Бакалов: Кандидати май ще опитат да си купят преференция

Правото за сеч на дърва се дава след обещанието за "правилен" вот
Обновена: 13 сеп 2014 13:14 | 13 сеп 2014 11:00, Камелия Цветанова
25
Бакалов: Кандидати май ще опитат да си купят преференция
Йордан Бакалов. Снимка: Булфото, архив

Кандидат-депутати може да се опитат да си купуват преференциален вот на изборите на 5 октомври, смята служебният вътрешен  министър Йордан Бакалов.

Още по темата
Пред Дарик радио той допълни, че не споделя това свое опасение „случайно", но като вътрешен министър няма право да коментира повече.

Чрез преференции дори кандидати на неизбираеми места могат да получат депутатско място, посочи той.

По думите на Бакалов МВР работи по разкриването на няколко схеми за купуване на гласове от политически сили. Най-новата схема, по която работи МВР, е купуване на гласове чрез организиране на кастинги.

След като се явят на кастинг, на хората им се обяснява, че трябва да гласуват за определена партия или коалиция и им се плаща.

В планинските райони правото за сеч на дърва се получава след обещанието за „правилен" вот - това е друга схема, по която работят в полицията.

„В махалите хората се знаят и там също се купуват гласове", обясни вътрешният министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Италианците казват -"българска работа", когато нещо е свършено калпаво.Италианците, не аз!
13
0
 
2
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
Не знам кой как си купува правото за сеч на гора в планинските райони. Нямам и понятие кой сече гората между селата Старо Оряхово, Рудник и Шкорпиловци, НО ГОРА НЕ ОСТАНА ! Камионите не престават да минават през селата Шкорпиловци, Ново Оряхово и покрай Старо Оряхово се отправят към Варна. КЪДЕ СТЕ Е К О Л О З И ????? Този вандализъм продължава почти 15 години! Кой си пълни гушата, а, прокуратуро ????
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо не кажете в прав текст за кои партии става въпрос? Изсекоха безнаказано горите!!!!!!!
11
6
 
8
 
! Отговори
Радо преди 9 години
Аз най-много се съмнявам в самия Бакалов, който като типичен представител на марионетното служебно правителство на ГЕРБ, ще цели единствено да подсигури безпроблемното избиране на Борисов ( без значение на средствата за това му постигане )
10
3
 
12
 
! Отговори
ЕСПОР преди 9 години
Защо само констатираш възможни нередности бе, некадърник! Или просто подсещаш как да се правят изборни шашми? МВР трябва да заяви, че може да касира изборни резултати. Ти вътрешен министър ли си, или наблюдател?
9
8
 
9
 
! Отговори
УУУУУУУУУУУУУ преди 9 години
Само лекичко му погледнете крадливата физиономия на този пореден ХАЙДУККККККККККККК
8
8
 
6
 
! Отговори
KUK преди 9 години
TOZI IZLEZE OT ZABVENIETOI ZAPOCNA DA RAZDAVA MNENIA.
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нищо няма да разкрие МВР при купуването на гласове както е било почти и до сега. Много писане на планове и нищо свършено всичко само за отчет.
6
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Плевнелиев, СДС и ГЕРБ нали искаха преференциален вот сега пък ги боли че други ще купуват. После в парламента ГЕРБ също ще купят коалиция с ДПС или Перфораторите както стана за президентските избори с Атака през 2011 г. и ГЕРБ купиха Сидеров.
5
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя Бакалов не беше ли от мошениците на Костов, който в името на грабенето се съюзи и с комунистическия ренегат Близнашки.Жална й майка на България ...
4
9
 
6
 
! Отговори
ДЕВЕТИ НОМЕР преди 9 години
Като го гледам този на снимката мигом ми идва да се САМОЗАПАЛЯ . НО ПЪРВО ЩЕ ГЛАСУВАМ С НОМЕР ДЕВЕТ В БЮЛЕТИНАТА ДАНО ВСИЧКИ МЕ ПОСЛЕДВАТ И НЯМА ДА СЕ САМОЗАПАЛЯ....
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мажоритарният собственик на КТБ Цветан Василев е изявил желание да участва в спасението на КТБ. Финансовият консултант EPIC, който изпрати писмо до БНБ с намерения за КТБ, представлява консорциум, в който влизат Фондът на Генералния държавен резерв на Султаната на Оман, мажоритарният собственик на "Бромак" Цветан Василев и руската банка VTB.В писмо до служебния премиер Георги Близнашки, финансовия министър Румен Порожанов и управителя на БНБ Иван Искров EPIC предлага да се проведе среща за бан
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Vsicko e na prodan v tazi kocina.
1
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Министърът подготвя покупката на лизинг на 1000 нови автомобила за МВР, Коли ще има ама доказателства за купуване на гласове няма да има. Журналистите ще свършат повече работа от МВР.

Спонсорирани публикации