"Ние идваме" и ЕНП няма да участват в изборната надпревара

"Това е трудно решение за нас", обявиха от сдружението
28 авг 2022 10:05, Петя Славова
52
"Ние идваме" и ЕНП няма да участват в изборната надпревара
Снимка: "Ние идваме" и ЕНП

 "Ние идваме", заедно с мандатоносителя си Единна народна партия (ЕНП) няма да участват в предстоящите избори,съобщиха от сдружението.

"Това е трудно решение за нас и за хилядите ни поддръжници. Въпреки това го смятаме за правилно, защото за 4-ти път не се постигна обединение на силите, които наистина търсят промяна, правосъдна реформа и модернизация, останаха голи декларации и празни думи в медиите", се посочва в съобщение до медиите.

"Решението ни едни ще сметнат за слабост, а други за благородство. Все едно, ние сме доказали, че политиката не е аритметика и трима души могат да вдигнат 70 процента от хората в страната. Видяхме и партии с голям резултат, които се сриват", отбелязват от "Ние идваме!".

"Когато ни показват, че верни, но безполезни хора са по-важни от активни и непреклонни, то няма смисъл да се повтаря един и същи неуспешен модел, се посочва в съобщението.

Обещанието е за продължаване на работа по основни цели - освобождаване на страната от мафията, "започваме работа за следващите избори", заявяват от сдружението.

Преди десетина дни "Ние идваме!" внесе документи за регистрация за участие в предсрочни парламентарни избори на 2 октомври с мандата на "Единната народна партия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: избориенпНие идваме
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
тези на снимката не разбраха ли че не стават за политиката а за масата хаидестига импровизации кои откъдето е
26
1
 
4
 
! Отговори
Хехе преди 1 година
След това капитално решение, е време да се прекръстят на "Ние си отиваме"
25
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 24 НЕ БЪРЗАЙ ИМА МНОГО ДРУГИ КОИТО 12 ГОДИНИ СА КРАЛИ АМА КРАЛИ. ПЪРВО ТЕ ЩЕ ТЪРКАТ НАРОДЕТЕ А ПОСЛЕ ОСТАНАЛИТЕ. ИЛИ ВИЕ ПАК ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЕЗИ ТА ДА ПРОДЪЛЖАТ ОЩЕ 12 ГОДИНИ ДА ВИ ОГРАБВАТ ДОКАТО ВИ ПОГРЕБАТ. СОРИ.
24
5
 
6
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Татяна Дончева също постъпи по този начин и също няма да учавства на тези избори и на нея й прави чест, че се оттегли. Докато някои са инати и не се оттеглят и смучат държавни субсидии.
23
2
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Време е всички партии под 3% на последните избори да се оттеглят поне за тези избори, защото само разпиляват вота в безмислени партийки, за които са важни май партийните субсидии. Благородна постъпка от страна на Ние идваме, същото направи и Цветан Цветанов, което му прави чест.
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези лабилните защо не търкат наровете в Софийския?
21
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И какво получиха за сценките срещу руския паметник , пълно забвение :)))
20
3
 
13
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Такава трагедия, почти толкова, каквато бе и с това, че Татяна Дончева няма да участва или, че Криско спря с рапа. Слава Богу, че поне от тази коалиция, Мая все още е в надпреварата, че то без психично лабилни хора, с мания за преследване, кампанията няма да е същата
19
1
 
28
 
! Отговори
СЛУГИ НА МАФИЯТА преди 1 година
КОГАТО ГИ ВИДИТЕ ТИЯ НА ПРОТЕСТ ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ОЛИГАРХИЯТА ГО ОРГАНИЗИРА
18
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крадците казват, че всички са крадци, а мутpите казват, че всички са мутpи. Познато.
17
2
 
10
 
! Отговори
WTF преди 1 година
Всички са мутри.
16
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отивайте с мотиките да копате на село, ще направите плочки като нормални хора.
15
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разумно решение. Няма да прескочат бариерата от 4%, но ще вземат гласове против мутpите и то не малко. Над 80% от гласуващите са против мутpите, но гласовет им се разпиляват по много партии, а голяма част и не гласуват.
14
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преливане на гласове е причината. Платили са им достачно за да не се явяват на изборите а техните избиратели ще гласуват за когото кажат че подкрепят. Те не са много избирателите но все е нещо. Ще помогнат на някоя друга партия.
13
18
 
6
 
! Отговори
Герб преди 1 година
Щом и сдружения не искат да участват в изборите, резултатите от тях са повече от ясни. Депутатите от следващият 48 парламент ще трябва да избират за министър председател на България някой от двамата. Имам предвид из между г-дата Кирил Петков и Асен Василев. Честито на политолозите, социолозите и тези от ЦИК.
12
0
 
23
 
! Отговори
До 2 Сашо преди 1 година
Диков само такива кани,,,много добри оратори,,,защото и той е ,,такъв,,внука ми който е в 1-ви клас прави по смислени изречения от измисления ,,журналист,,на махията Сашо,дъщеря му и тя е мноооого добра.
11
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А какво ни интересува това нас, нормалните хора?
10
4
 
27
 
! Отговори
Гледна точка преди 1 година
Уф, язък. Тъкмо на вас разчитаха от "Пълен Провал", че няма да им стигнат 61 депутати за мнозинство.
9
1
 
31
 
! Отговори
Тези от снимката преди 1 година
Бабешкян Кашон и Хаджигенчо. Що така бе ? Нали за това скачахте и опикахте Орлов мост ? Продължете Пропадането, нали сте (мало) умни и красиви (направо Ален Делон)......благодарение на вас България дръпна нагоре откакто Герб не са на власт. Не сте ли съгласни ?
8
0
 
34
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Хе-хе-хе, жалки смешници. Няма да участвате понеже "хилядите" ви симпатизанти не се събират и в един файтон, ама ви е срам да го кажете.