Борисов: Ние сме в яма, как ще издраскаме да излезем?

Тези са ни най-лесните избори, заяви лидерът на ГЕРБ
21 сеп 2022 12:00, Нели Христова
122
Борисов: Ние сме в яма, как ще издраскаме да излезем?
Снимка: БГНЕС

Тези са ни най-лесните избори, защото нашият съюзник са гладът, инфлацията и високите цени. Това заяви на предизборна среща в добричкото село Зърнево лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "12 г. при нас токът бе 80 лв., 2,2 лв. горивата, всичко лети с по 10-20-30%. Дори не знам какво да ви обещая. Аз толкова счупена държава не знам как се управлява", заяви още той.

"Не знаем как, с какви усилия можем да ви изведем от ямата. Ние сме в яма. Как ще издраскаме да излезем? 12 г. знам как държахме тока най-евтин в Европа, трудно, но успявах. План за възстановяване от COVID кризата другите държави забравиха - похарчиха милиарди евро да си стабилизират хората, а България няма. Година и половина нито един фонд не работи, а бюджета тегли кредити и лихви. Как се оправя това?", ядоса се експремиерът.

Вие показахте, че ГЕРБ е партия, която слуша, чува и изпълнява и решава проблемите на хората. С тези думи се обърна към Борисов кметицата на селото Гюлай Неджиб Бекир. Трябва да върнем ГЕРБ в управлението на държавата, за да спрат покачването на цените и да овладеят инфлацията, да върнат стабилността, заяви още тя.

"Тук има доста земеделци, спомнете си какво бе земеделието преди да дойде ГЕРБ, преди да ни повярват ЕС и ЕК, преди да повярват на г-н Борисов и да започнат да финансират земеделието, разликата е огромна, добави и тервелският кмет Симеон Симеонов. И заръча всеки от присъстващите да убеди поне още по 5 души да гласуват за ГРБ, за да има партията двама депутата от района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бацо, дебелаците като теб най-трудно излизат от ямата.
8
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Връщаш кюлчетата и ще живеем на парно една зима.Ама своето не дава.Своето си и наше.Чуждото общо.Страданието което причини на народа било общо.А кога лапаха кюфтетата си ги лапаха сами.Късе са милиардите раздадени на фирмите с чували Има записи как 12 години са ги изнасяли.
7
6
 
11
 
! Отговори
НикогаПовечеСДС-Чума преди 1 година
Ние сме в яма,в която ти - господин бивш комунист ни дозакопа. Ямата беше изкопана от СДС-Шайката.В нея ни набутаха СДС-Шайката и БСП-Чумата. НДСВ-*** ни трамбова, а ГРОБ-Чудовището,което ти 12г. ръководи ни зарина.Изводът: Лустрация и подир нея трепанация от цялата нация.
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко измислил как да спре войната ,а няма да измисли как да излезем от една помия.Която естествено ни вкара едно дългогодишно управление на един друг Бойко Онзи с кюлчетата.Ама той няма нищо общо с тоя Бойко който излиза днес.Този е полубрат роден от леля си с общ баща.
5
5
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
получавате мандата и веднага го връщате за да излезем от ямата или отивамена избори 2023 г
4
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си го идва бойкоту пара за дитету да му дава да иде че сига ништо не дава гладна ходи на училиштету.
3
6
 
11
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Аз толкова счупена държава не знам как се управлява", заяви още той.Страшен наглец , нали ти така я остави?
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не в яма.В килия.И там да измисля план за излизане.Ние ще се справим сами .,,Щом теб те няма"....има една песен
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво значи ние.Какво общо има хунта с народ.Репресирани с диктатор.