Агов: Трифонов си вкара автогол с нахалството си

"Нов опит вместо промяна да ни се предложи подмяна"
135

Решиха ли тези избори политическата криза?

Вчера бях по-голям оптимист, днес съм в лагера на песимистите след изказване на Слави Трифонов. Той направи на практика невъзможна тази промяна, за която вчера вратата се отвори. Трифонов си вкара автогол с изявлението си днес и нахалството си. Това заяви в "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR журналистът Асен Агов.

И обясни своето разочарование.

"Оказва се, че той не участва в движението на промяна. Обяснявам си го с това, че обслужва нечий интерес. Това е основният въпрос и той ще намери отговор през следващите дни. Ако се разровите, ще откриете връзки именно в биографиите на кандидатите за проектокабинет. Аз съм смутен, на първо място премиерският пост -  Николай Василев участва навремето в продажбата на БТК, и по негово настояване се продаде. Любо Дацов - той беше дясната ръка на Милен Велчев, който превалутира българския дълг, в резултат на което България загуби 800 млн. евро -  НДСВ 2", посочи Агов.

Той оприличи Слави Трифонов с Царя.

"Прилича на поведението на Сакскобургготски през април 2001. Само че има един проблем - хората вярваха на Царя, а сега гласуваха за "Има такъв народ", за да накажат ГЕРБ. Нов опит, вместо промяна да ни се предложи подмяна", подчерта журналистът.

Агов коментира и другите кандидатури в проектокабинета.

"Прави ми впечатление, че много хора идват от частния сектор, което означава, че няма как да няма съмнения за интереси", заяви той и посочи, че е ключов въпрос  с кого е договарян този кабинет. Достойна е постъпката на тримата министри от служебния кабинет - те казват, ние се разминаваме генерално и не желаем да бъдем министри, посочи още той.

Относно приоритетите на проектокабинета, журналистът също изрази безпокойство.

"Смущават ме дълбоко. Липсите - отсъства дълбоката реформа в службите за сигурност, отсъства проблемът за безконтролността на съдебната система.  Борбата с корупцията. За мен ще бъде огромна грешка, ако ДБ приеме да разговаря след такива приоритети. Икономическият подем - в Плана няма средства за преучредяване на тези служби", смята още той.

Мълчанието на президента Румен Радев също буди съмнение у журналиста.

"Министърката на отбраната в проектокабинета - тя е служителка на Стефан Янев, тоест мълчанието на президента е загадъчно. Ако мълчи, той съучаства на този свършен факт, който се сервира на публиката или се целят предсрочни избори. Това е догадка и на Борисов. Хората, които протестираха миналото лято, те са излъгани брутално", коментира събеседникът на Ганиела Ангелова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави Трифонов много добре си изигра картите. Много на политик отпреди 30 години не ме интересува. Този си живее със спомени от времето на Костов.
89
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е толкова ли е безпаметен народът?! Слави ползва същата риторика като царя, когато му дойде времето, колкото трябва толкова! Нали Слави направи опит да върне част от НДСВ с проекта на М.Кунева? Чалгите не разбраха, ама анализаторите, нали това им е работата? Но най-ме е яд за имигрантите, тацте при НДСВ избягаха, сега гласуват за НДСВ 2 да се върнат! Д е би лщ ина!
88
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изселник в Англия съм и гледам как безидейни люде на местна почва подкрепят скалъпен проект на Изчегъртайте Тоз Народ! , Гледам как българите в България не ги е еня за страната и не гласуват! Много от избягалите искат да се върнат, но при определени условия, за които и гласуваха! Проблемът е, че и те бяха Излъгани от Тоз Народ, който реално е НДСВ 2, при които всъщност стана най-голямата имиграция! Гласувайте масово,моля!
87
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Агов да си гледа пропаднало то СДС и да си коментира собствените автоголове.
86
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен за друго не става
85
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
абе не знам Слави чалгар ли е, ама пълни по по шевовете стадион Васил Левски. Не знам някоя партийка да е успяла до сега. Ако Дългия е чалгар то къде е Митко Пайнера, той сигурно е оперен певец....
84
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя Агов май гледа друг мач
83
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и да ревете и да не ревете файда йок, Славчо ще ви налива мозък в главите. Държавната администрация усети дебелия с Никито Василев и ревна по форумите
82
6
 
9
 
! Отговори
Ама преди 2 години
оти се пъне Агов, след като този кабинет нема как да бъде гласуван в НС
81
4
 
7
 
! Отговори
преди 2 години
тоя некой му дал парички да си има за старини
80
2
 
9
 
! Отговори
до избирател наСлави преди 2 години
ти даже не си и гласувал ,но тук си велик мислител
79
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбира се, че Слави е чалгар. А тук пишат коментари само благородници от най-висш клас.
78
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А остане ли за кратко без коментари, копоите на Вожд Винету веднага захранват с нова обида срещу ИТН или Слави.
77
3
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Слави е толкова далеч от малките хора, неговият живот е съвсем различен, та едва ли се сеща как живее 80% от населението на държавата! Той ще превзема космоса, а ние на земята, "като няма хляб, ще ядем пасти"!
76
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А глашатаите на Винету, велик вожд, бдят денонощно за моралния комфорт на Бащицата. Да не остане нито един коментар без минуси, който разваля комфорта на велик вожд Винету, гласи повелята на Бащицата.
75
7
 
24
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
С тези си действия Слави ще бетонира Бойко във властта
74
6
 
36
 
! Отговори
Агент Гибс преди 2 години
За съжаление горенаписаното е напълно вярно ! Слави излъга много и спечели от наказанието срещу Тиквата ! А това проекто правителство е смехотворно отвсякъде ...
73
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Струва си само едно мнение да напишеш за Слави и против Божда и веднага те оцвъкват с 5-6 фалшиви минуса умните и морално извисени копои на Вожда в интернет.
72
2
 
26
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
А *** вие какво очаквате от сатаниста слави
71
4
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Нещо да чухте от Славун за пенсии и заплати, т.е. за най-бедните?! Те дори не бяха споменати! Естествено, като за този гласува утайката на българските емигранти в чужбина!