Ген. Радев: Цачева е проекция на Борисов, в пола и с очила

Генералът се готви за последна битка
Обновена: 10 окт 2016 12:15 | 2 окт 2016 16:00, Анисия Иванова
229
Ген. Радев: Цачева е проекция на Борисов, в пола и с очила
Снимка: Булфото, архив

Ген. Румен Радев също коментира номинацията на ГЕРБ за президентската институция.

"Г-жа Цачева е проекция на г-н Борисов. Това е Борисов в пола и с очила. Но силата на ГЕРБ не е в личностите, а в това, че партията е машина за избори", написа кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, в профила си във Facebook.

Генералът смята: "Чака ни тежка битка. Може би последната, ако искаме да съхраним демократичното си право на избор".

Още по темата

"Станахме свидетели на пореден унизителeн скеч на автократ, който се държи като водещ на риалити шоу и пази съспенса докрай. Реч в стил "държавата – това съм аз“. Той (Борисов) не се сдържа да спомене и мен, което ясно показва кого ГЕРБ възприема като единствена опозиция, за което му благодаря", пише още Радев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
26
 
17
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Цецка може да е проекция на Боко ,но той е мъж .А този никому неизвестен пишман мъж е проекция на две гъски = курнелка и илиана .
98
20
 
9
 
! Отговори
Радев преди 7 години
Честито,госпожо президент!
97
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гербаджийте да си погледнат кандидатката и после да коментират останалите!А в какво не е прав!? Че ГЕРБ са едно недоразумение!? Че кандидатурата им е един черен скеч!? Единственото, което правят ПП ГЕРБ е конкуренция на цирк Балкански!
96
13
 
6
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Доколкото разбираме от откровенията на Олег Калугин,една от най-строго спазваните директиви на КГБ е била: всички руско-съветски агенти да остават безпартийни,за да не пада подозрение върху тях. Затова не хвалете този пенсионер,че е бил безпартиен: това е по-скоро негов минус отколкото достойнство!
95
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 45 годишенЗначи пак са те купили! За колко заобича Цецка? За тоя дзвер трябва да е доста!
94
17
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честито на Президента Румен Радев!
93
1
 
14
 
! Отговори
жо преди 7 години
личните нападки са признак на слабост от ограничени хора ;)
92
18
 
12
 
! Отговори
88 преди 7 години
Точно този ли ще ми говори чия проекция била Цачева. Този който името си не може да каже без разрешение от Корнелия и този който поднася венци на 9.9 на окупаторите. А уж бил БЪЛГАРСКИ генерал.
91
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно, всички днес дават оценки на Цачева, а не виждат че те самите за *** за каца не стават. Могат само да слугуват на своите господари комунисти и ДС активисти! Точно защото прилича на Борисов, затова ще бъде избрана!
90
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До USA THE BESTНе знам кой е The Best, но с руския си добре! Иначе, sh"t happens every day! Та и днес, дори в повече беше!
89
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре,че сложиха Цецка за кандидат,та Радев да си спаси достойнството и вместо 20% да вземе цели 40% на балотажа!
88
14
 
15
 
! Отговори
45 годишен преди 7 години
Навремето, при първите демократични избори бях някъде 20 годишен. Тогава помня, баща ми ми даде 20 лева, да гласувам за СДС. Това бяха първите ми и последни избори, за които съм гласувал. Сега обаче, 25 години по-късно ще отида да гласувам срещу този бухал, срещу тази социалистическа отрепkа, и ако ще някой да ми даде сега 100 000 лева, пак няма да си дам гласа за този античовек и антиджентълмен
87
3
 
2
 
! Отговори
луцифер преди 7 години
тик так тики таки
86
7
 
15
 
! Отговори
Джони Кеш преди 7 години
МAЧКAЙ,GENERAL!!!!
85
15
 
11
 
! Отговори
USA THE BEST преди 7 години
Цачева е проекция на Борисов, в пола и с очила, а ти си проекция на Серж гея, ***, свинаря Гергов и вся останала сволoч, дето сте се събрали на Позитано
84
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
PRISEMI SE VREME TI E!
83
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дамата е равнопоставен кандидат с Радев за президент. Така че "силата" на пола в случая не се зачита.Може да си говори за нея ,каквото си пожелае, както ГЕРБ , оплюват него
82
10
 
9
 
! Отговори
Маърдич Халваджиян преди 7 години
Този може и да е бил летец, ама отдавна не може да вдига самолета
81
0
 
14
 
! Отговори
някой преди 7 години
Не ме интересува как ще се казва президентът /за мен е една излишна институция/.Искам да чуя виждания за наболелите ни проблеми - незаконните имигранти, опазване на границите ни, сигурността на гражданите, огромната тциганска престъпност и лентяйство, много са проблемите.Искам да чуя мнението на кандидатите, за да си направя преценка кой от тях отговаря на моите очаквания и да гласувам за него.Ако ще си разменят махленски приказки, значи, че нито един не става.Това в момента е цирк, но тъжен
80
11
 
11
 
! Отговори
смях в залата преди 7 години
Здравейте другари и другарки пенсионери. От много години съм в този форум и не спирам да се дивя на упоритостта ви и вярата в бъдещето. Това като ви чете тук човек сте голяма сила - БСП и БАтака винаги печелят, Колхозия е най-великата страна на света, а то какво? САЩ, НАТО и Европа си управляват света, *** като някакво *** хленчи: "Аз не беших, не виноват", само и само да му паднат санкциите, ГЕРБ винаги печели и вие бавно, но необратимо измирате :) Сега пак натам отиваме, нали?