Бенатова: Протестите не бяха от лакомия и жажда за власт

Не усетихме сблъсък, премиерът прекара времето си в джипа
13

Заради ковид обстановката предизборната кампания този път беше лишена от голяма част от обикновено използвания инструментариум.

Още по темата
"Не усетихме сблъсък, премиерът прекара времето си в автомобила, където хората му ръкопляскаха. Беше просто PR. От ГЕРБ дори не го криеха", заяви журналистът Миролюба Бенатова в Изборното студио на Bulgaria ON AIR.

Двамата с музиканта Венци Мицов коментираха парламентарните избори и прогнозите за резултата от вота.

"Ако реално четяхме какво пише в предизборните програми на партиите, не би трябвало да гласуваме за партиите на статуквото", смята Мицов. "Едни хора ще ги видим депутати сега", каза музикантът.

"Не мисля, че протестите бяха от лакомия и желания за влизане във властта. А в предизборната кампания бяха хвърлени много пари за политическа реклама. Изборите са емоционално занимание и затова бяха хвърлени много пари за клипове, които да се въртят в социалните медии. И не видяхме диалога. Ключовият момент е избирателната активност", добави Бенатова.

Двамата бяха единодушни по два въпроса - сънародниците ни зад граница винаги са гласували активно, а тезата, че Ковид-19 силно ще повлияе на избирателната активност, е била по-скоро удобна и спекулативна.

"Управляващите дълго време са пренебрегвали и презирали българите в чужбина, макар и те да се внасяли много финансови средства у нас", смята Бенатова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
6
 
! Отговори
въпросче преди 3 години
тези двамата кои са ?!
4
5
 
11
 
! Отговори
(-_-) преди 3 години
Явно тоя народ си заслужава съдбата да го тъпчат, крадат и лъжат, ако тия числа от изборите са реални, разбира се..30 партии! И пак в блатото! Е не го разбирам това..
3
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бенатовке, май е време да си смениш фамилията, че с тая те знаят всички и не буди добри чувства в хората. Може пък след 20-30 години да те позабравят (българина бързо забравя).
2
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно такива бяха,Бенатова. Съжалявам но така стоят нещата. А най - големите лапачи да се правят на светци е най - отвратителното нещо което може да си представи човек. не мога повече, то бива бива ама... Сега ще има да слушаме простотии на ента степен точно от такива хора и направо ми се гади. И онези ***..ки , уж майки тръгнали да ми протестират. Манолова пак ги подкокороса. Съжалявам но направо вече нямам надежда за тази държава. Абсолютно.
1
6
 
16
 
! Отговори
Българите преди 3 години
В чужбина избират ДПС. Разните патриотични формации винаги са се старали да намалят тежестта на ДПС блокирайки вота в чужбина. Не виждам Бенатова за какво реве - сигурно се е потурчила.