Нинова иска данъчна ваканция за бизнеса заради локдауна

Тя настоя и за помощ за всяко семейство по време на кризата
75
Нинова иска данъчна ваканция за бизнеса заради локдауна
Снимка: БСП

Лидерът на БСП Корнелия Нинова нападна правителството за пореден път и го обвини, че не се справя с кризата.

"Дотук се стигна поради некомпетентно, хаотично и непоследователно управление на кризата от правителството на Борисов. В цял свят отговорните държавници обявяват локдаун заедно с компенсаторни икономически и социални мерки. Само българското правителство не го прави", скочи тя, цитирана от пресцентъра на левицата.

Още по темата
Соцлидерката настоя за незабавни мерки.

"Никой не трябва да бъде оставя сам. Правителството веднага да обяви данъчна ваканция за бизнеса и пряко подпомагане с определено сума месечно на всички домакинствата", коментира още Корнелия Нинова в Лом по време на среща със социалисти и симпатизанти.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно и за санитарка не ставаВиж за приватизаторка еша и няма
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Помощите от ЕС не отиват за обикновените челяци, отиват в джоба на някой "наш челяк" :)) Затова не трябва данъчна почивка за малкото бизнес който имаме, защото те дават хляб на хората, колкото и малък залък да е пак е нещо, ако разчитаме на кака Корни не знам :))) Бойко досега взимаше заеми за да крепи увяхващата ни икономика, ако не се лъжа с 20 милиарда се е увелечил външния ни дълг, помощите написах къде отиват :)) Корни обаче бие по безсмислени предложения, спор няма в това :)))
46
0
 
6
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ТЕ НА БСП КОЙ ЩЕ ИМ ДАДЕ ЗАЕМ- ТО НА НЕКАДЪРНИК НИКОЙ НЕ ДАВА ЗАЕМ !!!!!!!!!!!
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"а не може да взима заеми , за да дава на хората. САЩ откъде ги взеха паричките?"Обяснявам. Дефицит в БГ - децата ни ще ги плащат тези пари обратно.Дефицит в САЩ - никой никога няма да го плаща обратно.Защото долърът е толкова търсена валута, че дори когато печатат на поразия, пак няма инфлация. Този номер не работи с българския лев. И аз искам да ритам топка като Роналдо, ама не става. Ти искаш ли децата ти да плащат? Или нямаш и искаш чуждите деца да ти пращат?
44
2
 
3
 
! Отговори
Емо преди 3 години
ВЪНШНИЯ ДЪЛГ НА БЪЛГАРИЯ Е 21 милиарда, а БВП-119.... ТЕГЛЕНЕТО НА ЗАЕМИТЕ ОТ 16 милиарда е за плащане по КТБ ,ПОДПИСАНИЯ ДОГОВОР ОТ ОРЕШАРСКИ ЗА РЕАКТОРИТЕ--ЧЕ ТРЯБВА ДА ГИ ЗАКУПИ ДЪРЖАВАТА И ЗА СТАРИ ПЛАЩАНИЯ ОТ ВРЕМЕТО НА МИЛЕН ВЕЛЧЕВ И СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ...
43
4
 
14
 
! Отговори
4epa преди 3 години
НИНОВА КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО НА БСП ДАВА ЗА ПРИМЕР- ВИДЕНОВОТО, БЕРОВОТО , СТАНИШЕВОТО И ОРЕШРСКИ - ХАЙДЕ СТИГА ЕКСПЕРИМЕНТИ !!!!!!!!!!!!!!!!! ПРИ ТЯХ САМО ГЛАД И МИЗЕРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 42Последно време от Китай ги вземат САЩ, затова и им козируват.А да се заробиш с такъв голям китайски дълг е много лоша идея. Той и съюза не е казал от къде точно ще вземе заемите, та да не вземат пак ни дръпнат и на нас очите.
41
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Емо 37 Защото гербавите много усвояват . Около 40 процента от Еврофондовете Като тук влизат милиарди за безсмислени проекти , като стадиони в села с по 10 човека Тоест вземат парите ,ама полза за хората - никаква
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 30Никой не спори, че другите вземат заеми. Само че казват уж за какво ги вземат и че парите са намалели.А тя уж не иска заеми, уж няма да се вдигат данъци, уж данъчна ваканция, а пък пари ще се раздават, пенсии ще се увеличават и т.н. От къде?На дали ще се ореже бюджета на държавните чиновници или ще им сложат и на тях осигуровки. Не ми се вярва да ударят черния бизнес и големите компании, които перат милиони.Ще се насочат, към честните, които и сега дават. Еми не, мерси.
39
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Чебурашка 34Защо Борисов може да взима милиарди , милиради , милиарди евро заеми за глупости и да си плаща таксата спокойствие , а не може да взима заеми , за да дава на хоратаСАЩ откъде ги взеха паричките , които ще дават на хората. Ами вземат заеми Вярно , те ще нападнат някоя страна , ще я ограбят и ще си ги избият заемите
38
1
 
