Пенев: Във всяка партия щях да вляза, добре е да сме в политиката

В последните години физкултурата се забрави, каза още той
4 мар 2021 10:28,
75
Пенев: Във всяка партия щях да вляза, добре е да сме в политиката
Снимка: БГНЕС

Добре е да участваме в политиката, все пак сме минали по много пътеки. Това заяви пред Нова тв футболният треньор Димитър Пенев. Той е шести в листите на коалицията "Воля" и НФСБ в столичните 23-и и 25-и МИР.

"Доста години минаха, следил съм и политика и спорт. Реших да участвам, защото в последните години младежта изостава по отношение на подготовката в училищата, физкултурата се забрави", обясни Пенев.

Още по темата

Той разказа, че с покана му се обадил лидерът на "Воля" Веселин Марешки. Имало опити от спортни клубове да му се прави забележка защо влиза именно в техните листи.

"Не е толкова за политика, колкото жест към поканата. Тъй като останалите партии или ни прескачат и не ни канят, или сме забравени", обясни Пенев. След като не получих покана от други партии, а от тях , трябва да се съобразя и да помогна с каквото мога, допълни той.

Запитан дали е щял да влезе в листите на ГЕРБ или БСП, Пенев отговори с "да". "Във всяка партия, защото доста неща съм минал в спорта, сега да се допра до политиката", обясни той. И допълни, че никой не се е сетил да го покани в последните години, а сега го критикуват, че е влязъл в листите на "Воля" и НФСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
показва среден пръст на кой, на българите ли? егати
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пената не е виновен, че хората гласуват както им дойде. Масово трябва всички да се кандидатират и да има избор от по-добри от сегашните!
28
0
 
21
 
! Отговори
НКК преди 3 години
Щом и такива влизат в политиката и кандитдати за депутати хептен сме пропаднали и д****** да ни е яко.
27
0
 
13
 
! Отговори
Minuva42 преди 3 години
Гошето и онзи - вратарчето ще ти помагат да ковеш законите на държавата.
26
2
 
18
 
! Отговори
Боряна преди 3 години
Важното е, че беше честен и си каза истината. Артисти, музиканти, певци и други случайни, какво казват освен лъжи. Дори е несериозно да ги коментирам хаха.
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
** е поканен в коалицията на **, така и трябва "всяка жаба да си знае гьола" ! Този безмозъчен "гений"на про'стотията знае ли как се отнася В.Симеонов към майките на деца с увреждания, че се пъчи тук като последният ** ? Все пак се разбира какви хора са налазили политиката и как все по-на'гло я "***'силват", да вземем да го пратим и в Европейският Парламент и там да "блести" с про'стотията си !
24
1
 
19
 
! Отговори
до 13 преди 3 години
Истината е, че тоя беше само за парлама тогава 1994-та в САЩ. Организацията я правеше донякде Стоичков, но като цяло останалите бяха на толкова високо ниво, че не се налагаше кой-знае какво ръководене. Тогава на мача с Италия в същност се видя какво значи тактическо надиграване и, че в същност треньор реално нямахме.
23
2
 
2
 
! Отговори
халю и талю преди 3 години
А ве,ей,кога ще почваме трепането!?
22
0
 
1
 
! Отговори
да бе преди 3 години
До СловянинБизнесмен,ама с руски пари!Така и баба може!
21
1
 
21
 
! Отговори
Стратегическа Грешка преди 3 години
Горкият, за пари е готов при всеки да легне.Изпарил му се е мозъкът през годините. Хора на неговата възраст си доизживяват старините извън градовете във луксозни имоти, далече от бизнес, спорт и политика.Ама той нали си е класически Бай *** описан от Алеко отде акъл за такова нещо.
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
горкия да не беше се съгласил- на тях им трябват определени гласове например на цесекаритеа той щеше да си остане с някакви добри спомени у хората
19
0
 
8
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 3 години
Аз сакам съм в сички листи, ку мой, на стари години;))) ГЕРБ или БСП? Що за въпрос? И в двете, дедо попе и в двете! Па, ку мой и в трета да *** пишат..., а в четвърта да *** поканат;))) се ша свършим работата!
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре ми се отрази. Посмях се и ми се вдигна тонусът.Ми е за такива весели истории пишете.Какво ли още има да видим с тия политици .Вирусът ще ни се стори китка.
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
13-ти, ти бил ли си роден когато играхме полуфинал ? Знаеш ли, че тогава единствено на българският отбор компютрите не можаха да разкрият по какви схеми играят нашите ? Знаеш ли, че ако не бяха тези момчета тогава играли из Западни отбори и не бяха толкова талантливи този *** треньор който го величаят нищо нямаше да направим ! Знаеш ли защо го натириха арабите от саудитски отбор когато го вземаха заради 4-тото ни место - за НЕКАДЪРНОСТ ?
16
1
 
14
 
! Отговори
Така е, преди 3 години
като започне да се напи кава, човек трябва да се влезе в политиката, а там вече се по сира! Никога не е късно, човек да стане кепазе!
15
1
 
17
 
! Отговори
кескьосе преди 3 години
За мен, Пенев не е добър треньор. След онова "златно" поколение, той няма никакви успехи и не направи нищо.
14
1
 
33
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Обаче това е мисленето на 99% на българския политик - във всяка партия би влязал само да го поканят.Изобщо никаква кауза, никаква линия, никакви принципи - важното е да се намърдаме в парламента и да почва келепира....Чичо Миткоооо, оди си копай градинката в Мировяне, гледай си старините и не се излагай повече като циркаджийска ***.
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За футболистите от випуск 94 отдавна разбрахме че са много нищожни човечета,но този дърт пИргишин треньора им защо става клоун на тази преклонна възраст?
12
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига плюхте по човека бе. Може да не е Айнщайн, но е добряк и народен човек и не ламти за пари и постове. Тези дето се научиха да приказват видяхме докъде ни докараха.Без свободията на чичо Митко в националния отбор никога нямаше да видим полуфинал на световно.
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все си мислех че няма дъно, но селянинът от Мировяне вече тотално ме разубеди!!