Кои качества силният пол намира за атрактивни?

Зрялата жена не е дребнава и не прави драми
29
Кои качества силният пол намира за атрактивни?
Снимка: Istock

 С този наглед сложен въпрос обикновено ние, жените се опитваме да надникнем в дебрите на мъжкото съзнание. Можем ли да удовлетворим най-дълбоките желания на мъжете, когато се отнася за нежния пол?

Какво наистина ни прави привлекателни в очите на мъжете и можем ли да бъдем такива, каквито те очакват?

Вижте в следващите редове кои качества силният пол намира за атрактивни:

Увереност

Увереността е може би най-привлекателното качество, което мъжете намират за секси в жените. Те искат жена, която има силно чувство за собствена идентичност и стойност като индивид. Демонстрирайте увереността си, като се усмихвате, осъществявате контакт с очи и стоите изправени с добра стойка. Отстоявайте себе си и интересите си ясно, вместо да се стеснявате да говорите. Избягвайте да сте прекалено „прилепчиви“, което може да отблъсне някои мъже. Ако имате нужда от постоянно успокоение или сте измъчени от съмнения дори за най-малкото решение, мъжът може да сметне това за изтощително.

Зрелост

Страхотно е да си игрив и забавен, когато е подходящо, но повечето мъже искат да бъдат с жени, които знаят как да се държат като възрастни. Зрялата жена не е дребнава и не започва драми – по-скоро тя е отворена и рационална към всички и се опитва да подхожда към нещата с разум, а не импулсивно. Можете да покажете своята зрялост като избягвате да клюкарствате около мъжете. Имайте предвид, че ако постоянно сте заобиколени от драма или имате приятели, които обожават клюките, всеки мъж, който ви интересува, вероятно ще приеме, че и вие сте кралица на драмата.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: любовромантикаинтимно
Още от Технологии
В прегръдката на Golden Hour: Xiaomi и блясъкът на новата серия смартфони Xiaomi 14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Идеята не е да се обиждат жените. Като им се казва в очите истината как държанието на модерната жена я прави категория само за моментно удоволствие за мъжа е да видят защо не могат да намерят мъже за връзка. Навсякъде медии, "експерти" и т.н. повтарят лъжите на феминизма, изказалите мъжката страна са отричани и жените решават, че с мъжко поведение и тотално незачитане, че мъжът и той е човек и има чуства и нужди, остават сами без семейство.Да,всяка може да е със стотици мъже, но жените искат дом
24
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Грешката на жените и феминизма като цяло е, че някак си са решили, че милиони години еволюция се изтриват, като се каже, че мъже и жени са равни и няма грам разлика между тях. Мъжките във всеки вид могат и правят секс с всичко от женски пол, което им попадне и не е пълен урунгел, като изборът е коя наоколо е най-привлекателната готова да пусне. Женските търсят обвързване. От там и купищата самотни вървежни моми- само се натрисат на свалячи с 0 идея да ги вземат, защото са под търсеното от мъжа.
23
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 22 Да. Така е. В крайна сметка абсолютно всеки мъж иска накуп в жената красота, младост, да не му е трън в з...ка и да му вгорчава живота вкъщи, да не го срами пред хората(от там и да не е хойкала, щото е тъпо всеки да говори, че си обрал огризките на другите). Разбира се, ако жените не те поглеждат, защото не си успял, не си в топ фирма физически и т.н., започваш да правиш компромис. Това говорим за връзките, което всъщност жените търсят и мислят, че всеки тръгнал да ги сваля търси
22
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Зависи кой мъж. Успелите си търсят по-млада от тях, красива, фертилна жена. Обикновените момчета се надяват просто да си намерят някаква ген, която не е много луда ;))
21
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Много добре за теб, Тони.Само кажи кога ще се ожени за теб и дали, като станеш на 60 и той иска секс, а ти не, няма да те зареже.Има ли деца?Ако няма, дали ще е готов никога да няма и да е с теб?За него нали знаеш какво си?Друга за секс може би няма, може би комбинира с това да имаш пари.Ще бъде ли с теб след 10г. Преди години в едно заведение имаше мъж на към 40 с дете. То само си казваше на хората "Майка ми е на 60 и татко не я харесва такава стара вече.".студент забърсал професорката.
20
2
 
