Слави за резултата: Чудовищна манипулация!

От ЦИК не смятали бюлетините за референдума, които били в урните без плик
8 ное 2016 15:14,
423
Слави за резултата: Чудовищна манипулация!
Снимка: архив, Bulphoto

Централната избирателна комисия е извършила чудовищна манипулация с гласуването за референдума, твърди в открито писмо до медиите Слави Трифонов, който инициира допитването.

Според шоумена общият брой на гласувалите на референдума е 3 501 220. Това е повече от изискуемите 3 500 585 гласа, които правят решенията от референдума за задължителни.

Още по темата

"Тоест референдумът е успешен и решенията му са задължителни. ЦИК иска да извади 13 792 гласа, за да обяви референдума за незадължителен. Това е нарушение на закона", категоричен е шоуменът.

Според него от ЦИК искат да извадят тези бюлетини, защото са били пуснати в урните без плик.

"Но законът не изисква само действителни бюлетини при отчитане на избирателната активност", обелязва той и пресмята, че така всички бюлетини са 3 501 220.

Слави Трифонов допълва, че много българи не са успели да гласуват, защото ЦИК прекрати изборния ден преди да гласуват всички хора в чужбина.

"ЦИК реално е в услуга на политическата класа и очевидно е получил заповед да саботира референдума", пише той и завършва:

"Уважаеми зрители, спите ли? Колко още доказателства трябва да получим, че сме изправени едни срещу други?! От едната страна народът, от другата - политическата класа и техните слуги!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


423
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
330
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Законът е спазен - чл.19 ал.1,т.1. Тук въпросът е кой е осъществявал ефективен контрол на Комисията по време на гласуването за референдум? При положение, че точно чл.19 ал.1 т.1 създава условия за манипулации... и те са налице на база предварителни договорености...
329
1
 
18
 
! Отговори
Кривият Космос преди 7 години
До БългарияНародът гласуващи и пасуващи ще реши от немай къде криво-ляво Йотова или Манушев в резерва, но при всички случаи ако Цецка загуби или спечели в понеделник половината ще мрънкат "Цецу е виновен"
328
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***!
327
2
 
30
 
! Отговори
гражданин преди 7 години
Искам, господа управляващи, да ви пожелая за всяка лъжа по един карцином, за всеки провален живот, по един такъв на децата ви.
326
0
 
23
 
! Отговори
Видин преди 7 години
До ПетолъчкаЕдин пример:Една позната учителка отишла в Швеция за няколко дни (не си спомням за какво) и месни я попитали какво работи и какво възнаграждение получава,при което тя отговорила каква и е заплатата,а яведите и казали учудени "да не работите доброволно" при което тя казала от неудобство че работи доброволно като учителка а не за заплащането
325
0
 
27
 
! Отговори
Видин преди 7 години
До ПетолъчкаЧестно и аз не си го представям,напълно е възможно да стане това което казваш и положението да стане дори по-зле.Но ми писна вече,писна им и на хората и затова 3 милиона гласуваха за този рефендум,защото трябва да има някъква промяна,защото не може като отидем в чужбина и кажем за колко пари работим в БГ да ни гледат все едно сме недъгави.
324
9
 
18
 
! Отговори
? преди 7 години
Добре чалгопитеци обяснете ми от къде ще се финансира една полит.партия ако я нама субсидията! Как ще си плаща наема на клубовете,заплати на щатни служители и ще прави кампании при положение че мин.нац ефир е 10ки хил.лв-ве!? От къде!? Те ще намерят от къде! Но не е ли този който плаща дето ще поръчва музиката после!?
323
6
 
23
 
! Отговори
Петолъчка преди 7 години
Налратко за референдума:1ви и 3ти въпрос директно обслужва интересите на олигархията в Бг! 2ри превръща хората в овце и ги подларва към урните превръщайки правото им в задължение!
322
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В ЦАРСТВОТО НА СЛЕПЦИТЕ, И ЕДНООКИЯТ Е ЦАР!!!
321
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблема ти Трифонов е че си КОМПРОМЕНТИРАН ТИП.и не от сега а от много години Другият ти проблем е че си долен . Приятеля ти сашо дончев ли ти финансира игрите я излез един път като мъж и си признаи .
320
3
 
