Рапорт даден и приет: Дебат между Цачева и Радев ще има

Генералът прие поканата за диспут преди балотажа
82
Рапорт даден и приет: Дебат между Цачева и Радев ще има
Колаж: Dnes.bg

Кандидатите за президент Цецка Цачева и генерал Румен Радев ще се изправят един срещу друг тази седмица, три дни преди балотажа.

По-рано Цачева отправи покана за тв двубой.

Още по темата
"Денят и времето на дебата оставяме да избере той. Очакваме Радев да обяви официално отговора си до края на днешния ден", заявиха от щаба на кандидатката на ГЕРБ.

Нейният опонент прие хвърлената ръкавица за диспут в една от националните телевизии. Желанието на Радев е двамата да застанат лице в лице в четвъртък, 10 ноември, в ефира на БНТ.

Последните данни от ЦИК сочат, че кандидатът на БСП има предимство от 3% пред Цецка Цачева на първия тур на изборите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
3
 
! Отговори
Це.Ца преди 7 години
Като председател на Нар.събрание, Цачева не успя да накара 240 самозабравили се ***, да ходят на работата, за която народа им плаща.Та се чудя, как ще управлява цяла държава!?
72
1
 
4
 
! Отговори
тъпчо преди 7 години
До АнонименЯ питай и на леля Цецка на турски как да и викаме, че хората на Ердоган за нея гласуваха.генерал Румен Радев нещо май само в Турция губи...
71
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е жалко да се плаши с оставка ако се загубят президентските избори. На г-н Борисов мандата му е 4 години и за този период народа му е гласувал доверието+++++++Да, но другаря Борисов не може да вирее в условия на демокрация. Той може да "управлява" само когато контролира всички и всичко.
70
1
 
9
 
! Отговори
Петров преди 7 години
Това се казва медийна манипулация. Видно е, че ГЕРБ са сложили ръка на информационните медии. Истината е, че ПЪРВИ ген. Румен Радев покани Цецка Цачева на дебат, но не получи отговор. Както и да е ген. Радев трябва да я срази. Край с джентълменското поведение. Ние не сме превзети англичани, затова на Балканите като на Балкани. Всеки който не ни е приятел е наш враг. Мъжко, женско - мачкай всичко!
69
0
 
2
 
! Отговори
Милен преди 7 години
До АнонименТова ми хареса!
68
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова омраза е разпиляна в десницата.
67
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дебата трябваше да е Калфин срещу всички останали-да видите що е то интелигентен човек..сега е вече късно за дебати.
66
2
 
19
 
! Отговори
Пилот преди 7 години
Да живее генерал Румен Радев!
65
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои дето владее турски да каже на другаря радев БАШБАКАНИН ли трябва да му викаме вече то е ясно че Доан ще го назначава от сараите.
64
3
 
24
 
! Отговори
ivailo1403 преди 7 години
Хахаххх, пълен смях... Цецка съвсем неадекватно почна да действа... Може ли да предизвиква на дебат човек, който явно я превъзхожда интелектуално... А и морално... Ама нека , ще е шоу.
63
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представям си как Цецка Цачева марширува пред войниците и приема военния парад.Смех,Смех.Дали знае на коя страна да се завърти кръгом.
62
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецка ще направи голяма грешка.На първия дебат генерала я отвя,а сега направо ще я попилее.Като я слушаме как говори едни и същи зазубрени клишета,ще се изложи още повече.Ако се мисли за Хилъри Клинтън,да я светна,че е много далече от нея.Но нека се пробва.
61
2
 
19
 
! Отговори
Stan преди 7 години
Евала на генерала, досега ГЕРБ се мислиха за водещи и постоянно избягваха дебат и неудобни въпроси а сега много смело искат да догонват. Доколкото следя изявите и на двете личности Цецка е решила да си направи ХАРАКИРИ. Ще гледдм с интерес :)
60
2
 
17
 
! Отговори
АУГУСТО ПИНОЧЕТ преди 7 години
С ТЕБ СЪМ МОН ЖЕНЕРАЛГЕНЕРАЛ РАДЕВ-ПРЕЗИДЕНТГЕНЕРАЛ РАДЕВ=ПОБЕДА
59
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименБъди спокоен . Генерал Радев не е бил комунист.Нито минута . За разлика от червените мухоморки и каскети от БКП-ГЕРБ.
58
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе прости българи,не разбрахте ли,че благосъстоянието на държавата,и вашето лично е функция на геополитическата ни ориентация.Парите на света се движат от САЩ и скоростно изчезват от държави,които се държат приятелски с враговете им.Русия официално е обявена за една от първостепенните заплахи за Америка.БСП и Радев мечтаят за "нормализиране" отношенията с Русия,а ние българите пак ще ядем бахура заради тях.Крайно време е някой да го обясни на дибилите,които не го знаят и пак настъпват мотиката.
57
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е жалко да се плаши с оставка ако се загубят президентските избори. На г-н Борисов мандата му е 4 години и за този период народа му е гласувал доверието на парламентарните избори преди 2 години. Ако подаде оставка ще е много безотговорно защото така политика не се прави и така не се управлява една държава. На всякъде подобен ход ще му е и последен. Ако това се случи в др. държава на следващите избори тази пария категорично няма да попадне дори в парламента.
56
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да видим сега кой е по-силен...народа или мутрите ? Може би мутрите !
55
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е пак ли ще гледаме "дебат" в който двете страни си правят четки един на друг?
54
2
 
24
 
! Отговори
бх преди 7 години
На ГРОБарите не им ли стигнаха шамарите ?