Нинова: Тръгваме на избори със самочувствие за свършена работа

БСП откри предизборната си кампания
3 сеп 2022 21:32, Анисия Иванова
91
Нинова: Тръгваме на избори със самочувствие за свършена работа
Снимка: БСП

Лидерът на БСП Корнелия Нинова откри в Бургас националната предизборна кампания на коалиция "БСП за България".

"Тръгваме на избори със самочувствие за добре свършена работа. Досега в управлението доказахме, че това, което обещавахме в опозиция, може да бъде реалност", каза Нинова пред събралото се множество. Тя посочи, че най-важни за партията са икономиката и социалната политика.

"Помогнахме на фирмите през зимата, като ги подкрепихме с компенсации за високия ток. Не допуснахме фалити на предприятия, уволнения на работници. Успяхме да увеличим пенсиите. Първото решение, което ще внесем в НС, ще бъде за таван на цената на газа, на която да се продава на фирми и домакинства, а разликата да поеме държавата", добави Нинова.

"Шест години в опозиция се борихме срещу модела ГЕРБ. Показахме, че може да се сложи край на модела - на кражби, на обръчи от фирми , на източване на десет милиарда лева от държавата", каза Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
2
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
,,Тръгнаха като АСЛАНИ,върнаха се НАС рани,,
70
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много добра работа свършихте,Нинова,Кирил,Асен,Лорер,Лорерка,Спецов,Иванов,Рашков,Лена,Атанасов,Аз съм Наско,Хазарта,...и всички техни роднини и приближени! СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА ЗА ОТРИЦАТЕЛНО ВРЕМЕ И НИ ПРЕВЪРНАХТЕ В БЕДНЯЦИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛЪЖИТЕ ВИ,НА ЗАДКУЛИСНИТЕ РАБОТИ,ПОГАЗВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯ И ЗАКОНИ,ОГРАБВАНЕ,ЗАЛИЧАВАНЕ НА ВСИЧКО ХУБАВО ПОСТИГНАТО ДО СЕГА! ОТНЕХТЕ НИ СПОКОЙСТВИЕТО И САМОЧУВСТВИТЕ НА ЕВРОПЕЙЦИ-А НИЕ ГИ ИМАХМЕ,БЯХМЕ ГО ПОСТИГНАЛИ!!! ВЪН,ЛЪЖЦИ ДОЛНИ!!!
69
0
 
11
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Разбира се, свършена перфектно.Госпожа БКП си е осигурила луксозен живот, последен модел лимузина за мъжа и, за когото има ВЕЧНОТО място в Лукойл ( без уволнения , естествено).За каква криза става дума?
68
0
 
6
 
! Отговори
До Случаен минувач преди 1 година
Ако беше извоювала хартиените бюлетини Корнелия, можеше и да гласуват тия споменати 80-годишни. Само че около мен и на по-малко от 80 се отказаха да гласуват заради машините.
67
1
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Корнелия, каквото и да си говори, ще си вземе своите 10%. Все още има достатъчно на брой бодри 80-годишни бабички и дядковци, които ще гласуват за БСП. Затова не й пука - знае, че има твърд електорат. Виж, с Дай България положението е по-различно. Техните избиратели са т. нар. "тръшкащи се седесари", семействата, пострадали най-жестоко от комунизма. Но те са разсъждаващи хора. И започнаха да разбират, че Христо лодкаря и Гнома не могат да ги представляват.
66
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не зная как се борихте срещу Боце Б. 6 години, но тогава бяхте на второ място, а сега - на 4-о с тенденция да стигнете до ПЕТО място. Мисля, че ако се зкрепите на 180-200 хил.гласа трябва да отидете в Катедралния храм Александър Невски и да запалите три свщи по 20 лв. Западате, стрино Корни, скоро ще сте в миманса.
65
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРАВА СИ НИНОВА- СВЪРШИХТЕ НИ- ИНФЛАЦИЯТА ИЗЯДЕ" ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ"
64
0
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
отиваме на избори 2023 г докато случим на хора
63
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На всичкото дередже народно, тая пък със самочувствие за свършена работа пак тръгнала на избори! То и голем гъбар за гъби, като ходи, се случва с празна кошница да се прибере. Да и имам самочувствието, май само това успяват да направят нашите политици - да си го напомпят до пръсване това самочувствие. Да гледат народът какво отчита като свършена работа, а не те да се хвалят с (не)свършената такава.
62
1
 
17
 
! Отговори
емигрант от 23 г преди 1 година
А има ли още заблудени да и вярват на тази...... ? Само питам.
61
0
 
4
 
! Отговори
ми браво преди 1 година
До eeeh до 65 Тъкмо се бях наканил да започна да се притеснявам! ха ха ха
60
0
 
18
 
! Отговори
Даааа! преди 1 година
Тръгнали сте, другарко, тръгнали сте и няма да се върнете от там накъдето сте тръгнали ! Изпяхте вече 'Интернационала" и ехото не го повтори !
59
2
 
15
 
! Отговори
Ъхъ ! преди 1 година
Къде си тръгнала ***, кранто ? Тръгнала си , ама Копейкин ви чака с бухалките и че ви троши костите !
58
2
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
ей нинова ква си ти там изчезвай от нашта земя
57
2
 
17
 
! Отговори
Че преди 1 година
Заминахте и не се върнахте.
56
2
 
14
 
! Отговори
eeeh до 65 преди 1 година
За мен всички са зле, но някои са много по-зле от други, като червените кхмери и техните проксита (ПП, ДБ). Релно не симпатизирам на никоя политическа сила и винаги гласувам за най-малкото зло. А относно цветовете в представите ми, те са свързни единствено с нюансите на кафявото за всяка една партия. :)))
55
1
 
6
 
! Отговори
браво бе,умник преди 1 година
До eeeh Значи,според теб Герб са синьозелени,а ДБ са ултравиолетови,така ли!?А ПП са бонбонено жълто с розови шарки?Всички тия са боядисани комунисти бе,човек!Те самите са зачеркнали БСП,и се правят на демократи!Цялата ни политика е един голям циркаджилък,нищо повече!Ех,кога ще се научите,бе!!??
54
1
 
21
 
! Отговори
Kyрнелия преди 1 година
БСП = Бедността Спътник на Промяната
53
2
 
22
 
! Отговори
Reinhard преди 1 година
Не те ли е поне малко срам бе, лицемерке! Имаш ли съвест?!
52
0
 
20
 
! Отговори
eeeh преди 1 година
Ееех, дебелоочието няма край. Дойдат ли червените, както сега ги вкараха чрез ПП, виждате какво се случва с икономиката. Комсомолката продължава да агитира най-нагло, но според мен вече няма кой да гласува за тях. Да живей Корнела!!! По добра анти-реклама на червените не е имало досега, затова я харесвам! :)))