При 54.63% от протоколите: ВМРО остава извън НС, БСП изостана доста зад Слави

ЦИК обработи над половината от протоколите
Обновена: 5 апр 2021 10:18 | 5 апр 2021 10:18, Камелия Цветанова
454
При 54.63% от протоколите: ВМРО остава извън НС, БСП изостана доста зад Слави
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ВМРО не преминава бариерата от 4% за влизане в следващото Народно събрание. За воеводите са гласували  3.55 от избирателите, показват данните на ЦИК към 9,30 ч. при обработени 54.63 на сто протоколи на СИК в РИК.

ГЕРБ - СДС имат 24.88% от гласовете в изборите за 45-о Народно събрание.

Още по темата


Партията на шоумена Слави Трифонов „Има такъв народ“ печели  18.74%.

БСП изостана доста и събира 14.91% подкрепа.

„Демократична България“ твърдо изпревари ДПС и събра 10.53%, а движението  8.99%.
„Изправи се! Мутри вън!“ има 4.98%.

БНО, в чийто листи са кандидатите за депутати на партията на бизнесмена Васил Божков събират 3.14% подкрепа, а партия „Възраждане“ 2.79 на сто от гласовете.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


454
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
313
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"вирусът на бежанците дори е много ,много по-страшен от К19 " Слави Трифонов" имам симптоми на К19.провеждам изледвания .самоизолирам се " Слави Трифонов Започва се буквално от първата минута !!!Удобно лавиране от единия на другия полюс !Чакат ни неадекватни и хаотични дни,сънародници !Гответе се !
312
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
кумунягите газ ***** един не си показва главицата щото дали няма да са и четвърта политическа сила до края на седмицата.
311
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Премиер Слави. Външен министър Кънчев. Вътрешен Манолова. Културата Галена. Правосъдието Преслава. ВКС балет Магадан. Ако някой няма диплома случайно, веднага да държи изпит по креватна гимнастика и да я получи, без разлика на пола. България рай
310
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
347 Има президенти, известни писатели, бизнесмени, които са миели улици, чинии, разносяли пици...Борисов е това, което е. "Ефективен политик", за западните лидери, с многобройни награди , от най-висок ранг, от службите, на най-развитите страни. Факт.
309
3
 
9
 
! Отговори
Маг Минчо преди 3 години
А къде лидерката на категоричната опозиция?А розовобузестия пудел Зарков,а гологлавия Баджанак?А славея на БСП - Симов?Хубаво разчистиха дъртата Столетница,да е честито на народа...
308
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ново гласуване или експертен кабинет. Коалициите не вършат работа, защото няма да имат мнозинство да прокарат нито един закон и едните и другите.
307
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
347 Такъв като чалгаря, начело на Германия би стоял точно 3 секунди жив, докато не му бутнат столчето на бесилото!Какво говоря, чалгар не би бил допуснат до избори.
306
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
326 "Основател на партия", не е същото като, да основен един кокошарник, например. Това е човек, лидер, който събира около себе си последователи, с общи идеи, визия и интереси. Къде е Слави, да го чуем, за неговите такива, шнорхел без тръба? Или той само, употреби феновете си, по най-гразния начин, с която печална "слава", се записа в историята, до пандемията.
305
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ББ да даде мандата на ИТН и да излезе в опозиция. Само след половин година на предсрочни избори ще има пак 125 депутати. Половин година е достатъчна тези да бъдат изритани. Това е вярната тактика.
304
14
 
10
 
! Отговори
До 347 преди 3 години
Вижда се много добре ,драги !Посочи ми управление при което общество и държава е било по-добре ,отколкото при Борисовж?Чакам ?
303
7
 
15
 
! Отговори
До 338 преди 3 години
А какво разбират физкултурници и охранители/пожарникари от икономика и политика? Ти представяш ли си такъв като ББ начело на Германия, Испания и т.н.?
302
2
 
1
 
! Отговори
БАНКЯНСКИ СИГАНСКИ Б преди 3 години
До Анонименto pa go we doto beshe 1 lider d ati s eosmyrdi UiOOO
301
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ хал хабер си нямаха от управление на държавата, когато взеха властта през 2009 година., не че сега занят нещо друго освен да крадат.
300
16
 
7
 
! Отговори
До 332 преди 3 години
За кое да боли,че ГЕРБ отново спечели ли ???Вие нормални ли сте бе ?Невменяеми ли сте ?Борисов печели с 8% изборите,те тръгнали да управляват.ХохохоНяя как да стане !Ще управлява този,който е спечелил !До есента ще се убедите ,че съм прав !
299
10
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
които и да направи кабинет ще завари празна хазна ние оставаме без пенсии тоне беше раздаване на пари то не беше чудо ама нищо не помогна сега почватеглото заеми кредите пари от европа цените на стоките са полудели анархиянавсякъде
298
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трифонов се крие, като един страхливец, който не вярва в това, което му се е случило. Защо не излезе на светло, да го чуят всички, каква му е програмата, с кого ще се коалира? Или, чака да му напишат на ауто кюто нещо, ако има късмета, да не извъфли погрешно някоя дума.
297
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата стъпи накриво. Турски (Руски!) поток ще прави, няма да слушка САЩ при все, че те му даваха парите. Закономерно го хлъзнаха у канала! Чичо Сам мина ББ.
296
5
 
15
 
! Отговори
АК-47 преди 3 години
Ако се стигне чалгар да ни управлява, който не може нищо да каже, ако не са му го написали фъфлещите сценаристи, ЖАЛНА България. Тези изобщо какво разбират от икономика, външна, вътрешна политика, Боже пази Родината от хора, които пишат само вулгарни и цинични скечове, които могат само да критикуват, което всеки го може, но не съм чул или прочел нещо смислено, как ще изкарат страната от блатото, това не е да правиш шоу.И не ме трийте, ако обичате, никого не обиждам, казвам истински неща.
295
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трифон е пушил трева снощи. Как да излезе с тези зъркели по бтвто. Антон му е казал не може.
294
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям е шанса милиардите от ЕС да не пристигнат !Нали се сещате ,че ЕНП ги раздава !А Борисов е от ЕНП !Нека видим...