Станишев обеща пак да се пуши в заведенията

Пълната забрана на пушенето довела до нови безработни
Обновена: 21 апр 2013 16:53 | 21 апр 2013 16:43,
859
Станишев обеща пак да се пуши в заведенията
Сергей Станишев. Снимка: БТА

БСП ще внесе в новия парламент предложение, което да разреши в ресторантите да има разделени помещения - за пушачи и непушачи. Това обяви в Стара Загора лидерът на БСП Сергей Станишев, който е и водач на тукашната листа на кандидат-депутатите от "Коалиция за България", цитиран от БТА.

Според Станишев промените в Закона за здравето, с които от 1 юни 2012 г. се въведе пълна забрана за пушене на закрити обществени места, е довело до нови безработни. Необходим е достатъчен период, за да си върнат инвестициите на собствениците на заведения, е мнението на Станишев.

Лидерът на БСП ще обяви предложението си и на среща с Асоциацията на ресторантьорите и хотелиерите от Стара Загора.

„ГЕРБ ще паднат от власт, ще бъдат в изолация, страната ще се прочисти от това зло”, каза лидерът на БСП. Той изтъкна, че пътува из цялата страна и за разлика от ГЕРБ не се страхува да се среща с различни хора. „Все повече хора са с ясното съзнание докъде ГЕРБ докараха икономиката, държавата и всеки един гражданин”, каза Станишев.

Той призова българите да гласуват, защото това е възможността им да направят промяна. „ГЕРБ се държи като варварска орда. На това трябва да се сложи край веднъж завинаги”, подчерта председателят на социалистите.
„Още 4 години управление на ГЕРБ означава фактическа диктатура, съсипване на държавата и икономиката. ГЕРБ ще заложат на репресии”, каза Станишев на среща със симпатизанти.

Той изрази увереност, че БСП като водеща сила ще бъде гръбнакът на следващото управление с премиер Пламен Орешарски. Станишев изтъкна, че не става въпрос за правителство тип Беров, или тройна коалиция. „Трябва ни силно правителство, което да даде силна перспектива за България”, каза лидерът на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


859
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
601
5
 
21
 
! Отговори
Даниела преди 10 години
Аз съм пушач и съм привърженик на идеята да НЕ се връща тютюнопушенето в заведенията! Това показна безсилието на Станишев, за да привлече гласоподаватели с този довод. Не съм привърженик на управлението на ГЕРБ, но и БСП са същите мафиоти. Вместо да се бият в гърдите кой какво ще направи, да се обърнат назад и да видят кой какво ограби!
600
5
 
23
 
! Отговори
123 преди 10 години
Не съм, съгласен да се върне пушенето на обществени места.Много по-добре е като се прибера вкъщи след бар,да не миришат дрехите ми така,все едно съм бил в *** катун.
599
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всичко е много просто и елементарно.Целият театър е за едни 50 МИЛИАРДА лева които другарите и респективно руснаците няма да могат да приберат поради спряния строеж на Белене.Руснака обещаното си го търси до дупка. Лабаво няма при тях - или се издължаваш или куршум в челотоЗатова така им треперят гащите на *** и мечтаят с всички средства да спечелят изборите.
598
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма нужда ГЕРБ да агитират предизборно.Станишев се справя отлично в тяхна полза.
597
3
 
15
 
! Отговори
Животновъд преди 10 години
Змията когато умира най-отровно хапе, комунистът като губи изборите-най-много лъже!. На другарят Сергей му е много добре известно, че в ЕК /късдето ще се спаси след изборите/ е взела решевние да 2017 г. да се спре пушенето на всички обществени место, но лъже ли лъже.
596
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Уф...... вкрай на сметка тази забрана така и не се спазва ! Но е по-добре да не се пуши !
595
4
 
19
 
! Отговори
непушач преди 10 години
Ако иска да върне тютюнепушеното, тогава нема да гласуваме за тях.пак да тровят децата ни в дискотеките.
594
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво, Серго! Пак ще докараш ГЕРБ на власт!
593
1
 
10
 
! Отговори
11 преди 10 години
Искаме България да излезе от разпадащия се ЕС, както и от НАТО, затвор и изселване на всички комунистически крадци и техните протежета поне през последните 30 г. и разикално решаване на *** въпрос в България.В противен случай, страната и народа ни са обречени.
592
3
 
25
 
! Отговори
Ицо преди 10 години
Освен пушенето, другаря Станишев ще върне магистралните грабежи и отвличанията, че и в този сектор се забелязвала безработица.
591
4
 
25
 
! Отговори
герберясъл преди 10 години
Евтин пияр на един мишок . Серго и неговата тройка крадци докараха на бял кон батката на власт преди 4 год. Само Герб
590
2
 
28
 
! Отговори
янчо преди 10 години
Много е зле този човек, нека да си направи справка, в цяла европа не се пуше вътре.
589
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Паника, паникаааа, цял свят се бори с тютюнопушенето само лидера на ПЕС е за него. Ега ти демагогията. Хамстера е изперкал напълно. Явно усеща загубата и е бесен
588
0
 
27
 
! Отговори
Boko преди 10 години
Много го е страх този лицемер, щом с цигарите предизборна кампания прави.Мн. ниско пада ,евтин си другарю...
587
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
УЖЖЖААСССС! Никога БСП!!!!
586
3
 
26
 
! Отговори
Гошо от Казичане преди 10 години
Еми като е започнал с популизма, да обещае да освободи и кучетата от кучкарниците за да угоди на зелените.
585
6
 
30
 
! Отговори
Психиатър преди 10 години
В неистовата си жажда за власт Станишев отново вдигна високо летвата на предизборните обещания. Не знам някой друг от кандидатите да лъже толкова откровено и на едро. Надявам се, че няма чак толкова големи ***, които да клъвнат на такава стръв.
584
2
 
14
 
! Отговори
тодоров преди 10 години
Още по-дебели са плащанията на Моника Йосифова към Кей Ем Консултинг ЕООД една твърде интересна компания, чийто статус на пощенска кутия би трябвяла да бъде показан в целия му блясък. Същата е учредена в края на 2006 г. от ошфорната компания Хеджър Лимитид, регистрирана на Британските Вирджински острови с рег. 643726 и с бенефициерен собственик Росен Карадимов.
583
3
 
24
 
! Отговори
Моника преди 10 години
Станишев ще обещае и по два х.я за пенсионерите-един за празник и един за всекидневна употреба.
582
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***,това само един *** може да го каже и обещае

Спонсорирани публикации