19
 
! Отговори
Петолъчка преди 7 години
До Видин,Виждаш ми се умно момче мислещо! Радвам се че си схванали и разбрал аналогията с футбола! Да прав си че и момента има една силна партия с мутра и много пари, но това е патология! При спирането на кранчето в политиката влизат директно фирмите и лобизма! Малкият човек няма да има никакъв шанс! Ще кажеш сега има ли!? Да има винаги можеш да се срещнеш с депутат и да получиш някакво съдействие! Как си представяш БСП или Атака да се издържат с членски внос!?
319
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще опитат да замажат.Да неглижират гафа.а пликове без пликове,забравили били ....от новините по твНо ако манипулират вотове те какво бсбината си гласуваме? Години наред?
318
3
 
31
 
! Отговори
Констанин преди 7 години
Гледам се пишат разни глупости за Слави, че вземал наркотици и тн.Човека има МС от повече от 20 години. Не може да пие алкохол, не може да взема наркотици, на постоянна диета е. Човека няма какво да губи, лично аз мусе чудя защо в неговото състояние се занимава с пропаднали *** като тия дето го хулят.... Явно наистина харесва България, ама дали народа го заслужава е друг въпрос.
317
1
 
31
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Слави народа е с теб но ти неможеш да използваш пълноценно тази сила!!!Спокойно можеш чрез мащабни протести да изриташ който си искаш и прокараш това което искаш.Но сякаш не осъзнаваш тази своя сила!!!Действай .Нега ЦИК и ГРОБ си получат заслуженото.
316
7
 
21
 
! Отговори
до Волен президент преди 7 години
Волен си взе каквото искаше от общия пай в политиката,влезе в парламента и сега се покри. Той преди викаше и скачаше срещу властта , правеше циркове и постановки, проповядваше патриотизъм по Скат. Тогава Трифонов и Кулеков разиграваха пародийни скечове в шоуто си и му се присмиваха. Но не го подкрепиха. Сега Слави копира точно заучените популистки думи на Волен, защото и той иска да си вземе СВОЯ дял от политическата баница. Като влезе в Парламента и седне при общата лапаница, и той ще се кротне Само наивният народ ще остане с пръст в уста.
315
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да изчакаме да свършат платените тролейбуси.Не се палете има измама.ясно е .
314
1
 
21
 
! Отговори
profetey преди 7 години
За тези които пишат по-долу. Дали си за Слави Трифонов и дали си гласувал на референдума са 2 различни неща. Аз за мене си ще кажа че когато беше подписката за референдума се подписах, въпреки че не бях съгласен с някои от въпросите. На рефередума гласувах за мажоритарна система, гласувах против задължителния вот и с "не" за третия въпрос, защото според мен не беше зададен коректно.
313
1
 
18
 
! Отговори
Явор преди 7 години
3,5 милиона активни граждани имаме мнение по въпросите.Ти си разказвай вицове и после чакай сериозни коментари по темата
312
0
 
21
 
! Отговори
Видин преди 7 години
Стига бе човек ти серозно ли вярваш в отчетите на партиите и в това че сега зад една силна партия не седи мутра с пари.Такава субсидия не е нормална за бедна страна като нашатаСравнението с футбола ми харесва,само че при футбола проблемите май са по-сериозни и от тези в политиката :)
311
3
 
18
 
! Отговори
Петолъчка преди 7 години
До Видин,А как да се издържат и да развиват политическа дейност в Бг!? Това е еврпеийският модел субсидиране! Партиите подават подрпбен птчет в сметната палата за разходите си!Другото е по-лошо! Знам че въпроса за спиране не лранчетп на някой си се харесва на *** въпреки че той няма да забпгатее от това! Политиката в Бг много ще запришича на футбола ни по този начин! Има гпляма мутра с пари има силна партия!