Борисов: Много ми е мъчно за "Хемус", не искат да я пуснат на инат!

"Тези губят златно време да чегъртат, вместо да ваксинират"
Обновена: 1 юли 2021 18:53 | 1 юли 2021 18:52, Веселина Йорданова
682
Борисов: Много ми е мъчно за "Хемус", не искат да я пуснат на инат!
Снимка: БГНЕС

Искаме да управляваме в мир и разбирателство с всички политически партии. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборно събитие на партията в град Велики Преслав. По думите му в демокрацията има и власт, и опозиция.

"Много ми е мъчно за "Хемус". Така се радваха хората... Магистралата тук до Белокопитово е готова и те не дават да бъде открита. Нарочно министърът на културата бави разрешителните. Не искат да я пуснат. На инат, за да не бъде открита преди изборите", подчерта председателят на ГЕРБ, цитиран от пресцентъра на партията.

Той припомни, че автомагистрала "Хемус" се строи от 1974 година, когато Тодор Живков прави първа копка.

"Построява я до Правец магистралата и там приключва. За да не стане грешка, ние отделихме 1,35 млрд. в отделна сметка за магистрала "Хемус". Завършването на тази магистрала е единственият шанс Северът да се изравни с Юга. В момента 2-3 пъти Южна България надолу е по-добре от вас. И това се дължи на "Тракия" и "Марица", двете магистрали. Там са заводите", обясни Борисов.

Той бе категоричен, че няма неизпълнено обещание и посочи няколко неща, които ще направи през следващ управленски мандат на ГЕРБ.

"Дадете ли ни гласовете си, "Хемус" ще бъде възстановена веднага. 50-те лева на пенсионерите ще ги получават, докато не си замине Ковид. Моля Ви, отидете и се ваксинирайте! Септември ще има тежка Ковид вълна. 1000-те лева за медицинските работници на първа линия също ще продължим да изплащаме. Тези губят златно време. Губят време да чегъртат, вместо да ваксинират хората. Има от всички ваксини. Идете и се ваксинирайте", призова Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


682
Още по темата: Бойко Борисовгерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
400
9
 
17
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Лъжльо, искаш да строиш магистрали вечно, защото крадеш по няколко милиарда на година. Айде почини си малко. Ритай футбол с внуците.
399
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Политически лилипути ни управляват бе Бойко - какво може да се очаква от тях ?
398
4
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Та се сетих за 13 годишно момиче,което е прието с пълна стипендия в Кеймбридж....Явно или се раждаш умен или нямаш шанс за развитие,ако на раменете имаш ти ква.
397
3
 
9
 
! Отговори
опа преди 2 години
До Анонимен 511Нали искахте демокрация. Нали искахте като в Германия, Австрия и САЩ. Догонването им иска времме те са век пред нас в законодателен план и като манталитет и възпитание. Ние сме още като неандерталци сред тях! Докато не проумеем, че всичко що се гради иска поддръжка и пазене, няма как да стане. Всичко става с грижовност, не с изчегъртване, както се опитват да ни онагледят ситуацията някои новопостъпващи калинки, без образование!
396
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
как така две коли Тойо.та и Аи.ди имат еднакъв номер? СВ6415МТ, а номера няма граданска, нямат винетка.Май сме във Венецуела?
395
3
 
7
 
! Отговори
Ау преди 2 години
До Анонимен523 Е ние не знаем дали това е номерът на Борисов. Имаш ли доказателство че номерът е негов?
394
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
проверих джипа на Бойко св6371мт няма валидна гражданска и винетка. Данните са публични, проверете и вие.
393
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов прекара Ковид. Ако има антитела, защо да се ваксинира, като му се изчерпят тогава. И аз имам антитела и ще се ваксинирам на по-късен етап. С този си коментар показваш единствено тъпота и слаба информираност относно ковид ваксините.
392
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 499 Швейцария и България - скъпи коментиращ още ли не си разбрал, че ГЕРП плаща всичко авансово и след плащането спокойно можеш да фалираш и левчетата са на Бахамските острови под формата на ранчо или друга архитектурно изваяна неподвижна собственост. Станах много лиричен, ама така е като чуя или прочета авансово и много пари!
391
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А самият ТОЙ е без ваксина. хахаха
390
7
 
10
 
! Отговори
Булгаристан преди 2 години
Фабриката на Кутьоф за ***?!По коминтерновски и по КГБейски,простичко с едно изречение,плесваш обидката,тоест изси раш се и след малко пак!!така двама трима висят мъди по цял ден под всеки материал за Борисов и го оси рат!Ама май затваряте очички за срещите му с хората,не с им бе цилите?!Салоните са пълни!Те са българите,а не мутрочалгарите и драскачите по форумите!!Ако не беше Борисов,още щяхте да се друсате по джедетата на БКП и да падате от мостовете на Станишев и Тодор Правешки!!
389
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко изглежда загрижен на снимката. Дори е докарал интелигентен вид. Но едва ли може да заблуди вече някой простосмъртен. Загрижен е единствено за собственото си благополучие. Отдавна не вижда никой от нас долу. затова е време да им припомним на Бойко и такива като него, че те са горе временно и са богати заради нашите пари. Да връщат откраднатото, конфискуване на имоти, затвор....Дойде време да си спомнят, че идват от там където сме ние в момента. Живеят добре от нашите пари. Ще им припомним..
388
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние пък те искаме при бай Ставри м у т р о! Естествено, че няма да я пуснат, ако няма разрешение за ползване щото е недовършена. Пускането на недовършени магистрали и рязане на ленти на незапочнати обекти си е патент на гроб и лоша практика, която трябва да се преустанови.
387
8
 
21
 
! Отговори
МУТРИ ВЪН преди 2 години
Махай се Тикво !
386
9
 
14
 
! Отговори
Тиква загубена преди 2 години
Боко кърти мивки
385
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов е като прероден Тодор Живков. Даже много по-лошо. Тогава поне нямаше малък и среден бизнес. И какво стана след надеждата ни за промяна тогава? Нищо добро за малките бизнеси. Оформиха се едни новобогаташи и в никакъв случай от честен труд. Мутрите си узакониха бизнеса. Корупция, наглост и кражби. Просто се скрий някъде, пенсионирай се и си харчи милионите...Просто се махни бе човек....Колко живота ще имаш, че искаш още и още.....????
384
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре де,Бацо и здравния министър не я ли откриха по време на Локдауна или бъркам?Нали ходиха да се кефят на мантинелата?Защо реве сега като недоспала мечка в Белица?
383
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече този не върви, твърде дълго лъга народа.
382
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До всички партизани от екопътеката на Дебелия Скъсан Менискус-кога ЛилитУ Винеткова каза,че ще е готова Хемус?
381
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да Борисов е крал и то много .Къде ти е Хемус?11год само 3лота по 25км се работят а милиарди са взети от общите пари.Това какво е?Хималайска молитва за здраве ли?