2
 
! Отговори
Тони преди 1 седмица
Не ме интересува как ме намира. Важното е той какво предлага. И да, имам си изисквания! Защо? Имам си от всичко по много! Доста знам и всичко мога! За сведение: има по-млади готини мъже, които не са кисели стари ергени/разведени комплексари. Моят е 8 години по-малък и досега не показва "качества", които са видни по-долу в коментарите.
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Имам братовчед на вече близо 60, с жена и 2 деца. Наднормено тегло- над 130-140кг и така и никога не ги свали въпреки опити да гладува при Емилова даже. Обръщаше го на к..и и купуване на храна отвън. Изкарва бол. Всички му мелят защо още е по заведенията с девойки на по 20 на врата ВСЯКА ВЕЧЕР. Жена си не напуска вече над 20г, тя върти собствен бизнес. Ожени се за парите му, та явно й е добре Въпросът ми е той какъв се пада, та 0.1% от жени ги минава стотици и бяга. Толкова за редките жени.
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Разписах се, та да питам каката от 7. Ако красивите жени са 0.1% и мъжете се борят яко за тях, което без комбинацията да е покорна и т.н. не става(Колко са красивите държанки и компаньонки, любовници, но не и съпруги и майки на децата ти?), то: 1. Тя определя ли се като 1 на 1000 да говори като такава? 2. Как определя мъж на 40 с доход над 20000лв месечно(Да, плащат ми консултантски по корпоративни проекти в чужбина.), не топ модел, но достатъчно младолик и средна хубост. 20%? 50%? 0.01%?
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 15 Гугъл дават на топ програмистите към 150-200 000 ГОДИШНО плюс акции първите 5 години докъм 300-400 000. Амазон са на към 100-150 000 плюс акции от втора година нататък с масово уволняване преди това. Среден доход за програмист в Силиконовата е 100-150 000, в другите части 60-70 000 според гласдор. Това е преди данъци. В кой свят живееш? Знаеш ли, че в Мадрид топ заплата за софтуерен архитект е към 2400 евро БРУТО? Немските обяви са масово на 3-4000 евро БРУТО. УК- 40-50 000 годишн
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 15 Не ти знам откъде взимаш информация. Средният им доход всъщност е около 38000 долара преди такси по официална статистика на данъчните. Според здравните им власти с наднормено тегло са над 70% от населението. Пак според официалната статистика 10% от хората изкарват 100 000 преди данъци, под 1% са с над 400 000. Сега комбинирай- доход 1 от 10, мъж- 1 от 2, възраст(повечето с доход са над 40), да не е дебел, свободен, над 1.8м 1 от 10. Сложи да ти хареса, характер... Става 0.001%.
15
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 13 --- Да не си объркал броя на нулите? Или си искал да кажеш, че става въпрос за месечен, а не за годишен доход? Защото 100 000 годишно е всъщност много нисък доход за САЩ, малко над 8 000 месечно.
14
2
 
2
 
! Отговори
Трифон преди 1 седмица
Търся си дъска за разможаване. Ако напишеш статия как да убедя моята напиши я и ще съм ти вери много тенкю.
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До До 7 Статистиката е точно обратнтата. Говоря за сериозната. Всяка жена се счита за красива като цяло. Успелите мъже с "генетичен материал"- в САЩ доходи над $100000, под 50, неженени, не с наднормено тегло са под 1%. $100000 годишно им е към 2 пъти средната заплата, т.е. като 3-4000лв у нас месечно. Според туитър и подобните 9 жени гонят 1 мъж с условието, че не "виждат" останалите 9 мъже изобщо. Но и затова е пълно със самотни майки, стари моми минати от целия град и подобни.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Обаче нито в материала се уточнява, нито пишещите говорят за едно и също нещо - първо трябва да се изясни с каква цел мъжът е тръгнал да избира момиче или жена и чак тогава може да се говори какви точно качества ще му направят най-голямо впечатление. Пък и зависи кой е мъжът.Който не знае, да потърси сведения в мрежата за султан Ибрахим Първи. Не е поглеждал момиче, ако то тежи по-малко от 120 кг.Това е създавало проблеми, защото искал всеки петък ново момиче, а толкова едри не се намират лесно.
11
0
 
2
 
! Отговори
Иван преди 1 седмица
Аз съм от третия пол и тези определения не се отнасят до моите виждания.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Важното на кого е дадено да ги оценява!
9
7
 
8
 
! Отговори
До 7 преди 2 седмици
Красивите жени са само 0.1% от световното население. Сега си представи как най-богатият 1% се борят за тези 0.1% красавици и къде си ти като лош генетичен материал. Под 1.90 си, нямаш атлетично и мускулесто тяло, плешо си, дебел късокрак трътльо печелещ под 1 милион долара на година.
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Просто Киро харесва Лена Мустака :)))
7
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Когато мъж сваля стара мома феминистка с цел типичното да прави секс с която и да е, щото малко като с пикаенето нагонът води, той ще и говори колко уважава зрелостта, успеха и т.н. Жените не разбират едно- мъжете могат да правят секс и с жени, които даже не харесват, или поне с 0 чуства или отвращение, че примерно жената се държи детински и т.н.(ще я крият и ще си действат). Жените без чуства трудно правят секс. Желанието за обвързване с жена е съвсем отделно нещо и се търси да е ЖЕНСТВЕНА.
6
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Напълно объркано и явно писано от жена. Мъжете търсят 3 неща в жените. 1. Младост и красота, възможност да ни дари деца 2. Да ни осигурява мир вкъщи и да не ни увеличава стреса 3. Да не е хойкала много най-вече заради идеята, че утре пак ще й скимне да го прави. Увереност, зрялост и т.н. са АНТИкачества. На 40 ли ще ти роди по-лесно дете? С опита ли няма да е на тръни с теб заради предните си връзки? Ще се съобразява ли или ще мрънка и вдига скандали? Пари? Че нали са "нейни" и все те дои?

Спонсорирани публикации