Митов: Борисов и Ердоган се срещнаха неформално

"Имаме опасения за организацията на изборите в момента"
Обновена: 4 юли 2021 11:17 | 4 юли 2021 11:17, Ния Христова
85
Митов: Борисов и Ердоган се срещнаха неформално
Снимка: БГНЕС
"Откакто в последния парламент партията на Слави Трифонов с "Демократична България" и с помощта на останалите политически партии отвориха безброй много секции в Турция, на нас ни е ясно, че тези хора не могат да бъдат монополизирани от една политическа партия", коментира в ефира на bTV Даниел Митов от ГЕРБ.
 
"Не можем да твръдим, че това е електорат на ДПС. Не можем да оставим в ръцете на една политическа партия, именно ДПС, да владее вота на изселниците. Ние работим с изселническите организации. Бойко Борисов имаше намерение да отиде и отиде на среща с изселническите организации. Той обаче до вчера е бил министър-председател, с президента Ердоган се познават от години, това е неформална среща", обясни още Митов.
 
Той смята, че тези отношения са ценни и трябва да се ползват и за в бъдеще. "България по време на миграционната криза през 2015-2016 г., ако не бяха тези отношения, можеше да има огромен проблем по границите", даде пример той.
 
"С президента Ердоган не е много лесно човек да се срещне и това е показателно за отношенията, които съществуват между тях", посочи Митов.
 
"На избори хората подреждат политическите партии и коалиции, дават легитимност на определени политически субекти, които след това са длъжни да влязат в диалог така, че да формират приоритети. Не мисля, че ГЕРБ и БСП могат да формират заедно политически приоритети", категорично каза Даниел Митов.
 
"Когато минат тези избори трябва да се опитаме да възсатновим културата на разговор и на диалог, трябва да прекратим с това озверяло говорене, оголена злоба и реваншизъм, защото това винаги се плаща скъпо", посочи той.
 
"Виждаме едно воинстващо невежество от страна на служебния кабинет, опитват се да спекулират с неща, които се оказват неверни", смята Митов.
 
"Ако изборите са честни и прозрачни, ще ги признаем" каза още той.
 
"Имаме опасения за начина, по който се организират в момента изборите, особено машинния вот. Ще осигурим възможности за наблюдение на организацията на изборите, ГЕРБ - СДС настоява да се броят отрязъците от машините, които се пускат в урните", допълни Митов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
26
 
! Отговори
Герб са гадове преди 2 години
Този *** може да е обещал територия на тайпи само и само да остане на власт.И вместо за ДПС от Турция да гласуват за ГЕРБ и после ДПС да поеме управлението фиктивно а символично бандитите от ГЕРБ ще са спечелили примерно.Тук в България мафията ГЕРБ няма никакъв шанс защото останаха една шепа заблудени които все още ги подкрепят.Моят апел е масово да се гласува само така ще изхвърлим антибългарската партия ГЕРБ.
15
2
 
16
 
! Отговори
Братя по оръжие преди 2 години
Борисов и Ердоган са кръвни братя, а кръвта вода не става, но се случва да има кръв в пикнята. :)
14
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неформални срещу с турския президент точно преди изборите може да означава само че проси турския вот.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Файда от хора, които никой не ги ще ... нямаме ------/////----- Ами те ако го щат, е заради нас, а не че е много красив, или не го разбираш това?
12
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя малкия Даниел Митов е бил член на партията на Иван Костов, после на партията Меглена Кунева................дъртата вещица , която погреба БГ-енергетика..................все гадини от класа.............ей, нямат ли свършване предателите ????
11
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мога да ги дишам и двамата.............и Борисов, и Митов...............втория да не се явява адвокат на първия???
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да
9
32
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само квартални клоуниии пишеш тук могат да подценяват такива срещи. Тука 95% от форумните нинджи нямат идея, как се прави среща дори с фирма . Да не говорим за президент на Турция и особено тоя. Борисов м8же да е всякакъв, но си има приказката с всички в ЕС и Турция. Което е най важно в политиката. Файда от хора, които никой не ги ще ... нямаме
8
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
българия геополитически е харизана на турция...и това не зависи от политическата ситуация в софия!
7
6
 
33
 
! Отговори
Мутри ВЪН!!! преди 2 години
Бай Суджук е обул жълто-*** кюлоти и се предлага на султан Ердоган за ханъма в харема му!!! Тиквата е национален Предатели партньор на ДПС!!! Скоро ще се срещне с Бай Ставри в Централния!!!
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
срещнаха се,за да се разберат по колко заселници ердоган да пуска през границата.
5
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ердоган с удоволствие ще вземе % от откраднатото на Баце, срещу изпиране, да не мислите, че току така му е отделил време
4
3
 
37
 
! Отговори
до 5 преди 2 години
Няма как да не се надупил на Ердоганката! Само в *** се прави на силен Боко иначе е абсолютна мижитурка!
3
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баце търси начин да си скрие евраците и кюлчетата, да не мислите че е за нещо друго
2
4
 
48
 
! Отговори
Боко ефенди преди 2 години
с тази среща се простреля в крака!!! Само абосолютно неадекватен човек би гласувал за ГРОБ!!
1
2
 
34
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
Ердоганя е извикал тиквата да му бие баници зад врата и да договорят далаверата с гласовете на пътурнаците в туркистан!