Нинова към Борисов: Гледай си собствената партия!

Тя иска отговор от него защо не може да управлява повече
321
Нинова към Борисов: Гледай си собствената партия!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След коментара на премиера Бойко Борисов, че такова срутване като на последните избори като това на БСП не е имало от десетилетия наред, соцлидерката Корнелия Нинова му отговори задочно да си гледа собствената партия.

Още по темата


„Борисов преди да говори за БСП да си гледа неговата партия. Защо след 11 години управление и еднолична власт се докара дотам, че дори с целия държавен ресурс, с излетите милиарди и брутално накупени гласове не може да управлява повече и да мръдне в парламента без гласовете на поне още две партии. Ние сме падали и на по-малко депутати и сме се изправяли. И сега ще се изправим. Но на него такова срутване на ГЕРБ му е за пръв път. Въпросът е дали всички ще проявим мъдрост да не му позволим да се изправи, или загледани в себе си ще му позволим да се върне“, написа лидерът на българските социалисти Корнелия Нинова в социалната мрежа Facebook.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корни Корни ако не бяхте толкова надути, мислейки само за Борисов а не за народа днес щяхте вие да сте първи! Не може с нула разум в политиката, нула идеи за промяна в обществото и само с повтаряне на мантарата че Борисов и Герб са най-голямото зло да печелиш избори! Резултатите се виждат Борисов е първи а другите дето най-много викаха Борисов Борисов са доста по-малко от необходимото!
230
0
 
21
 
! Отговори
хахахах преди 3 години
Корнито и нагла отгоре на всичко:))
229
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще призная Нинова чак когато закрие тази партия и обяви ,че е терористична организация под ръовотвото н Москва.
228
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
борисофф го е яд че Нинова разкара станишевци от БСП и в себе си е бесен от изчистването на партията, но няма как да признае и затова злобно плюе по Нинова. А какво го е грижа другата партия? Ако Нинова вземе да му дава акъл как да се оправя в неговата партия? и двете партии изгубиха по 20 депутатски места, взеха им ги слави и ДБ, така че просто ако не плюе по Нинова и Радев не може да му е хубав деня.
227
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шшшшшш свиньоооо, там си да работиш за благото на държавата, а не да се дървиш на ваши и наши! Марш на работа!
226
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Нинова, хубаво го наритай тоя ***, много далаверки му спря и той зат'ва ден и нощ плюе по тебе, изчисти партията от станишефци, в теб ни е надъждата,а оня ицко -ДБ хич не се връзвай с него че е американски либераст и му наливат парички да пробутва ***, феминистки и ц'ганите,ще задължим фирмите да ги взимат а после като черните в сащ- и на шефски места, който не разбира демократите-либерасти в сащ да не дава мнение.
225
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се притеснявайте. Чалгатрон като зареди батериите и проговори ще я вземе под крилото си.
224
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов да си гледа партията. А кой ще погледне БСП-то? Кой ще види, че хора около К. Нинова играха за другите, че отблъскват хората? Защо не попита в Казанлък за ВС и колко гласа е привлякъл?
223
1
 
8
 
! Отговори
помощ преди 3 години
Голямо струпище на Позитано. Призоваваме членове на партията веднага да дойдат да разчистят бок луците.
222
2
 
8
 
! Отговори
Гербав преди 3 години
До Анонимен 225Бе ти луд ли си? Как ще и искаме оставката? Ние толкова години я учихме как да разбие партията и тя се справи отлично. Медал ще и дадем.
221
3
 
