Слави Трифонов: На балотажа в Благоевград ГЕРБ даже не ги видяхме

Там имаше мажоритарни избори в два тура, написа той във Facebook
Обновена: 5 юли 2021 16:45 | 5 юли 2021 16:45, Анисия Иванова
352
Слави Трифонов: На балотажа в Благоевград ГЕРБ даже не ги видяхме
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира изминалите кметски избори в Благоевград, изтъквайки мажоритарния вот.

След балотажа вчера кандидатът на ИТН - Илко Стоянов, спечели кметското място в града, втори остана досегашният кмет на общината Румен Томов - независим, подкрепян от БСП.

Още по темата

По повод местните избори Трифонов коментира във Facebook:

"Преди и след националния референдум от 6 ноември 2016 г. разни социолози, политолози и всичколози обясняваха как мажоритарната система в два тура ще бетонира ГЕРБ. Обясняваха и как при мажоритарната система изборите ще бъдат печелени от ценкочоковци.

Е, в Благоевград имаше мажоритарни избори в два тура, които така бетонираха ГЕРБ, че даже не ги видяхме на балотажа.

Не видях и благоевградчани да са избрали някой като Ценко Чоков, който прави отвличания и пребива хора. Напротив, благоевградчани избраха за кмет един достоен адвокат – Илко Стоянов, издигнат от политическа партия без мощни структури, основана само преди една година.

И така жителите на този прекрасен български град на практика доказаха, че грам не ги интересуват прогнозите на социолозите, политолозите и всичколозите."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
2
 
28
 
! Отговори
О, божке преди 2 години
Славчо пак пуска по някой пост да се отбележи, че е жив. Ако ги пише той, де. Ама той си ги каканиже. Толкова слабо и детинско. Все едно някое детенце се присмива на друго. Ще те видим другия понеделник. Пак ще изпаднеш в 20-дневен размисъл кой да върне мандата. Защо не си стоя по шоутата. Там поне сценаристите ти пишеха вицовете и ти ги сричаше от аутокюто. Да си честен, какъвто Слави сигурно е, не е достатъчно да управляваш държава. Не става само с ядене, трябва и акъл, както се казваше.
219
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Слави Трифонов: На балотажа в Благоевград ГЕРБ даже не ги видяхме"......Е как да не ги видяхте - кмет на ИТН стана заместник-кмета на ГЕРБ !?!... Това, че плъшоците (като въпросния кмет) преминават от едни към други не е изненада, такива ще ги има тепърва колкото щеш. Чудно е колко трябва да сме тъппи, че да не се усещаме как "новите" са същите некадърни, корумпирани и нагли "стари". Че и ще го легитимираме това с избора си на 11ти.
218
2
 
13
 
! Отговори
До истината преди 2 години
Кой референдум този ли??? 1. Смяна на избирателната система с мажоритарна;2. Намаляване на броя на депутатите от 240 на 120;3. Мандатност на народните представители до два мандата;4. Въвеждане на задължително гласуване;5. Въвеждане на електронно гласуване;6. Драстично намаляване на държавната субсидия за партиите;7. Пряк избор от народа на съдии, прокурори и началници на полицейски управления.Аз машини, секции без брой не виждам,но според теб си е Одържал на думата
217
2
 
26
 
! Отговори
681 преди 2 години
Слап ли си бе Слави?Новоизлюпеният ИТН кмет не е ли пребоядисал се гербер?Пременил се Илия - пак си в тия...
216
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Слави кой и къде го видя? Това, че някой пише във Фейсбук профила му съвсем не значи че е Слави. Така, че къде си бре СлавчуУ?
215
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И още веднъж БЛАГОДАРЯ ТИ СЛАВИ за секциите в Турция
214
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Nа балотаж не се ли явяват само кандидатите с най висок процент двама на брой???? Слави и да прочетеш написаното от тошето и филип не ставаш братче а държавата е друга бира требе и акъл
213
1
 
18
 
! Отговори
митрофан преди 2 години
Някой да обясни за балотажа на Слави.Ти си като Радев-ковориш само недомислици или хули.
212
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ердо ГЕРБ ли направи секциите в Турция над два пъти повече или Служебното правителство? ГЕРБ ли си МЪЛЧИ за организирания вот там или Служебното правителство? Кажи другарю?
211
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя ще оправя България.
210
3
 
19
 
! Отговори
Боже, боже преди 2 години
При гласували 27% от имащите право на глас, да се хвалиш и да правиш генерални заключения ......... бива да си *** и самозабравил се, ама чак толкова .....
209
15
 
6
 
! Отговори
Ердо преди 2 години
Ще гласувате ли в майка Турция, ГЕРБ-аджии? Нали помните, че Боко посрещна 3-ти Март там, преди 2-3 години? Аз го помня добре.
208
3
 
12
 
! Отговори
Край преди 2 години
То че има такъв народ има ама друг такъв *** няма.
207
15
 
4
 
! Отговори
СТРАХ преди 2 години
СТРАХУВА ЛИ ВИ СЛАВИ?
206
25
 
5
 
! Отговори
Истина преди 2 години
Слави е последователен. Каза, че ще влезе в парламента и ще си приеме референдума сам и го направи. Каза, че няма да се коалира с ГЕРБ, БСП или ДПС и си одържа на думата. Аз ще го подкрепя отново. Но да внимава какви хора вкарва в партията си, защото някои ми изглеждат негoдници. Ама то и нормални хора, с политика трудно ще започнат да се занимават, така или иначе. Слави, съветвам те - прокарай референдума, изчегъртай ги, а след това се оттегли за заслужена почивка.
205
8
 
6
 
! Отговори
А бе? преди 2 години
Когато Слави протестира пред парламента в защита на референдума, с Бойко или с Доган играеше? Или с хората, дали вота си на референдума?
204
5
 
10
 
! Отговори
Чакайте сега.. преди 2 години
Последно Слави с Бойко ли играе или с Доган? Или всички играят заедно? Нещо се обърквам? Я най-добре не говорете, преди да сте преброили до 10, става ли?
203
1
 
20
 
! Отговори
Мисирки БРАТО преди 2 години
Усетиха накъде отиват нещата и започнаха да слагат снимки, на които Дългия не е намръщен. Обърнаха палачинката. Уви - много късно. Много късно.
202
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е как ше ги видите, като той кмета до преди изборите беше от герб и изведнъж за изборите - итн :)
201
3
 
25
 
! Отговори
хахо преди 2 години
тоя злобар наи после изпълзя от дупката си