Гласувайте, за да спрем сценария, зове Кунева

"Няма да успеят, ние ще им попречим"
Обновена: 11 май 2013 19:09 | 11 май 2013 18:55,
71
Гласувайте, за да спрем сценария, зове Кунева
Меглена Кунева. Снимка: БТА

"Движение България на гражданите" призовава хората да гласуват и до урните утре да отидат пет милиона души.

Само утре българските граждани са всички институции наведнъж, могат да раздадат правосъдие, могат да изпълнят закона, могат да  стабилизират държавата, заяви лидерът на партията Меглена Кунева на пресконференция по повод информациите за открити 350 хиляди отпечатани бюлетини извън количествата за изборите.

Кунева припомни, че още от началото на създаването си "Движение  България на гражданите" предупреждава за възможни манипулации на вота. Толкова сериозно е това, което виждаме, че действително  няма с какво да се сравни, всяка власт, която не може да излъчи легитимност през избори, е слаба, коментира тя.

Още по темата
 България е парламентарна република и това са най-важните избори за страната ни, отбеляза председателят на партията. Българските граждани не заслужават това унижение и тази кражба на достойнство, можем да стабилизираме държавата си, заяви тя и предложи да се погледне на ситуацията така - че фалшивите бюлетини са с 350 хиляди по-малко.

Ако всички излезем да гласуваме, да покажем, че ни е грижа за държавата ни, тези сценарии няма да успеят, ние ще им попречим, заяви Кунева.

“Ако всички отидат да гласуват утре, ще бъдат елиминирани номерата на всички тарикати”,  посочи говорителят на предизборния щаб Прошко Прошков и допълни: “Утре е денят на най-големият протест - гласуването е начинът да се задушат тези, които купуват гласове. Нека вместо 3.5 млн, излезем 5 млн. граждани да гласуваме”.

Меглена Кунева коментира още, че трябва да стане ясно дали са само 350 хил. “допълнителните” бюлетини. “Списъкът на практиките за крадене на избори е дълъг”, посочи тя и допълни, че като юрист разглежда ситуацията през Наказателния кодекс.

“Между политиците, които мислят за кражба на избори и обикновенните българи седят много текстове от Наказателния кодекс, между тях вече има километрично разстояние”, каза още Меглена Кунева.

Според нея е добра идея да има промяна в закона, с която да се унищожават бракуваните бюлетини преди гласуването, а не след това. “Всяка крачка, която може да се направи сега, за да имаме честни избори, трябва да бъде направена.

Ако от политиката си отидат отвратените, ще останат отвратителните, цитира Кунева поета Радой Ралин и допълни, че днес никой няма право да се дръпне настрани и да наблюдава, защото не можем да наблюдаваме собственото си изчезване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За да бъдат осъдени всички крадци на прехода пускайте за ВМРО 18 или за "Легия Антимафия"22
34
2
 
29
 
! Отговори
фен на хан Крум преди 10 години
Нямаше право да затваря двата блока на АЕЦ - ние нефт и газ нямаме, имаме уран, ядрени специалисти и мощности, които можеха да работят. Тези два реактора не са неини, а на българския народ. Никои не я упълномощавал да го прави. Направи го за себе си, а не за България. С какво право пак драпа напред? Ама, че напаст. Ядрената енергия е десетки пъти по-евтина от зелената. Искали европеиски заплати, а не реактори. Ами те заплатите европейски заради такива като нея никога няма да станат!!!!! КЪШ!!!!!
33
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
този хамстер затвори два енергийни блока без да е било изискване за влизането ни в ЕС и източи 250 милиона за затварянето им през своя фирма. Истинска гнида
32
2
 
13
 
! Отговори
wc преди 10 години
ti si chast ot scenarija
31
6
 
3
 
! Отговори
Формулата преди 10 години
За да оправи България Атака тя трябва да е независима от другите партии, а за това е нужно да има мнозинство. Иначе ще има боричкане и постоянно спъване да си изпълни зададената програма.А програмата и е и без това предостатъчно трудоемка-да оправи България. Ето и я формулата на работа 3х2=6 където 3 е програмата и за действие, а 2 е свободата на изявата а 6 е процентът на напредък на месец за България. Но ако се налага да се коалира с някого формулата става 3х1=3.Тоест няма резултат за България
30
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
всеки който се чувства българин ще гласува по скороза Местан отколкото за най голямата национална предателка!
29
6
 
18
 
! Отговори
911 преди 10 години
С тез сурати няма кого да заблуди г-жата Кунева. Знайме за Барозо и какви ги натръшка там. Въпросът е какво ще е по-различно ако гласуваме, щом като ще се подменят чувалите? А?
28
15
 
25
 
! Отговори
ЬЯЬЯЯЬ преди 10 години
ЩЕ ГЛАСУВАМЕ, НО НЕ ЗА ПРЪМОВА ИЛИ ЗА СЕРГЕЙ, ОЩЕ ПО МАЛКО ЗА ФАШИСТА БОЛЕН :)))
27
4
 
28
 
! Отговори
vadeer преди 10 години
Госпожа Комунистическа принцеса рече и отсече. Вън от България гадна ***! Колко ти плащат? На всякъде има твои билбордове перачница за пари. А се пънеш, че си радетел на демокрацията.
26
7
 
12
 
! Отговори
Мишел де Резистанс преди 10 години
Гласуваш за Кунева - получаваш Цветелина Бориславовв!Справка: Трилатерална комисия
25
6
 
20
 
! Отговори
Юлиян преди 10 години
Местан,Станишев,Кунева,Костов..бих казал смешно и арогантно отстрана на една завинаги отиваща в забвение партия,последни конвулсии,чакащи невежеството и ограничеността на един народ ,да преобрати нещо,което отдавна природата вече го е изхвърлила....накрая само бих допълнил още едно малко допълнение към водещият на този театър -г-н Бареков във природата има възмездие и ако има нещо ,което винаги се връща то е точно кармата.....тя не забравя.....последно да кажа. Да живее България
24
11
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЛАСА СИ ЗА КУНЕВА НЯМА ДА ДАМ!
23
7
 
26
 
! Отговори
jan преди 10 години
Да, ще гласувам, но не за тебе или за други вечни политици, мислещи че са единствените и неповторими и родени да управляват овцете. Вън от политиката!!!
22
12
 
23
 
! Отговори
куневица-пръмова преди 10 години
Тази е по-зле от Тиквата, Станишев и Местан взети заедно
21
27
 
15
 
! Отговори
Георгиев преди 10 години
Утре нека всички да излезем и накажем тея *** герберасти , аз лично симпатизирам на Движение България на гражданите нашата дясна алтернатива с европеиско излъчване
20
3
 
5
 
! Отговори
Stolz преди 10 години
До За!Какво друсаш?
19
2
 
13
 
! Отговори
Granatomet преди 10 години
Явно на теб ти трябва Трилатерална комисияПовръща ми се от либерасти!
18
6
 
16
 
! Отговори
Мен преди 10 години
Абе днес не беше ли забранена агитацията ? Кунева и партията и да излязат от политиката и изборите сега ! Това е грубо нарушаване на изборното законодателство и законите на РБ. Главния прокурор да се самосезира веднага !Ей, като *** звуча, нали ? :)
17
17
 
9
 
! Отговори
За! преди 10 години
Аз за нея ще гласувам. Не ми трябва АЕЦ, трябват ми европейска държава и европейски заплати!!!
16
29
 
19
 
! Отговори
azzz преди 10 години
Кунева е КЛАСА над другите. Евала. Събрала е и страхотен екип. Успех.

Спонсорирани публикации