Нинова била принудена да подаде оставка, но може да се бори за лидер

Резултатът на изборите бил катастрофален не само за нея
67
Нинова била принудена да подаде оставка, но може да се бори за лидер
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Корнелия Нинова е принудена да подаде оставка. Преди 2 години БСП имаше 1 млн. гласа, а през април - под 1 млн. През юли под 400 000. Катастрофален е резултатът, не само за нея и за БСП, коментира социологът Андрей Райчев по БНТ.

По думите му тя няма намерение да губи, а ще продължава да се бие. "Тя не казва, че няма да се яви за председател. Тоест БСП има голям проблем", каза още той.

Още по темата

Андрей Райчев заяви, че както в Истанбул и Будапеща формации от двете крайности на политическия спектър са се съюзили, за да свалят кметовете, същото се наблюдава и у нас, визирайки разговорите на "Продължаваме промяната" с ИТН, БСП и ДБ.

Според него въпреки гласовете от Турция, ДПС нямат 300 000 гласа в България.

"Новият президент много трябва да внимава с ДПС. Това е партията на българските турци, а там трябва много специално отношение. Ние сме кръвно заинтересовани да не става никакъв етнически въпрос", каза още социологът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новият/старият президент и премиерът на новия кабинет още в началото трябва да заложат на птриотизма и на тази база да ликвидират пораженията, които ни нанесоха ДБ и ИТН с гласуваното от тях премахване прага за броя на ИС в Турция. Предприемчивите и праволинейни привърженици на ДПС превърнаха това в масово гласуване от турците на комшийската държава за ДПС и сега БСП, ДБ и ИТН *** раните си, а агите се смеят над нашата простотия и предателство спрямо БГ.
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искам да питам БСП как Андрей Райчев криво око член на БСП има палат за 1мил евро и как е гледал 4 деца през прехода?
12
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудя се на крадливите *** Божков,Дарина,Маджо,Маргини,Мая ,Таки,Бренди как така не направиха една фабрика една църква .Крадците на милярди са безочливи ***.
11
6
 
13
 
! Отговори
Тиквен медал преди 2 години
Горката, дори в селото си Крушовица не можа да спечели. Значи и за кмет не може да се надява да спечели.
10
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От кого обаче е принудена да подаде оставка - от инициативния комитет на Радев и от служебното правителство. И то съвсем официално. Това поражда доста въпроси за предателството, подлостта и демокрацията в БГ.
9
3
 
16
 
! Отговори
Уууу преди 2 години
Дърти и познати комунистически трикове. БСП ще си отиде, не и Корнела.
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП има един вариант Референдум за махане на ДпС.Иначе ще изчезнат или ще се движат около 7 8 %.Хората виждат как викат социални сме а нищо не е направено.Къде са ви заводите ,предприятията?Хората виждат как нямат хляб а Явор Божанков БСП от Търново на 30г има 4 апартамента 6 лукс коли и лукс вила.Няма да се гласува за вас социалните.
7
10
 
13
 
! Отговори
ДАНС Перник преди 2 години
Тази все едно е близнак на Борисов или Каракачанов, винаги драпа за власт...
6
19
 
15
 
! Отговори
Шефа преди 2 години
Андрей ,Андрей май си вече куковей!Елементарни са разсъжденията ти!Нинова вероятно ще я изберат на Конгреса за лидер с нов мандат и това не е проблем за БСП ,а проблем за Борисов ,който 10 години се опитва да я подкупи, но неуспешно.След пандемията БСП ще дръпне рязко на горе!
5
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ся ко...ще си даде оставката,ама после пак ще се кандидатира,туй само Корнелата може да го измисли.Както се казва - от *** мас и от комунист власт се взимат само с дранье.
4
8
 
12
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Много грешки направи горката...Много. Ама и тя като баце не пуша кокала.В интерес на истината наистина в Партията майка има разкол и фракции, но това не я оправдава. Тая оставка е закъсняла с поне 2 лета.
3
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП не са социални.Не видях една ферма едно предприятие да направят .БСП има толкова милярдера ,че не проблем за 2 завода и 10 фабрики да направят.Лви социални да идат в кв Надежда Сливен вода нямат *** живеят по зле от афро.Лъжат хората социално е да мислиш да градиш фабрики,заводи ,предприятия а не да викаш Борисов да е виновен.
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чувате ли оглушителното мълчание на Нинова? Чуйте го правилно.
1
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еййй, жадно за власт женище!