12
 
! Отговори
4epa преди 3 години
АКО ВИДИШ ГЛАДЕН СОЦИАЛИСТ - НАХРАНИ ГО , АКО Е ЖАДЕН - ДАЙ МУ ВОДА, АКО Е ГОЛ - ОБЛЕ4И ГО !!!!!!!!!! НО НИКОГА, НИКОГА ВЛАСТ- ЗАЩОТО ВСИ4КИ ЩЕ БЪДЕМ - ГЛАДНИ, БОСИ И ГОЛИ !!!!!!!!!!!!!
37
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами Нинче, малкото бизнес който съществува на територията не може да си позволи почивка :) Данъчна ваканция не може да има, защото няма да има за пенсии и осигуровки....тези държави за които казваш са развити, ние не сме в този списък Нинче :)))
36
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Чебурашка"Може би разчита на неграмотността на собственият си електорат."То е 100% доказано, че електоратът на Нинова не е с всичкия си. Ако ги питаш, всички гласоподаватели на БСП са против престъпната приватизация от 90-те години. Обаче същевременно са си избрали за лидер г-жа Нинова която е участвала в престъпната приватизация на Техноимпекс. То това на нормален човек ума не може да го побере. След като дори това минава с този електорат, прави си сметката що за електорат е това.
35
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 29 БВП за 2020 - 67.9 млрд .долара Външен дълг - 44.7 млрд. долара квото и да гледаме , все става дума за десетки милиарди задължения
34
0
 
8
 
! Отговори
Емо преди 3 години
Като дойдат КОМУНИСТИТЕ.... 1.НЕМОГАТ ДА ПРАВЯТ ПРОЕКТИ 2.НЕМОГАТ ДА НАМЕРЯТ ПРАВИЛНИТЕ ХОРА 3.НЯМАТ И 5% ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ЕНЕРГИЯ НА БОРИСОВ... А СЕГА ПРОВЕРЕТЕ КАК ЗАРАДИ ГРЕШКИ НА ОРЕШАРСКИ В ДОКУМЕНТАЦИЯТА ЗА ЮЖЕН ПОТОК СПРЯХА ВСИЧКИ ЕВРОФОНДОВЕ.... И КАК ДАНАИЛ ПАПАЗОВ ОТ БСП КУПИ ТЕЦ-ВАРНА И НЕЗНАЙНО ЗАЩО ДАДЕ 70% ОТ АКЦИИТЕ НА ДОГАН.... А БЯХА НАБЕДИЛИ БОЙКО,ЧЕ МУ ПРОДАЛ ТЕЦА ЗА 3000лв.
33
0
 
3
 
! Отговори
ман преди 3 години
Да, данъчна ваканция за бизнеса за сметка на средната класа. Там ще махне плоския данък и жъне до 40% с прогресивен данък.Да има кинти за безумиците си.
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се дадат пари на всяко домакинство- да,но да не се плащат данъци си е чист пополизъм.
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я кажи 90-те как го подкрепихте бизнеса... за един приятел питам
30
0
 
6
 
! Отговори
Criticus Magnus преди 3 години
Изключително ЛЯВО предложение от лидерката на БСП... Данъчна ваканция на БИЗНЕСА? Това майтап ли е тази статия? Ако БСП гледа интереса на бизнеса, то на работещите кой остана да го гледа? Или толкова ни е и левицата...
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 29 19 % ? Не е много сигурно . Това са за миналата година данни"Брутният външен дълг (частен и държавен) на България продължава да расте като част от брутния вътрешен продукт (БВП). В края на октомври той е 37,326 млрд. евро, което е годишен ръст с 6,4% (2,253 млрд. евро). Така той представлява 57,3% от прогнозния БВП на страната, показват предварителните данни на Българската народна банка (БНБ)"