Благословени сме, да се намираме в часови пояс, който не позволява на смешните ни медии да ни облъчват иззад всеки ъгъл с пряко предаване.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На миналогодишните награди Оскар получиха някои много талантливи и заслужили артисти, ама и получиха някои такива големи некадърници , явно много приближени на журито.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едни много богати се събират и какво
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Новите правила награждаващи само филми изпълнили предварително зададена малцинствена квота напълно обезсмисли въпросното събитие. Преди новините правила проявявах нищожен интерес, а сега е с отрицателен знак.
2
5
 
8
 
! Отговори
До четящите преди 1 месец
Моля, не коментирайте номер три, който се е сдобил с телефон в психиатрията. Не слагайте нито минуси, нито плюсове. Просто го игнорирайте. За такива *** това е най-тежкото. Да не им обръщаш внимание.
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голяма трагедия...