4
 
! Отговори
винаги истината преди 3 години
Нинова , промени стила на общуването със свпои и чужди-ти разделяш , а не обединяваш . Б Б ПРИБИРА ДАЖЕ И ВРАГОВЕТЕ СИ , ТИ ГОНИШ СВОИТЕ , ИЛИ БЯГАТ ОТ ДИКТАТОРСКИЯ ТИ СТИЛ . И СЛЕД ТЕЗИ ИЗБОРИ ЗАПОЧНА С АТАКИТЕ ЗА ЛЕТИЩЕТО , А МОЖЕШЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕТЕ , БЕЗ ДА ДАВАТЕ ГЛАСНОСТ .СЛАВИ КАЗА " НЕ ИСКАМ С НИНОВА , а НЕ НС ИСКАМ С БСП . .АКО ТАКА ПРОДЪЛЖАВАШ , ЩЕ ЗАТРИЕШ ПАРТИЯТА
220
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
сега минах през дирбг и разбрах че имат робот, който пуска само ***,другари подбрани коментари само, не може всеки да казва какво мисли.Цензура на килограм, по демократски, да.
219
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало ,гербавци, ако искате оставката на Нинова, имайте предвид, че не е законно. Защото оставката и могат да искат членовете на БСП, но вие ако ви стиска си искайте оставката на вашите си гаулайтери. Не смеете ли, ама ще ви изключат ли ццццц клетите. Искате ако щете и оставката на Байдън но нито сте членове на портията нито нищо...
218
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И десет оставки Нинова да даде пак на преки избори ще си я изберем. Айде десни клоунопартийни вождове, вие пък ви назначават за лидери, никой от вас не е избран особено от хората си.
217
0
 
8
 
! Отговори
СЛАВИ ЛЪЖЕЦА преди 3 години
6. Подкрепяте ли директорите на областните дирекции на Министерството на вътрешните работи и началниците на районните управления в областните дирекции на Министерството на вътрешните работи да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура? РЕЗУЛТАТ - ОБЛАСТЕН ДИРЕКТОР НА вРАЦА - цЕНКО чОКОВ, НА сТОЛИПИНОВО - ЦАР кИРО И ТАКА НАТАТЪК. мейнстриймовите медии излъгаха със слави българския избирател.
216
0
 
8
 
! Отговори
СЛАВИ Е ПАТЕРИЦА преди 3 години
5. Подкрепяте ли годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори? - това е скандален текст - съвсем да се отреже шанса на бедни хора да направят партия а само партиите да се финансират от олигархията и плутокрацията. ЕТО ГО БЪЛГАРОМРАЗЕЦА - НИТО ВЪПРОС В ПОЛЗА НА НАРОДА!!!!
215
3
 
4
 
! Отговори
СЛАВИ ЛЪЖЕЦА преди 3 години
3. Подкрепяте ли въвеждането на задължително гласуване на изборите и референдумите? - И НАЙ-НЕГРАВМОТНИЯ ЕЛЕКТОРАТ КОЙТО ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ИЗБОРИТЕ ЩЕ ГЛАСУВА - ЗА КОГО, АМИ ЗА ХВАЛЕНИТЕ ПО ГЕРБЕСТИТЕ МЕДИИ.4. Подкрепяте ли да може да се гласува и дистанционно по електронен път при произвеждане на изборите и референдумите? - РЕЗУЛТАТА мИШО хАКЕРА ЩЕ ГЛАСИ СЪВСЕМ ИЗБОРИТЕ.
214
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка оставка вън от партията .....оставка оставка.
213
2
 
4
 
! Отговори
СЛАВИ ГЕРБ ПАТЕРИЦА преди 3 години
ОЩЕ С РЕФЕРЕНДУМА ЕТО ВЪПРОСИТЕ1. Подкрепяте ли народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура? - резултата на втори тур почти всички депутати ще са от ГЕРБ и дпс В рОДОПИТЕ И лУДОГОРИЕТО. 2. Подкрепяте ли броят на народните представители да бъде намален на 120? - ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА ДЕПУТАТИ ПОЧТЕНИ КАТО сТЕЛА бАНКОВА И мИНЧО хРИСТОВ, САМО ОЛИГАРХОУДОБНИ.
212
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХОРАТА ОТ БСП СИ ИСКАТ НИНОВА, А ЖУРНАЛИСТИТЕ СИ ИСКАТ ПАРИТЕ ОТ ГЕРБ. И ЗАТОВА СЕ ВИХРЯТ.