Нинова: Без социална партия в кабинета трудно ще се мине кризата

Цялостната политика по доходите трябва да продължи, иска тя
Обновена: 7 сеп 2022 11:06 | 7 сеп 2022 09:45, Анисия Иванова
134
Нинова: Без социална партия в кабинета трудно ще се мине кризата
Снимка: БСП

„В тези трудни времена без социална партия в правителството хората трудно ще преминат кризата. Показахме с резултати, че работим за тях. Кой каквото иска да си приписва, но без БСП в правителството нямаше да има безплатни детски градини, по-ниски данъци за работещи млади семейства, увеличено майчинство и пенсии", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на празника на район Овча Купел в София.

По думите й левицата винаги е защитавала работниците и благодарение на БСП се е увеличила минималната работна заплата и ваучерите за храна.

"Ние увеличихме подкрепата за енергийно бедните. Но понеже инфлацията изяжда тези увеличения, цялостната политика по доходите трябва да продължи, а само БСП е автентичната, доказала се и в опозиция, и в управление като социалната партия. Ще продължим и в следващия парламент да повишаваме доходите и да се грижим за хората", обеща Нинова.

Тя се срещна с хората и отговори на множество въпроси, които ѝ зададоха лично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП е дясна буржоазна партия! Нинова унищожи лявото пространство отдавна. С Киро не спират да се надлъгват кой е увеличил пенсиите. То пък едно увеличение..... по 3 лв. на ден. А цените са с 30% нагоре. Само в Костадинов е надеждата...вън от НАТО и ЕС, ориентация към Русия /в противен случай сметките за ток стават 800 лв. на месец през зимата/, спиране концесията на златото ни, забрана за смяна на лева с евро, забрана на ДПС като етническа партия.
106
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
при червената социална партия на румен гечев ТОЙ МИН ЗА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ- аз с висше образование месец януари 1997 г моята заплата за 22 работни дни 12,45 ЛВ ТОВА ОТ НОИ С ПИК И ЕГН СЛЕД ДЕНОМИНАЦИЯ- БЛАГОДАРЯ ВИ ДРУГАРИ ЛЕВИ- НЕ ИСКАМ НИКОГА ВИЕ ДА СЕ ДОКОПАТЕ ДО ВЛАСТТА- КРАДЕТЕ НА ЕДРО И ФАЛИРАТЕ ДЪРЖАВАТА 17.4% ИНФЛАЦИЯ НА ХРАНИ 40%, КАТО ВИ ЧУЯ ДА ГОВОРИТЕ ЗА УСПЕХИ И СМЕНЯМ КАНАЛА- ЦЕЛТА ВИ Е БГ ВЪН ОТ ЕС А ПОСЛЕ В ЕВРАЗИЯ Е НЯМА ДА СТАНЕ
105
0
 
3
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Тази се предлага. Цялата. За цената ?...
104
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво е социално в БСП?
103
0
 
4
 
! Отговори
Пижо преди 1 година
Че, то, у нас няма социална партия в политическия спектър, камо ли в Парламента. Или тя се припознава като водач на социална партия?!
102
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само крадливата лъжлива корнелия може да преведе бедния български народ през зимата :))))
101
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мислех ,че БСП са социалистическа партия ,а те били социална, демек народа го доведохме до бедност и сега трябва социални помощи да му даваме. Социалистическите идеи не бяха ли просперитет на трудещите се.
100
0
 
5
 
! Отговори
Продължаваме Пеша преди 1 година
Г-жа лъжа не е социална партия! Една обикновена алчна жена, нагла и амбицирана да открадне последния залък на всеки! Затвор за Нинова!!!
99
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Майчето и тя така всеки ден с нови костюмчета и двете , паралийки са.
98
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корни е много модерна, има парици.
97
0
 
10
 
! Отговори
NINOV преди 1 година
На това му се вика самопредлагане. Хайде да не ни мисли Нинова за толкова елементарни!
96
1
 
6
 
! Отговори
ха ха ха ха ха ха преди 1 година
На комунистите много им се ще да ги приемат за демократи!Ами прави са,сега там е далаверата!
95
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубава семейна снимка си направил Кире. Добре, че Кокорчо не стана от масата, за да я развали.
94
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП не е социална партия.Пример е далаверата с пенсиите.Кръв пик.ахте, за да не достигнат много хора до "тавана" и вземате от тях, за да давате на други.Неморално е да обезличаваш труда по категория, безобразно е максималният осигурителен доход да се влачи с по сто лева на година.Богатите се осигуряват на нисък праг, но пенсиите им са сметнати на висок личен доход и нисък максимален.Пенсиите на са социална помощ! Разбери, Нинова! Товане е "социална политика" , а е измама!
93
0
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
БСП-то е създател на кризи.По-добре изобщо да не допускаме кризи,вместо др.Нинова да ги решава.
92
0
 
10
 
! Отговори
Каква преди 1 година
социална партия сте,един пример,Огнян Донев,собственик на ,,Софарма,,подарена му е от комунистите,винаги е на първата редица на всички форуми на БКП-БСП,продава лекарствата на два пъти по висока цена у нас,отколкото в Сърбия,тава са комунистите,99% от олигарсите са излюпени от БКП-БСП.
91
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
е като беше министър и управляваше другарката социална само някои другари почнаха да живеят по добре
90
0
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Обичам Нинова / Червената кралица със синьо сърце/ защото свърши работата на някогашното СДС ще закрие тая червена секта накрая ! Браво !
89
2
 
10
 
! Отговори
XD преди 1 година
Права си Корни! Време е за Възраждане!!
88
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Партия която работи за разделяне на хората на бедни и богати не е и не може да бъде социална. Не стига че въведоха плоския данък ами не го отменят. Какви са тия гербаджийски пенсии четирицифрено число и заплати и премии петцифрени суми и кражби за милиони. Дори в Германия няма толкова богаташи като тука. Ами свободата на словото ? Може но само на политкоректното.