Доган в "кефлийско настроение", искат го за депутат, но не смятал да се връща

На изборите покажете на света какво представлява ДПС, призова почетният председател
11 фев 2021 19:45, Анисия Иванова
123
Доган в "кефлийско настроение", искат го за депутат, но не смятал да се връща
Снимка: БГНЕС

Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган не възнамерява да се връща към политиката. В открито обръщение към структурите на Движението той отказа да бъде номиниран за депутат за предстоящите избори.

Доган заявява, че номинацията го е изненадала, защото от години не е в политиката. Тя обаче му е донесла "кефлийско настроение за добре свършена работа". Почетният лидер заявява, че от 30 години насам ДПС се превърнала в политически компас за останалите партии и движения. Доган смята, че номинацията му ще зареди и опонентите на ДПС, защото образът му е бил целенасочено сатанизиран. От гледна точка на съдбата, няма нужда Доган да се връща в политиката, заключава почетният лидер.

Ето цялото обръщение, разпространено от пресцентъра на ДПС, по повод номинацията от структурите на партията в Кърджали за предстоящите парламентарни избори.

"Приятели и съмишленици!
Преди всичко искам да изразя благодарността си към всички, които желаят поне виртуално да се върна в политиката. Честно казано, номинацията на „А. Доган“ ме изненада, защото всички знаете, че вече девета година не се занимавам с политическа дейност. Но признавам, получих и кефлийско настроение за добре свършена работа, за което също ви благодаря", се посочва в обръщението.

"ДПС се превърна в значима политическа формация. И вече три десетилетия почти всички новопръкнали се партии и коалиции задължително се позиционират и търсят политическа идентичност спрямо ценностната система на Движението.

Не е лошо да бъдеш управляващ параметър в геометрията на политическото пространство, но този политически статус си има и цена и тя трябва да се заплати.

Разбирам, че включването на „А. Доган“ в номинациите дава импулс за мобилизация, но същевременно с това допълнително „зарежда“ емоционалната мотивация на опонентите и противниците на ДПС, защото „образа на А. Доган“ целенасочено беше сатанизиран през целия период на прехода. И в този контекст върши работа и на свои, и на чужди.

От гледна точка на Съдбата, няма нужда „А. Доган“ да се връща в политиката. Най-значимото ми творение в живота е „Движението за права и свободи“, което Ви принадлежи във времето.

Ако искате да ме зарадвате, покажете на света какво представлява ДПС на предстоящите парламентарни избори.

С обич и доверие,

Винаги Ваш: А.Д. !", пише още почетният председател на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
3
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Тоя и 100 млр. да има пак си е дребен женствен мъж.
27
3
 
3
 
! Отговори
Идеалист преди 3 години
Доре е и Бати Бойко да последва примера му. Ще получа много кефлийско настроение!
26
5
 
3
 
! Отговори
Хасан Вакссинатора преди 3 години
Страхотен мъж е Бай Ахмед, от него съм се учил. Колко политици сме обслужили и спасили с него....
25
3
 
3
 
! Отговори
И с право! преди 3 години
Само магарета ще си изберат такъв премиер!
24
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като туркиня и аз да се изкажа. Наистина само ромите и то платено и хората от селата които още са в 20 век и вярват на всичко което им се каже гласуват само за тази партия. Основните им гласове са от олигарси които са в партията и имат хиляди служители които гласуват под строй.
23
8
 
3
 
! Отговори
Бай Метин Чолак преди 3 години
Ашколсун Доган ефенди машалла такъв бабаит и пехливанин кат тебе не се е раждал скорро у Българско браво на тебе да на радваш още 100 години!
22
3
 
9
 
! Отговори
Tt преди 3 години
Най мразеният в тази държава,,подиграва ни се с ехидна усмивка и ни смята за магарета
21
5
 
14
 
! Отговори
Turk kani преди 3 години
Аз съм добруджански турчин. Моя род назад, доколкото тракнах всички деди са родени по тези земи. Доган е татарин. Баща ми - Демир е с татарско име, малко турци го имат. Това е потурчено на Тимур. Турците им казваме татарски турци. Когато Османската губи Крим 1856 идват насам, където още е било османско. Най-много се заселват в добричко и варненско, малко в русенско. Добри математици са, умни са, и се поддържат много помежду си.
20
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДОСТ би му развалило рахатя...
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимно 21Имаш нет провери ***,ром е-не че има разлика
18
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 20 А къв бе бацинко Българин или македонец ?!
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само да ви подсетя че този циркаджия НЕ Е турчин
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Благоевград Недей да петниш името...скопски ***...
15
3
 
9
 
! Отговори
Сезгин Алиоглу преди 3 години
Когат говори д-р Доган и Бойко мълчи!!
14
0
 
12
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
Номера от селски вечеринки.Без да го питат ще го номинират.Те без негово разрешение до тоалетната не смеят да отидат...Цялата работа е да го изтупат от прахът...Ние не сме от електората на ДПС...да вземаме всичко за чиста монета...
13
3
 
19
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
ДПС е един противоконституционен тумор. Този тумор в политиката трябва да се премахне, защото ще станен злокачествен.
12
2
 
36
 
! Отговори
Скачени съдове преди 3 години
Етнически турчин съм, но никога не съм гласувал за ДПС. Това е руска, КГБ структура, превърната в бизнес таква последните десетилетия. За нея гласуват малко турци, предимно платени други малцинствени гласове. Въпросът ми е друг. За ВМРО гласуваха миналият път, защото обещаха да изринат гетата. Е, изринаха ли ги? Не. Колкото ДПС го е еня за мюсюлманите, толкова ВМРО за българите. А двете със сигурност са скачени съдове. Едните ви плашат с нас, а ДПС с патриотите. Резултатът: и двете си богатеят
11
2
 
5
 
! Отговори
Малтийският сокол преди 3 години
Не се ли пенсионира вече Сокола?
10
11
 
3
 
! Отговори
ТУРЧИН преди 3 години
ДОГАН-ПРИМИЕР
9
3
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Доган от сега да му...съградят мавзолей.Той е...победителят на Прехода.Тръгна с едно...скъсано пуловерче,а сега се следи всяка негова дума със...запетайките и се тълкува от националните...тълкувачи.Радвай се...народе,щастливи сте че...живеете и дишате във времето на човека,говорещ иносказателно,гледащ...благо и живеещ в незнайно коя...резиденция,на незнайно чия сметка.За...сметката е ясно;питайте Пеефски и Боко,те ги...подписват от незнайни...резерви.