Нинова: Тръгваме на избори със самочувствие за свършена работа

БСП откри предизборната си кампания
3 сеп 2022 21:32, Анисия Иванова
91
Нинова: Тръгваме на избори със самочувствие за свършена работа
Снимка: БСП

Лидерът на БСП Корнелия Нинова откри в Бургас националната предизборна кампания на коалиция "БСП за България".

"Тръгваме на избори със самочувствие за добре свършена работа. Досега в управлението доказахме, че това, което обещавахме в опозиция, може да бъде реалност", каза Нинова пред събралото се множество. Тя посочи, че най-важни за партията са икономиката и социалната политика.

"Помогнахме на фирмите през зимата, като ги подкрепихме с компенсации за високия ток. Не допуснахме фалити на предприятия, уволнения на работници. Успяхме да увеличим пенсиите. Първото решение, което ще внесем в НС, ще бъде за таван на цената на газа, на която да се продава на фирми и домакинства, а разликата да поеме държавата", добави Нинова.

"Шест години в опозиция се борихме срещу модела ГЕРБ. Показахме, че може да се сложи край на модела - на кражби, на обръчи от фирми , на източване на десет милиарда лева от държавата", каза Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
25
 
! Отговори
Янко преди 1 година
Защо ли нещата, които уж сте свършили все са невидими за никой? БКП вие сте шайка некадърници, гнус ме е от Вас!!!
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинов се бори срещу корупцията, защото самата тя е уволнена от Станишев заради корупция. Ако не беше жалка, щеше да е смешна. Може би е от двете по много.
9
7
 
1
 
! Отговори
Петя преди 1 година
До 5 Дядо Яга Ти що дириш у България бе?Я фащай светилата с ,,промяната "вместо да дуднеш и се дивиш кого да избереш
8
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано червените сте по-малко. Вие сте ненужни ***. Като ПП и итн.
7
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вместо да се борят срещу ГЕРБ, които поне вършат нещо, покажете че можете повече от тях. Такива мизерии правите на България, унищожиха държавата заедно с ония от никаква промяна и на Слави чегъртането. Очевидно, ГЕРБ само са полезни за България.
6
1
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Нинова, само с голото самочувствие без покритие ще си останете. То е като на гол г*з чифте пищови. Впрочем на теб самочувствието никога не ти липсвало - нищо че превърна БСП в бутикова партия, че неведнъж си била активна участничка в съсипрането на държавата, а последното ти министерстване е пълен провал. Раздаде пари на калпак, направи сметка без кръчмар, сега други трябва да ви оправят бакиите на ПП, БСП и ДБ.
5
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво са свършили БСП? Нищо? Защо се борите срещу ГЕРБ? Единствено те са направили неща, които са видими и полезни за всички. *** червени вие сте провал!!
4
2
 
10
 
! Отговори
дядо яга преди 1 година
звучи като вуду проклятие....колкото и да ги ръси Ниновата, колкото и да ги плещи и Тулупа нелепици....Тези поне са доказани и някак си познати лъжци....а вече хората се отвратиха... болното беше,че и тези,на които хората разчитаха да ги разкарат вече се оказаха същите,чак е невероятно...въобще е пълен мрак....все еднакви..и кво да избираш? хора небългари,зависими и прости....и няма бе,просто няма някой с поглед в бъдещето...
3
0
 
18
 
! Отговори
факт преди 1 година
Наистина партиите са ОПГ, работещи само за себе си !!
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Свършената работа да се разбира 10% комисионна от продаденото оръжие (по доклад на Нинова за 4 месеца за 1 милиард евро). Или с други думи на месец по 250 милиона евро, от които 10% комисионна е 25 милиона евро комисионна за 1 месец (според данни на Гугъл). Или още по-накратко 4 месеца по 25 млн.евро са 100 милиона евро комисионни. За другите далавери е много дълга история.
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
в една нормална държава тази трябва да троши камъни по цял ден и един надзирател да я полага с камшик